Prima pagină » Local » Se fac angajări la CTP Iași! Candidații pot beneficia de cursurile de formare gratuite!

Se fac angajări la CTP Iași! Candidații pot beneficia de cursurile de formare gratuite!

05 mai 2022, 02:00, 3 ,
Andreea Andrei în Local

Compania de Transport Public Iași anunță un nou val de angajări pe posturile de vatman și șofer de autobuz. Pentru ieșenii care sunt interesați de aceste locuri de muncă, cursurile de formare sunt gratuite

Ieșenii care sunt interesați să se angajeze în cadrul Companiei de Transport Iași pot depune C.V.-urile. Oamenii pot beneficia de cursurile de formare gratuite din cadrul companiei. Cerințele companiei sunt minime și salariile sunt atractive, cu atenție asupra condițiilor speciale de muncă.

autobuzul ctp de pe ruta 36

Sunt posturi libere pentru profesia de șofer de autobuz

Se angajează vatmani și șoferi de autobuz la CTP Iași

 mai multe tramvaie in depou

Sunt vacante și posturi pentru suportul tehnic din cadrul CTP

Compania de Transport Public (CTP) Iași a anunțat că se vor organiza mai multe runde de angajări pentru posturile de vatman și șofer de autobuz.

Cerințele companiei sunt minime din punct de vedere a studiilor, candidații trebuie să aibă minim 8 clase sau să fi absolvit o școală profesională, cazier judiciar și cazier rutier fără antecedente în ultimele 6 luni.

Persoanele care dețin atestat de transport persoane și categoria Tv, pentru tramvaie, respectiv categoria D pentru autobuze, sunt în avantaj în ordinea angajării.

”Am scos la concurs posturi de șoferi autobuz și vatmani, iar condițiile de participare sunt dintre cele mai simple: deținerea unui permis categoria D/Tv și unui atestat profesional transport persoane. Cei care doresc să se alăture echipei CTP Iași, pot depune dosarele de înscriere la Serviciul Managementul Resurselor Umane”, transmite Carmen Gherca, purtător de cuvânt al CTP Iași.

Dosarul de înscriere trebuie să conțină cerere de participare la selecţie, CV, recomandări, cazier rutier (ultimii 5 ani), cazier judiciar, precum şi xerocopii după: cartea de identitate, certificat de naştere, diploma de studii, certificat de calificare, permis de conducere cat.Tv/D și atestat profesional transport persoane.

mai multe persoane lucrează la liniile de tramvai

Cerințele CTP pentru angajare sunt minime

Cursurile de formare gratuite din parte CTP Iași

mainile unui barbat care taie cu faiul o bara de metal

Se caută în general persoane calificate în domeniul lucrului manual

Pentru posturile de vatman, CTP Iași, organizează pe 12 mai 2022 o selecție pentru persoane care au nevoie de cursuri de calificare pentru această meserie.

Pentru acest tip de recrutare, candidații trebuie să aibă vârsta de minim 24 de ani, să fie apți din punct de vedere psihologic și fizic și să fi absolvit minim 8 clasa sau o școală profesională.

Alte locuri de muncă vacante la CTP Iași sunt pentru posturile de mecanic utilaj, strungar universal, electrician auto, mecanic auto, lăcătuș mecanic, sudor electric și autogen, electrician montator de instalații electrice pentru tramvaie, lucrător gestionar și inspector de resurse umane cu contract pe perioadă nedeterminată.

CTP Iași oferă angajaților un mediu de muncă dinamic și cu posibilități multiple de dezvoltare și formare la locul de muncă. Pachetul salarial este unul ce prețuiește condițiile de muncă, precum condusul prin traficul rutier, munca în timpul sărbătorilor legale, spor de noapte, bonuri de masă și bonusarea în funcție de vehiculul condus. Persoanele care doresc să beneficieze de cursurile de formare gratuite oferite de companie, se pot înscrie prin e-mail direct către departamentul de resurse umane.

Comentarii
  • Inainte de angajare, sa se intereseze de conditiile de munca, de spaga pentru orele lucrate sambata si duminica, care nu e mare, dar e constanta….. de programul care incepe la 3 dimineata, de banii care trebuie sa-i dai pe suruburi….. si alte piese. Nu va lasati aburiti!

  • Alo, ITM-ul, directiunea, mai controlati si voi pontajele, sa vedeti cum unii au abonament de weekend, inclusiv cei de la intretinere, la ture, dar nu toti isi permit sa mearga la pescuit….. cei din Dacia stiu, si-s si prosti ca dupa ce dau se si lauda, iar sefii se murdaresc pt 20 sau 30 kg de peste sau….
    Bai…..

  • Ion are dreptate, am lucrat la ei din pacate. Daca vrei sa pleci, nu poti pana nu platesti scoala de vatmani, care costa cat un curs la o facultate din Franta! Mai ai un pic si le achiti jaful de tramvai, asa ca mare grija, salariile nu sunt deloc asa cum spun ei, esti platit in functie de orele de la strada si cum mai mereu tramvaiul era stricat….. luam minimul pe economie. Si trezitul la ora 2 dimineata, si seara cand eram dupa-amiaza ajungeam la 12 noaptea…. si spaga… stie toata lumea, e la vedere, nu se fereste nimeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *