Prima pagină » Titlurile zilei » Se anunță un fiasco total la Târgul de Crăciun de la Aroneanu! Benoni Moruzi aruncă 45.000 de lei din bugetul local pentru o mascaradă cu iz de sărbătoare

Se anunță un fiasco total la Târgul de Crăciun de la Aroneanu! Benoni Moruzi aruncă 45.000 de lei din bugetul local pentru o mascaradă cu iz de sărbătoare

15 dec. 2022, 02:00, 10 ,
Adnana Gafton, în Titlurile zilei

Pentru a nu rămâne mai prejos față de alți primari liberali din zona metropolitană, Benoni Moruzi a luat decizia de a organiza un târg de Crăciun în comuna Aroneanu. Bâlciul în valoare de 45.000 de lei va avea loc pe parcursul a două zile. În perioada 17-18 decembrie 2022, primarul își propune să dea startul sărbătorilor de iarnă cu un târg ce va funcționa în intervalul orar 10:00-17:00, timp destul pentru ca producătorii locali să își promoveze afacerile și produsele pe care le comercializează

„Magia sărbătorilor de iarnă” i-a făcut pe mai mulți primari din comunele din zona metropolitană (ZMI), printre care și cel din comuna Aroneanu, să realizeze târguri de Crăciun. Sub pretextul promovării producătorilor locali, mai mulți primari au dat curs unor evenimente penibile.

Benoni Moruzi a anunțat recent, pe rețelele de socializare, „marele“ eveniment ce se va întinde pe durata a două zile de weekend. Contrar manierei legale de lucru, bugetul pentru realizarea evenimentului s-a votat de abia miercuri, 14 decembrie 2022.

screenshot proiect de hotarare

Primăria Aroneanu a alocat 45.000 de lei pentru bâlciul de Crăciun de la Aroneanu

Se alocă 45.000 de lei pentru două zile de „bâlci”

 Benoni Moruzi in costum negru si cu microfon in mana

Târgul de Crăciun de la Aroneanu se va desfășura pe parcursul a două zile

Târgul de Crăciun de la Aroneanu a fost anunțat de câteva zile pe rețelele de socializare. Culmea este că bugetul ce urma să fie alocat pentru organizarea evenimentului s-a votat în data de 14 decembrie 2022. Dacă inițial s-a vorbit de suma de 38.000 de lei, edilul a plusat cu încă 7.000 de lei în ședința de Consiliu Local.

Banii ar trebui să acopere cheltuielile de organizare și desfășurare ale târgului, printre care se numără cele de amplasament, cu utilitățile și pentru planificarea evenimentului. Primarul promite întregii comunități un eveniment de neuitat ce se va încheia în ambele zile cu „un minunat foc de tabără și vin fiert din belșug“. Dansurile și obiceiurile populare realizate de artiștii din comuna Aroneanu vor face parte din programul artistic în valoare de 45.000 de lei.

Primarul susține sus și tare că organizarea Târgului de Crăciun oferă posibilitatea producătorilor locali să își vândă produsele. Cele două zile în care va avea loc târgul vor rotunji veniturile producătorilor de produse apicole și celor ce realizează produse din lavandă.

În plus, Benoni Moruzi precizează că o parte dintre lucrurile ce vor fi achiziționate vor fi putea fi folosite ulterior.

afis targ de Craciun

Sunt prevăzute evenimente pentru copii în cadrul târgului

Târgul de Crăciun de la Aroneanu, un eveniment marca Moruzi

 brad de Craciun impodobit intre alti brazi afara

Târgul se încheie cu foc de tabără și vin fiert

Benoni Moruzi, primarul comunei Aroneanu, organizează un bairam de Crăciun, în stilul caracteristic. Pe parcursul a două zile, „gospodarul“ comunei organizează diferite evenimente cu specific de sărbătoare pentru a promova producătorii locali din Zona Metropolitană Iași.

În acest an, târguri de Crăciun se realizează în mai multe comune din județul Iași. În comuna Valea Lupului, pe parcursul unei săptămâni se va desfășura Târgul de Crăciun. În perioada 16-23 decembrie 2022, pentru prima dată, mai mulți producători locali își vor expune produsele în cadrul unui târg cu specificul sărbătorilor de iarnă. În comuna Bârnova, Târgul de Crăciun deja a avut loc.  Evenimentul s-a desfășurat pe 10 și 11 decembrie 2022. Numeroase activități pentru cei mici au fost pregătite de către organizatori, iar primăria nu a investit nici un ban în organizarea acestuia.

În comuna Aroneanu, târgul va începe la ora 10:00 și prevede organizarea mai multor activități pentru copii. Benoni Moruzi spune că s-a gândit la cei mici și că le va organiza ateliere de creație și întâlniri cu Moș Crăciun. Organizarea este pe repede înainte, iar calendarul evenimentului prevede câte o manifestare artistică la interval de o oră.

Târgul de Crăciun de la Aroneanu va fi deschis în weekendul 17-18 decembrie 2022, de la ora 10:00 până la ora 17:00.

Comentarii
  • Primesc si cei mici vin fiert?

  • Super tare!!!! Abea aștept sa ma duc !!!

  • După ce a trecut pe la Primăria Iași, nu vine BCCO și la Aroneanu? Întreb pentru prietenul Ben

  • Pe ăsta când leagă? Chiar dorm toți la DNA sau sunt ocupați cu Chirica acum

  • Doamne fereste de ce se intampla in aceasta comuna!!!! Cate se puteau face cu suma aceasta! Este abject de penibil individul, sfidand pana si „slugile” care il tot voteaza din 4 in 4 ani.Toti se plang, stiu toti ce montruozitati face in comuna, dar niciunul nu face nimic concret de a-l infunda pe acest „om”.Nu mai pomenesc de DNA.

  • nu e aflat în centrul comunei si lui i trebuie targ de craciun 😂😂

  • Voi locuitorii com.Aroneanu sunteti masochisti , de acceptati ca acest individ (venetic) sa va futa cum vrea el ????Daca stiti atitea despre el de ce nu faceti o petitie care parchet cu toate golaniile lui , de ce il mai alegetii din 4 in 4 ani primar….????Acest agarici slugoi si pupincurist este sustinut de cei carora le-a dat loturi de case (vezi lista de pe pasunea comunala-Sorogari), dar Horodniceanu vrea pestele cel mare ca razbunare , si-l omite pe asta si alti primari din jurul Iasiului.La multi ani in puscarie Beni !!!

  • costel din vaslui

    Cea mai mizerabila comuna din jurul Iasului.
    L-as scuipa intre ochi pe un idiot de primar ca asta.
    Cum sa faci petrecere de craciun cand e numai mâl pe strazi si nu au asflat pe nicaeri…

  • Va place să mâncați cu polonicul mult prost și fără rost postărilor și lătrăilor. Dar la realizări nu va uitați ă !!!??? Daca nu va făcea târg aveați ce fluieră in biserica aiurea că nu aveți târg de Crăciun prostalăilor și incultelor !!!

  • Amice .. ești idiot!
    Dacă se câștigă bine, vreau să scriu și eu articole prostești precum al tău.
    Unde se fac angajările?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *