Prima pagină » Local » Se fac angajări masive la Institutul Regional de Oncologie Iași! Au fost scoase la concurs 44 de posturi vacante
Se fac angajări masive la Institutul Regional de Oncologie Iași! Au fost scoase la concurs 44 de posturi vacante

Se fac angajări masive la Institutul Regional de Oncologie Iași! Au fost scoase la concurs 44 de posturi vacante

09 aug. 2024, 02:00,
Codruța ȘOROAGĂ în Local

Se fac angajări masive la Institutul Regional de Oncologie Iași, unde au fost scoase la concurs 40 de posturi contractual vacante pe perioadă nedeterminată și patru posturi vacante pe perioadă determinată. Unitatea medicală își dorește ca în perioada următoare să angajeze mai mulți asistenți, infirmieri, precum și brancardieri, garderobier, registrator medical și referent de specialitate. Dosarele de concurs se pot depune până la 23 august 2024 pentru posturile vacante și până la 14 august 2024 pentru cele temporar vacante.

Institutul Regional de Oncologie Iași face mai multe angajări

Institutul Regional de Oncologie Iași vrea ca în perioada imediat următoare să facă angajări pentru mai multe posturi vacante. Unitatea medicală vrea să angajeze un asistent medical debutant generalist, cu studii postliceale, fără vechime, pentru Secția Clinică Chirurgie Oncologică I, doi asistenți medicali generaliști, în cadrul Secției Clinice Chirurgie Oncologică II, precum și un post de asistent medical debutant generalist, cu studii postliceale, fără vechime, pentru Secția Clinică Oncologie Medicală. În aceeași perioadă, IRO Iași organizează concurs și pentru ocuparea unui post de asistent medical generalist, studii postliceale, cu minimum 6 luni de vechime, pentru Secția Clinică Hematologie, pentru angajarea a doi asistenți medicali debutanți generaliști, studii superioare, fără vechime, pentru Secția Clinică Anestezie Terapie Intensivă, dar și a unui asistent medical debutant generalist, studii postliceale, fără vechime, pentru Spitalizare de Zi cu sarcini pentru diluții citostatice. Angajări se fac și pentru Laboratorul de Radiologie și Imagistică Medicală, unde este vacant un post de asistent medical de radiologie, studii postliceale, cu minimum 6 luni de vechime.

IRO Iași vrea să angajeze și un asistent medical debutant de radiologie, studii postliceale, fără vechime, pentru Laboratorul de Radiologie și Imagistică Medicală, un asistent medical principal de radiologie, studii postliceale, cu minim 5 ani de vechime, pentru Laboratorul de Radioterapie, un asistent medical debutant de radiologie, studii postliceale, fără vechime, pentru Laboratorul de Medicină Nucleară, precum și un asistent medical generalist, studii superioare, cu minimum 6 luni de vechime, pentru Laboratorul de Endoscopie Bronșică. Sunt vacante și două posturi de asistent medical în cadrul Laboratorului de Analize Medicale, un post de asistent medical de laborator, studii postliceale, cu minimum 6 luni de vechime ca asistent medical, pentru Laboratorul de Analize Medicale și un post de asistent medical debutant de laborator, studii postliceale, fără vechime, pentru Serviciul de Anatomie Patologică. Angajările nu se opresc aici. IRO Iași a scos la concurs și trei posturi de asistent medical generalist, studii postliceale, cu minim 6 luni de vechime, pentru Ambulatoriul Integrat, cu cabinete in specialitate, cinci posturi de asistent medical debutant generalist, studii postliceale, fără vechime, pentru Ambulatoriul de specialitate, cu cabinete în specialitate, dar și trei posturi de asistent medical, pentru Spitalizare de Zi.

Unitatea medicală a scos la concurs mai multe posturi temporar vacante

IRO Iași nu angajează în perioada ce urmează doar asistenți medicali, ci sunt vacante și mai multe posturi de infirmieri. Unitatea medicală a scos la concurs patru posturi de infirmier, cu minimum studii generale și cu minimum 6 luni de vechime în activitate, trei posturi de brancardier, cu minim studii generale, fără vechime în activitate, două posturi de registrator medical debutant, fără vechime în activitate, studii medii, în cadrul Serviciului de Evaluare și Statistică Medicală, un post de referent de specialitate gradul III, în cadrul Serviciului Aprovizionare, Transport, Administrativ cu studii superioare, vechime de minim 6 luni în domeniul contabilitate, un post de muncitor calificat III – fochist, cu studii medii, vechime de minim 3 ani în meserie, precum și un post de garderobier, cu studii medii. Institutul Regional de Oncologie Iași angajează și patru asistenți medicali pe perioadă determinată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *