Prima pagină » International » Se postează dansând și câștigă sume colosale, în ciuda formelor rubensiene! „Mă numesc balenă, dar eu câștig 15.000 de lire pe lună”

Se postează dansând și câștigă sume colosale, în ciuda formelor rubensiene! „Mă numesc balenă, dar eu câștig 15.000 de lire pe lună”

10 oct. 2024, 10:18,
Cătălina IURAȘCU în International

O tânără e postează dansând și câștigă sume colosale, în ciuda formelor rubensiene! Aceasta încearcă să nu bage în seamă comentariile răutăcioase. Ba mai mult, aceasta a recunoscut sumele mari pe care le dobândește.

O influenceriță cu kilograme a ripostat împotriva cârcotașilor răi care au numit-o „balenă” după ce a fost filmată dansând în secret. Jade Adams a reacționat la criticile legate de aspectul ei după ce s-a aflat în centrul unei controverse online pe Instagram. Tânăra se postează dansând și câștigă sume colosale, în ciuda formelor rubensiene.

Se postează dansând și câștigă sume colosale, în ciuda formelor rubensiene

Tânăra creatoare de conținut a fost oripilată când a observat că un videoclip cu ea dansând a fost distribuit pe rețelele sociale, fără consimțământul ei. Contul, care a câștigat peste 5 milioane de urmăritori, este cunoscut pentru glumele la adresa influencerilor care se filmează în locuri publice și a postat un clip cu tânăra de 27 de ani înregistrându-se într-o zonă izolată a unui parc.

„Cârcotașii s-au înghesuit în comentarii la videoclipul meu de dans, numindu-mă „balenă”. Spun că voi muri până la 30 de ani, dar eu câștig 15.000 de lire pe lună”, a declarat tânăra.

Din păcate, videoclipul scurt a devenit viral din motive total nepotrivite, iar Jade a fost primit multe comentarii răutăcioase pentru formele sale, pe care hărțuitorii le-au comparat cu cele ale unei „balene”.

Influencerița promovează acceptarea propriului corp și este cunoscută sub numele de chubbybellyredhead. Aceasta a răspuns la această dramă neașteptată și a recunoscut că a fost șocată să afle că cineva o „observa” și a filmat-o fără știrea ei.

„Sunt puțin șocată, cred! Merg întotdeauna afară și îmi place să filmez în public, evident fără a deranja pe nimeni, dar tot a ajuns pe acea pagină, ceea ce a fost ciudat. Am fost foarte șocată de asta”, a spus ea.

După ce a văzut inițial clipul, Jade a spus că „s-a amuzat”, dar curând mesajele directe au început să fie inundate cu comentarii și oameni care trimiteau linkul video din nou și din nou.

Această vedetă de social media, care câștigă sume impresionante în fiecare lună, a recunoscut cu curaj că citirea comentariilor urâte nu a fost „ușoară”.

Criticând „războinicii de pe internet” care fac presupuneri despre corpul ei, Jade a lăudat și oamenii cu suflet bun care au sărit în apărarea ei, în special alte femei care au ripostat împotriva trollilor.

„De obicei, primesc multe comentarii negative, dar părea că primeam multă susținere acolo. A fost cu siguranță o întorsătură, pentru că oamenii sunt, cred, foarte confuzi de ce nu mă urăsc și mă susțin pentru că sunt plină de forme,” a continuat ea.

Tânăra se bucură de faima din online

De când videoclipul a fost distribuit pe pagină, unde a acumulat peste 3,6 milioane de vizualizări în doar trei zile, Jade a primit multe mesaje de susținere, încurajând-o să continue să facă ceea ce îi place.

„Dar comentariile care mă numesc balaenă și toate acele lucruri, sunt obișnuită cu asta,” a spus tânăra de 27 de ani din Central Coast.

Deși a vedea observațiile jignitoare „nu este ușor”, Jade a declarat că are o misiune „de a inspira alți oameni, în special femei cu forme, pentru că este greu să te expui online doar pentru a primi atât de multă ură”.

Aceasta nu este prima dată când creatoarea de conținut se confruntă cu comentarii dure. În trecut, Jade a fost spus că „va muri” până la vârsta de 30 de ani. Potrivit tinerei, care a fost „destul de plină” toată viața ei, se menține activă în fiecare zi și insistă că este sănătoasă, în ciuda a ceea ce ar putea crede oamenii.

Deși internauții pot fi răi, Jade a spus că nu permite comentariile să o afecteze, deoarece oamenii nu au curajul să le spună în față. Roșcata, care a fost hărțuită la școală, crede că persoana din spatele camerei a considerat că ea „era foarte încrezătoare sau bună” la dans.

„Încerc doar să privesc lucrurile pozitiv, altfel mă afectează”, a declarat Jade.

Totodată, care a subliniat că nu îi este rușine să filmeze în public, a dezvăluit că câștigă o sumă astronomică de 20.000 de dolari pe lună, adică peste 15.000 de lire sterline, din conturile sale de pe OnlyFans, Instagram și TikTok.

Tânăra se postează dansând și câștigă sume colosale, în ciuda formelor rubensiene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`