Prima pagină » Bursa Barfelor » Se aude zăngănit de cătușe pentru Ancuța din comuna cu Movile
Se aude zăngănit de cătușe pentru Ancuța din comuna cu Movile

Se aude zăngănit de cătușe pentru Ancuța din comuna cu Movile

27 sept. 2022, 02:00, 4 ,
în Bursa Barfelor

Zilele trecute, băbuţele noastre, în căutare de un must bun prin judeţ, s-au aciutat la comuna cu Movile, unde tartora la tot ce mişcă, angajări, contracte cu oameni de afaceri de succes (cu maximum 2 angajaţi), este Ancuța, secretaura invincibilă care, printre altele, a fost și advocată. Am primit asigurări de la băbuţele bârfitoare că au recuperat cu grijă cd-urile cu înregistrări din premărie şi foişor, unde Ancuța taie și spânzură. Tocmai de aceea, băbuțele o sfătuiesc pe Ancuța să se pregătească mai repede de chermeză cu Petrini şi Stefanie, nu de alta, dar am aflat că în lucru sunt nişte dosare penăloase care o vizează. În toată daravela ar fi implicat și Flavinius, cel fără de cadastru, dar și fostul jupân Plumbuitu care a semnat tot ce mişcă. Ne-au promis băbuţele că vor reveni și cu înregistrările audio din şedinţele Ancuței cu cealaltă fostă advocată, doar aşa, ca să nu se simtă singură şi nevinovată.

Comentarii
  • Va luati de Plumbu, va luati de ginerica SRI, Cipi Sarghe ala de a fist pe la finansuri si acu e controlor cu munca le negru. Grija mare…

  • Intrebati fost contabila Rusu care a plecat de acolo din cauza secretarei.Asta stie toate golaniile facute de Ancuta. Mai este si Paulica zis pompierul atomic care deja a dat-o in primire pe Ancuta.
    Culmea ca toate care au fost la Movileni acum lucreaza la finante.Pritenii stiu de ce!!

  • Cristinel, învârte oalele, el e cel mai bun arhitect face și desface Hodor semnează cu ochii închiși mai mai ca îl face cristi-nuca mustatica bemarel PNL, mai o minora o treaba ca in piesa aia cu Larga Larga …

  • Verificati cum s-a aprobat de consilieri locali postul de sef pe resurse umane unde fiul lui Ancuta a castigat concursul, dupa care secretara si-a adus viitoarea nora Stefania.A urmat ca tot Ancuta sa rezolve postul lui fata lui Plumbu in primarie si urmeaza concursul pentru postul de consilier achizitii debutant unde tot ea si-a pregatit omul. Noi ce-i din opozitie nu sutem chemati la sfarsitul sedintelor la baut ca spunem adevarul si vrem sa se faca ceva in comuna.Ancuta asta se lauda peste tot ca are relatii DIVINE ca si una de mai la deal,ce-a care i-a bani de la salariati.Verificati voi daca altii se fac ca verifica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *