Prima pagină » Economic Local » Se fac angajări la Primăria Mogoșești! Candidații trebuie să se pregătească până la finalul lunii ianuarie
Se fac angajări la Primăria Mogoșești! Candidații trebuie să se pregătească până la finalul lunii ianuarie

Se fac angajări la Primăria Mogoșești! Candidații trebuie să se pregătească până la finalul lunii ianuarie

19 dec. 2019, 04:00,
Ciprian Boaru în Economic Local

Pe data de 22 ianuarie 2020, Primăria comunei Mogoșești organizează un concurs pentru ocuparea funcției de referent debutant la Compartimentul Urbanism, Proiecte. Candidații care vor trece de selecția dosarelor vor susține proba scrisă, apoi un interviu, în funcție de rezultatele de la prima probă.

„Condiții de participare: studii liceale, respectiv studii medii liceale, finalizate cu diplomă de bacalaureat. Nu este necesară vechime în specialitatea studiilor. Dosarele de concurs se depun la sediul autorității sau instituției publice organizatoare, în termen de 20 de zile de la data publicării anunțului pe site-ul acesteia. Bibliografia, atribuțiile prevăzute în fișa postului, precum și alte date necesare desfășurării concursului se afișează pe pagina de internet a autorității sau instituției publice organizatoare, la secțiunea special creată în acest scop”, se arată în anunțul publicat de către Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP), în cursul zilei de ieri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`