Prima pagină » Economic Local » Se reia achiziția de hrană pentru câinii din padoc! Firmele nu au respectat concentrația de proteine
Se reia achiziția de hrană pentru câinii din padoc! Firmele nu au respectat concentrația de proteine

Se reia achiziția de hrană pentru câinii din padoc! Firmele nu au respectat concentrația de proteine

10 apr. 2020, 04:00,
Ciprian Boaru în Economic Local

Pe data de 4 mai, Salubris SA, societatea de salubritate a Primăriei, va relua licitația pentru achiziționarea mai multor cantități de hrană uscată pentru câinii din adăpostul de la Tomești. Prevederea bugetară a procedurii este de 350.500 lei, fără TVA, aproape 75.000 de euro. Prima procedură a fost anulată, ofertele nefiind conforme. La licitație s-au înscris Farmavet SRL și Helmi – Vet SRL. Ofertele arătau că nu s-a respectat concentrația de proteine. Necesarul pentru câinii adulți este de 149.500 kg, în timp ce pentru câinii juniori de 500 kg.

„Ofertele care vor prezenta un termen de livrare mai mare decât termenul de livrare maxim solicitat vor fi declarate neconforme. Achizitorul își rezervă dreptul ca pe parcursul desfășurării contractului, în cazul în care contractantul declarat câștigător, la mai mult de 2 comenzi emise, prezintă întârzieri în livrarea produselor, să solicite rezilierea contractului și plata de daune interese”, se arată în caietul de sarcini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *