Prima pagină » Economic Local » Se scoate la concurs postul de secretar al Consiliului Local! Se cer studii universitare
Se scoate la concurs postul de secretar al Consiliului Local! Se cer studii universitare

Se scoate la concurs postul de secretar al Consiliului Local! Se cer studii universitare

12 mart. 2020, 04:00,
Ciprian Boaru, în Economic Local

Pe data de 9 aprilie, ora 10:00, Primăria comunei Românești organizează un concurs pentru ocuparea funcției de secretar general al localității. În funcție de rezultatele la proba scrisă, candidații vor susține și un interviu. Candidații trebuie să aibă studii universitare în specialitatea juridic, administrativ sau științe politice, studii universitare de master în domeniul adminstrației publice și vechime de minimum 5 ani în specialitatea studiilor.

„Dosarele de concurs se depun la sediul autorității sau instituției publice organizatoare, în termen de 20 de zile de la data publicării anunțului pe site-ul acesteia. Bibliografia, atribuțiile prevăzute în fișa postului, precum și alte date necesare desfășurării concursului se afișează pe pagina de internet a autorității sau instituției publice organizatoare, la secțiunea special creată în acest scop”, se arată în anunțul publicat de către Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *