Prima pagină » Local » Se fac angajări la Spitalul de Boli Cronice ,,Sf. Ioan” Târgu Frumos, unde au fost scoase la concurs 2 posturi vacante
Se fac angajări la Spitalul de Boli Cronice ,,Sf. Ioan” Târgu Frumos, unde au fost scoase la concurs 2 posturi vacante

Se fac angajări la Spitalul de Boli Cronice ,,Sf. Ioan” Târgu Frumos, unde au fost scoase la concurs 2 posturi vacante

21 sept. 2024, 02:00,
Codruța ȘOROAGĂ în Local

Se fac angajări la Spitalul de Boli Cronice ,,Sf. Ioan” Târgu Frumos, unde au fost scoase la concurs un post de îngrijitoare și un post de electrician. Persoanele interesate de unul dintre cele două posturi își pot depune dosarele de concurs până la 4 octombrie 2024.

Spitalul de Boli Cronice ,,Sf. Ioan” Târgu Frumos face angajări! Care este calendarul concursului

Candidații pentru postul de electrician, în cadrul Spitalului de Boli Cronice ,,Sf. Ioan” Târgu Frumos, trebuie să dețină diplomă sau certificat de calificare în meseria de electrician sau să fie absolvenți de școală profesională în meseria de electrician, trebuie să fie apți pentru lucru la înălțime. De asemenea, candidații trebuie să aibă studii generale finalizate cu diplomă, autorizație ANRE în termen (sau se obligă să o obțină pe cheltuiala proprie, în maxim 12 luni de la angajare), atestat agent de securitate (sau se obligă să îl obțină pe cheltuiala proprie, în maxim 6 luni de la angajare). Totodată, trebuie să aibă și șase luni vechime în meserie. Persoanele interesate de postul de îngrijitoare au nevoie doar de studii generale finalizate cu diplomă, vechimea nefiind necesară. Proba scrisă a concursului de angajare, organizat la Spitalul de Boli Cronice ,,Sf. Ioan” Târgu Frumos, va avea loc în data de 15 octombrie 2024, ora 9.00, în timp ce proba practică și interviul vor fi susținute în data de 21 octombrie 2024, ora 9.00.

Ce condiții generale trebuie să îndeplinească participanții la concurs

Candidații trebuie să îndeplinească o serie de condiții generale. Astfel, pot participa la concurs persoanele care au cetăţenia română sau a unui alt stat membru al Uniunii Europene, a unui stat parte la Acordul privind Spaţiul Economic European (SEE) sau cetăţenia Confederaţiei Elveţiene și cele care cunosc limba română, scris și vorbit. Totodată, candidații trebuie să aibă capacitate de muncă, în conformitate cu prevederile Legii nr. 53/2003 – Codul muncii, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, și să aibă o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza adeverinţei medicale, eliberată de medicul de familie sau de unităţile sanitare abilitate.

Candidații trebuie să îndeplinească toate condiţiile de studii, de vechime în specialitate şi, după caz, alte condiţii specifice, potrivit cerinţelor postului scos la concurs, inclusiv condiţiile de exercitare a profesiei. Trebuie specificat faptul că nu pot ocupa posturile scoase la concurs de Spitalul de Boli Cronice ,,Sf. Ioan” Târgu Frumos persoanele care au fost condamnate definitiv pentru săvârşirea unei infracţiuni contra securităţii naţionale, contra autorităţii, contra umanităţii, infracţiuni de corupţie sau de serviciu, infracţiuni de fals ori contra înfăptuirii justiţiei, infracţiuni săvârşite cu intenţie, care ar face o persoană candidată la post incompatibilă cu exercitarea funcţiei contractuale pentru care candidează, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea.

Nu pot candida la concursul de angajare persoanele care execută o pedeapsă complementară, prin care a fost interzisă exercitarea dreptului de a ocupa funcţia, de a exercita profesia sau meseria ori de a desfăşura activitatea de care s-a folosit pentru săvârşirea infracţiunii sau faţă de care nu s-a luat măsura de siguranţă a interzicerii ocupării unei funcţii sau a exercitării unei profesii și nici cele care au comis infracţiunile prevăzute la articolul 1 alineatul (2) din Legea nr. 118/2019, privind Registrul naţional automatizat cu privire la persoanele care au comis infracţiuni sexuale, de exploatare a unor persoane sau asupra minorilor, precum şi pentru completarea Legii nr. 76/2008, privind organizarea şi funcţionarea Sistemului Naţional de Date Genetice Judiciare, cu modificările ulterioare pentru domeniile prevăzute la articolul 35 alineatul (1) lit. h) din Hotărârea Guvernului nr. 1336/2022, pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind organizarea şi dezvoltarea carierei personalului contractual din sectorul bugetar, plătit din fonduri publice. Spitalul de Boli Cronice ,,Sf. Ioan” Târgu Frumos nu este singura unitate medicală la care se fac angajări, ci mai multe posturi vacante au fost scoase la concurs și la Spitalul „Sf. Spiridon” Iași.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024