Prima pagină » Actualitate » Nicolae Ciucă, PNL: Se pregătește un guvern PSD-AUR! Ciolacu îl va ajuta pe Simion să fie în turul 2 al alegerilor prezidențiale
Nicolae Ciucă, PNL: Se pregătește un guvern PSD-AUR! Ciolacu îl va ajuta pe Simion să fie în turul 2 al alegerilor prezidențiale

Nicolae Ciucă, PNL: Se pregătește un guvern PSD-AUR! Ciolacu îl va ajuta pe Simion să fie în turul 2 al alegerilor prezidențiale

07 oct. 2024, 13:01, 1 ,
Redacția BZI în Actualitate

Nicolae Ciucă, candidatul PNL la alegerile prezidențiale, a afirmat duminică, 6 octombrie, în timpul unei emisiuni televizate, că în cazul în care Marcel Ciolacu ar câștiga alegerile, acesta ar pregăti o guvernare PSD-AUR.

„Mi se pare că se conturează o coaliție de guvernare PSD-AUR”, a declarat Ciucă, în contextul unei discuții despre un posibil tur al doilea al alegerilor prezidențiale între Marcel Ciolacu și George Simion.

De asemenea, el a menționat că relația dintre PNL și PSD este „rece”.

Covrigarul Ciocalu îl va ajuta pe Simion să fie în turul 2 al alegerilor prezidențiale

Cu cât se apropie mai mult ziua alegerilor prezidențiale, încep să se vadă aranjamentele care se fac în spatele cortinei, în politica din România.

Românii ajung din ce în ce mai rău: sunt batjocoriți de partidele politice și mințiți prin aranjamentele făcute cu cei de afară. Iar din cauza intereselor celor de la Bruxelles, am ajuns în situația în care instituția supremă din România, în care ar fi trebuit să aibă românii încredere deplină, respectiv Curtea Constituțională, a devenit un pion în aceste jocuri mizerabile!

Hotărârea privind candidatura Dianei Șoșoacă la alegerile prezidențiale a făcut în așa fel încât instituția să-și piardă din credibilitate și prestigiu! A decăzut într-un asmenea hal încât o putem alătura celorlalte instituții care sunt obediente politicilor de la Bruxelles.

Poporul român a ajuns să fie doar martor la cum statul contribuie la destructurarea și dizolvarea institutiilor ce ar trebui să le apere drepturile. Motiv pentru care și-a permis și mutul de la Cotroceni, Iohannis, să-și facă mendrele timp de 10 ani de zile, cu toate aroganțele și vacanțele de lux, pe banii românilor. De asta statul a cutezat să vândă multinaționalelor absolut tot din România, pentru că știau că scapă nepedepsiți!

Guvernanții, care sunt votați mereu și mereu de cetățeni, nu au pic de naționalism în sânge! Iar românii pare că își merită soarta, pentru că nu se poate explica altfel fenomenul. O fi epidemie de sindrom Stockholm, când victima pare că nu se mai poate desprinde de abuzator, ba chiar îi justifică faptele: „Toți sunt la fel..”, „Mai bine X, decât Y..”, „A furat, dar a și făcut..”. Cu asemenea gândire, e normal că statul nu se mai face bine de 30 de ani!

Din nefericire, nu ne rămâne decât să îi dăm dreptate lui Petre Țuțea când a spus „Am stat 13 ani în temniţă pentru un popor de idioţi”.

Comentarii
  • pascaniul fara apa

    Cine a vândut apa Pascanenilor către APA-VITA de la Iași, sa fie blestemat de Dumnezeu si Mântuitorul nostru Iisus Hristos si de Preacurata lui Maica, si de 4 sfinți evangheliști si de sfinții verhovnici apostoli Petru si Pavel si de ceilalți si de cei 318 sfinți părinți purtători de Dumnezeu de la Nicheea, și de toți sfinții care din veac au plăcut lui Dumnezeu, și să fie asemenea lui Iuda și blestematului Arie.

    Ei sunt aleșii (votati pe liste pentru răul nostru) Blestemați ai Pascaniului care fără frică de Dumnezeu au votat PENTRU vânzarea apei către ApaVital Iași și au mărit pretul APEI la 16 LEI/MC si au vândut veneticilor, viitorul copiilor noștri ce vor bea apa cu NIT RITI din SIRET, apa bună pleacă la Iași și ROMAN SI NOI stăm fără apă.

    Dorin Nechifor – PNL
    Diana Acsinte – PNL,
    Enea Neculai – PNL
    Vasile Anton – PNL
    Andrei Varca – PNL
    Simona Palade – PSD
    Alexa Bogdan – PSD
    Gabriela Nedelcu – PSD
    Marius Putintelnicu – PSD
    Apostol Carmen – PSD
    Vasile Haldan – PSD
    Vasile Axinte – PSD
    Vasile Balau – PSD
    Stefan Voinea – PPDD

    „BLESTEMATI FIE EI, IN VECII VECILOR, SA BEA APA CU OTRAVA DIN SIRET ”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`