Prima pagină » Local » Se fac angajări la Spitalul Clinic CF Iași, unde au fost scoase la concurs două posturi vacante
Se fac angajări la Spitalul Clinic CF Iași, unde au fost scoase la concurs două posturi vacante

Se fac angajări la Spitalul Clinic CF Iași, unde au fost scoase la concurs două posturi vacante

28 iun. 2024, 02:00,
Codruța ȘOROAGĂ, în Local

Spitalul Clinic CF Iași face mai multe angajări. Recent, au fost scoase la concurs un post de referent de specialitate gradul I, cu normă întreagă, și un post de economist specialist IA, perioadă nedeterminată, cu normă întreagă.

Spitalul Clinic CF Iași face mai multe angajări

Persoanele care își doresc să ocupe unul dintre cele două posturi vacante în cadrul Spitalului Clinic CF Iași își pot depune dosarele de concurs până în data de 8 iulie 2024, ora 16.00. Prima probă a concursului, cea a selecției de dosare, se va desfășura în intervalul 9-10 iulie 2024. Rezultatele acesteia vor fi făcute publice în data de 10 iulie 2024. Proba scrisă a concursului de angajare pentru postul de referent de specialitate va avea loc pe 18 iulie 2024, în timp ce pentru postul de economist specialist se va desfășura în data de 17 iulie 2024, ora 10.00. Persoanele care își doresc să ocupe postul de referent de specialitate la Spitalul Clinic CF Iași vor susține proba interviului în data de 24 iulie 2024, iar cele care vor să concureze pentru postul de economist specialist se vor prezenta pe 23 iulie 2024, ora 10.00. Rezultatele finale pentru postul de referent de specialitate gradul I vor fi afișate în data de 29 iulie 2024, în timp ce pentru postul de economist specialist IA se vor publica pe 26 iulie 2024.

Ce condiții generale trebuie să îndeplinească participanții

Candidații trebuie să îndeplinească o serie de condiții generale. Astfel, pot participa la concurs persoanele care au cetăţenia română sau a unui alt stat membru al Uniunii Europene, a unui stat parte la Acordul privind Spaţiul Economic European (SEE) sau cetăţenia Confederaţiei Elveţiene și cele care cunosc limba română, scris și vorbit.

Totodată, candidații trebuie să aibă capacitate de muncă, în conformitate cu prevederile Legii nr. 53/2003 – Codul muncii, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, și să aibă o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza adeverinţei medicale eliberate de medicul de familie sau de unităţile sanitare abilitate. Aceștia trebuie să îndeplinească toate condiţiile de studii, de vechime în specialitate şi, după caz, alte condiţii specifice potrivit cerinţelor postului scos la concurs, inclusiv condiţiile de exercitare a profesiei. Trebuie specificat faptul că nu pot ocupa cele două posturi vacante la Spitalul Clinic CF Iași persoanele care au fost condamnate definitiv pentru săvârşirea unei infracţiuni contra securităţii naţionale, contra autorităţii, contra umanităţii, infracţiuni de corupţie sau de serviciu, infracţiuni de fals ori contra înfăptuirii justiţiei, infracţiuni săvârşite cu intenţie care ar face o persoană candidată la post incompatibilă cu exercitarea funcţiei contractuale pentru care candidează, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea.

Nu pot candida la concurs pentru posturile de Spitalul Clinic CF Iași persoanele care execută o pedeapsă complementară prin care a fost interzisă exercitarea dreptului de a ocupa funcţia, de a exercita profesia sau meseria ori de a desfăşura activitatea de care s-a folosit pentru săvârşirea infracţiunii sau faţă de care nu s-a luat măsura de siguranţă a interzicerii ocupării unei funcţii sau a exercitării unei profesii și nici cele care au comis infracţiunile prevăzute la art. 1 alin. (2) din Legea nr. 118/2019, privind Registrul naţional automatizat cu privire la persoanele care au comis infracţiuni sexuale, de exploatare a unor persoane sau asupra minorilor, precum şi pentru completarea Legii nr. 76/2008, privind organizarea şi funcţionarea Sistemului Naţional de Date Genetice Judiciare, cu modificările ulterioare, pentru domeniile prevăzute la art. 35 alin. (1) lit. h) din Hotărârea Guvernului nr. 1336/2022, pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind organizarea şi dezvoltarea carierei personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice.

Comentarii
  • Taran de Faltiseni

    Astia doi vor fi viitori sefi in locul lui Malaimare de Falticeni si bolnaviorul de la administrativ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *