Prima pagină » Economic Local » Se extinde rețeaua de gaz din Lețcani! Contractul are o valoare de 465.000 de euro
Se extinde rețeaua de gaz din Lețcani! Contractul are o valoare de 465.000 de euro

Se extinde rețeaua de gaz din Lețcani! Contractul are o valoare de 465.000 de euro

16 apr. 2020, 04:00,
Ciprian Boaru, în Economic Local

Pe data de 15 mai, Primăria comunei Lețcani organizează o licitație pentru extinderea distribuției de gaze naturale în localitate. Lucrările au o valoare estimată de 2.233.798 lei, fără TVA, aproape 465.000 de euro. Oferta cu prețul cel mai mic va fi declarată câștigătoare. Sunt vizate localitățile Cogeasca și Cucuteni. Lungimea totală a rețelei este de 7.040 metri.

„Comuna Lețcani beneficiază de gaze naturale în localitățile Lețcani și Bogonos. Alimentarea cu gaze este realizată printr-un racord la conducta magistrală Gherăiești – Iași și care funcționează în regim de presiune medie. La capătul branșamentului de presiune medie este montată o stație de reglare – măsurare – predare, din această stație făcându-se o ramificație și se alimentează cu gaze naturale presiune medie societatea SC Geiger, iar cea de-a doua ramificație trece printr-o stație de reglare de sector și alimentează cu gaze naturale presiune redusă localitatea Lețcani.

În vederea alimentării cu gaze naturale pentru încălzire și prepararea hranei pentru locuințele din satele Cogeasca și Cucuteni, se propun următoarele: extinderea conductei de distribuție existentă presiune medie din PE 100 SDR11, diametru Dn 160 mm, cu o conductă de distribuție din PE 100 SDR11, diametru Dn 160 mm în lungime de 106 m, ce va face legătura dintre conducta de distribuție existentă care alimentează SC Geiger și conducta ce alimentează partea de sud a localității Lețcani, punctul de cuplare fiind după stația de reglare – măsurare a societății Ital System”, se arată în caietul de sarcini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *