Prima pagină » Bursa Barfelor » Se cer demisii de frică. Șefimea e capul
Se cer demisii de frică. Șefimea e capul

Se cer demisii de frică. Șefimea e capul

03 oct. 2024, 02:00, 1 ,
în Bursa Barfelor

La final de rubricuță, babele vă mai spun câte ceva despre niște combinații de la Citidin. Cică, după ce pe la gazete au apărut dedesubturi inclusiv despre consiliul de administrație, șefii au vrut neapărat să afle cine a turnat.. Cei care nu se aveau bine cu conducerea au intrat direct pe lista de suspecți, astfel, au fost chemați în birourile derectorilor pentru explicații. Se așteaptă demisiile fără prea multe explicații. Derectorii s-au speriat rău că nu o să mai poată să-și facă mersurile, iar acum își ascund urmele.

Comentarii
  • Da,au dat în bâlbâială safimea. Cei mai porniți sunt moș băsina Teo,Iorga și Ionesco adică mafioții principali care credeau ca pot fura ca-n codru.Banuiti sunt mulți,șeful de coloană,șefi de șantier ,șoferi dar și vreo doi agarici de la birouri.
    Iorga a spus clar ca va tăia în carne vie,va rupe lanțul ca deja revolta e periculoasă și domn Mișu e supărat tare.Teo e nevoit să-și cumpere pemparsi din pensie și e supărat tare,umblă cu o rânca în portbagaj ca să-i articuleze pe șefii șefele din șantier care au încălcat omerta iar Ionesco vorbește singur prin birou, nu știe unde a greșit și de ce Mișu îi poartă sambetele. Baieti v-ați făcut bocceaua? Repejor ca alții deja au fost scoși la încălzire de Mișu … Primul va cădea Teo urmat de Iorgas și la final SURU Ionesco . Stați aproape finca nici nu știți ce pierdeți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`