Prima pagină » Local » Se anunță meci tare în Sala Polivelentă! CSM Iași 2020 joacă cu Minaur Baia Mare primul meci acasă, în Liga Florilor
Se anunță meci tare în Sala Polivelentă! CSM Iași 2020 joacă cu Minaur Baia Mare primul meci acasă, în Liga Florilor

Se anunță meci tare în Sala Polivelentă! CSM Iași 2020 joacă cu Minaur Baia Mare primul meci acasă, în Liga Florilor

07 sept. 2024, 02:00, 1 ,
Petronel Ștefan în Local

Handbalistele de la CSM Iași vor juca primul meci acasă, din Liga Florilor, împotriva unei echipe puternice. Minaur Baia Mare vine în Sala Polivalentă pentru duelul din etapa a 2-a, din campionat

Minaur Baia Mare este deja o echipă consacrată a primei ligi, având o experiență net superioară față de ieșence. Totuși, handbalistele de la CSM Iași vin cu mult entuziasm și speră că, în fața unui public cât mai numeros, vor reuși să obțină și primele puncte din acest sezon.

CSM Iași are primul meci acasă, în Liga Florilor

CSM Iași a pierdut primul meci din acest sezon, împotriva campioanei CSM București, în schimb, Minaur Baia Mare a câștigat acasă cu Corona Brașov, după un meci dificil. Partida dintre CSM Iași și Baia Mare va avea loc duminică, 8 septembrie, de la ora 18:00, în Sala Polivalentă „Dan Irimiciuc”. Prețul biletului este de 25 de lei, iar pentru copiii mai mici de 10 ani, intrarea este gratis. Antrenorul Daniel Gheorghe a prefațat această întâlnire.

„Întâlnirea cu Minaur Baia Mare este un meci dificil. Întâlnim un adversar puternic, cu mulți ani în Liga Națională, cu multă experiență și jucătoare foarte experimentate, care pot decide o fază în duelurile unu la unu, în orice moment al jocului. Noi ne-am continuat pregătirea conform planului stabilit. Sper ca, la ora jocului, fetele să fie capabile să facă față acestei confruntări foarte importante pentru noi. Eu spun că toată echipa este la același nivel valoric și îmi doresc ca toată lumea să fie sănătoasă și pregătită pentru a face un joc bun. Avem câteva fete ușor accidentate, însă sperăm ca, până la ora partidei, să le recuperăm. Chiar și așa, avem un lot numeros și toate fetele care intră trebuie să-și dea totul pe teren, în momentul în care au șansa. Sper că cele care vor intra, își vor face datoria cu brio. Fiind primul meci oficial la acest nivel, după 23 de ani, așteptăm cu mult drag, la sală, un număr cât mai mare de spectatori, care să ne încurajeze, să ne sprijine și, la sfârșit, să ne bucurăm împreună”, a transmis Daniel Gheorghe, antrenorul echipei CSM Iași 2020.

Jucătoarele cer susținerea publicului

Având în vedere că Iașul nu a mai avut o echipă de handbal feminin în prima ligă, de 23 de ani, jucătoarele se așteaptă la un număr mare de spectatori, la meciul de mâine. La fel ca în ultimul meci din sezonul trecut, cel cu Galați, hanbalistele își doresc să vadă sala plină.

„Va fi o partidă dificilă. Ne-am pregătit foarte bine săptămâna aceasta și vom da totul pe teren, astfel încât, la final, să câștigăm. Este destul de emoționant pentru noi, fiind primul meci acasă. Știm că de la noi, interii, se așteaptă multe goluri. Am exersat mult aruncările de la distanță, din diferite poziții, și sperăm să fim cât mai eficiente. Vrem să invităm toți ieșenii la meci, să vină și să ne susțină, în număr cât mai mare, duminică, la ora 18:00, la Sala Polivalentă din Iași”, a spus Andreea Visic, jucătoare la CSM Iași 2020.

CSM Iași 2020 are primul meci acasă, în Liga Florilor, însă adversarul nu este deloc unul facil.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *