Prima pagină » Local » Se fac angajări la ApaVital! Compania a scos la concurs 11 posturi importante

Se fac angajări la ApaVital! Compania a scos la concurs 11 posturi importante

17 aug. 2024, 02:00, 1 ,
Petronel Ștefan în Local

Operatorul ApaVital face angajări în această perioadă și a scos la concurs 11 posturi în municipiul Roman. Compania are nevoie de mai mulți oameni în funcții importante pentru desfășurarea activității

Acum o lună, operatorul de apă-canal din Iași, ApaVital, a anunțat că și-a extins aria de activitate și în municipiul Roman. Compania are nevoie și de personal pentru desfășurarea activității. Concursurile vor avea loc începând cu data de 19 august.

ApaVital face angajări și a scos la concurs 11 posturi

Perioada de concurs pentru angajări este între 19 – 22 august și va avea loc la sediul ApaVital din Roman. Cei interesați vor trebui să depună înainte dosarele de înscriere și să întrunească cerințele din anunțuri.

Un post de mașinist la mașini pentru terasamente, în cadrul Secției Auto-Mecanice (punct de lucru Roman), care execută lucrări de terasamente (săpătură și pregătire/refacere a terenului) necesare în vederea realizării lucrărilor repartizate. Acesta va exploata corespunzător utilajul deservit, verificând zilnic starea de funcționare. Completează și predă foile de parcurs, complementate și confirmate de beneficiar, în vederea confruntării cu datele furnizate de aplicație GPS a confirmării foii de parcurs.

Un alt post, de conducător auto – transport rutier de mărfuri – în cadrul secției auto-mecanice. Exploatarea și întreținerea mijloacelor auto de mare tonaj, inclusiv autospecializate, transportarea personalului, a materialelor și materiilor prime cu respectarea cerințelor calitative și cantitative.

Un post de gestionat în cadrul Compartimentului gestiune materiale (punct de lucru Roman). Operarea intrărilor și ieșirilor bunurilor materiale din depozit, la nivelul gestiunii încredințate, în conformitate cu legislația specifică.

Două posturi de instalator apă-canal în cadrul atelierului gestiune contoare – demontează/montează contoare pentru apă rece. Totodată, execută montajele corespunzătoare redimensionărilor de branșamente, remediază defecțiunile apărute la branșamente și montează dispozitive radio la contoarele de apă.

Trei posturi de muncitor calificat în cadrul Sectorului Operațional Timișești: remediază defecțiunile și avariile la rețelele de aducțiune apă, menținând în funcțiune rețelele, armăturile de manevră și dispozitivele de control aferente.

Două posturi de instalator apă-canal în cadrul compartimentului de verificare tehnică și comercială. Verificarea existenței branșamentului racordului, a stării de integritate a sigiliilor aplicate în instalație, a contoarelor de branșament, identificare situații de consum clandestin apă/canal.

Un post de inginer în cadrul secției epurare (stația de epurare Roman). Gestionarea activităților tehnologice și de suport necesare prestării serviciilor de epurare a apelor uzate sau de tratare a nămolurilor.

Compania demarează proiecte în județul Iași

În județul Iași, ApaVital face investiții majore la rețeaua de apă potabilă și canalizare. Compania a primit fonduri europene în valoare de 500 milioane de euro. Lucrările se vor finaliza, cel târziu, în 2026 și vor trebui să crească numărul de utilizatori conectați la rețeaua publică de apă. Compania a resimțit din plin seceta din acest an, fiind stabilite restricții în zeci de localități.

ApaVital va face angajări în perioada următoare și scoate la concurs mai multe locuri de muncă.

Comentarii
  • gogoi mesteru

    aline mai molfai ciubucu lui drogatu cand nu stai pe tik tok pe camera ? neam de curva si turnatori ce sunteti !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
17 august 2024
17 august 2024