Se află Denise Rifai pe Wikipedia? De ce alege moderatoarea să se îmbrace mereu în negru

19 mai 2022, 14:10
BZI.ro, în Cancan

Biografia prezentatoarei TV Denise Rifai se regăsește pe Wikipedia. Cu toate că informațiile sunt destul de puține, putem afla data nașterii și faptul că este moderatoare și prezentatoare TV. Probabil ați observat că în timpul emisiunii sale, vedeta alege să poarte doar negru. Aceasta a menționat că nu dorește să iasă în evidență, de aceea se îmbracă mereu în aceeași non-culoare.

Denise Rifai este una dintre cele mai apreciate apariții de pe micile ecrane. Aceasta este celebră pentru întrebările incomode pe care le adresează invitaților săi.

Se află Denise Rifai pe Wikipedia

Biografia prezentatoarei TV Denise Rifai se regăsește pe Wikipedia, însă informațiile despre aceasta sunt foarte puține. De pe site putem afla doar că este născută pe 26 septembrie 1985 și că este moderatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Cu toate că a absolvit Academia de Studii Economice din București, prezentatoare a ales o carieră în televiziune. Vedeta s-a remarcat prin replicile sale tăioase. Deși Denise Rifai este cunoscută pe micile ecrane, primul job din presă pe care l-a avut a fost la radio, apoi s-a angajat ca reporter la „Realitatea TV”. Ulterior, moderatoare în vârstă de 35 a plecat la „Kanal D” unde are o emisiune de succes pe care mulți o așteaptă cu sufletul la gură. Maria Iordănescu, este de asemenea o prezentatoare de succes, clădindu-și de una singură cariera în televiziune.

Prezentatoare este una dintre cele mai discrete vedete atunci când vine vorba de viața personală. Despre tatăl prezentatoarei se știe că este iordanian, dar are cetățenie română. Bărbatul a venit cu mulți ani în România pentru a studia arhitectura. Cu toate că nu a dorit ca fiica sa să lucreze în presă, în cele din urmă Denise Rifai l-a înfruntat și și-a urmat visul. Moderatoarea a mai adăugat faptul că bărbatul nu este mândru de ea, ci mai degrabă supărat pentru faptul că a ales un drum pe care el nu și l-a dorit pentru fiica sa. 

De ce alege moderatoarea să se îmbrace mereu în negru

În emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, moderatoarea alege mereu să poarte negru. Doar coafura sau accesoriile sunt schimbate. Vedeta a menționat că este o fire conservatoare și este obișnuită să poarte mereu aceleași lucruri. Mai mult de atât, prezentatoare a menționat că nu vrea să iasă în evidență, iar cu fiecare invitat pe care îl are dorește să rămână aceeași.

„Această non-culoare, negru, este cea pe care eu o port la absolut toate emisiunile pe care le realizez pentru că ține de formatul 40 de întrebări. Este una dintre chestiile pe care noi le avem la emisiune, ca eu să nu schimb prea mult și să fiu aceeași în fața invitatului și în fața telespectatorilor, independent de faptul că emisiunea capătă noi și noi valențe cu fiecare invitat pe care-l am în față. Deci eu rămân aceeași, îmbrăcată în negru.”, a declarat Denise Rifai.

Emisiunea sa este cunoscută pentru faptul că moderatoarea le adresează de cele mai multe ori întrebări destul de incomode invitaților săi. Prezentatoarea a menționat că acesta este formatul emisiunii pentru ca cei de acasă să îi poată cunoaște mai bine pe invitații săi. Mai mult de atât, vedeta a precizat că persoanele ce acceptă să participe la emisiunea sa, vin cu drag. Vedeta a mai precizat că întrebările incomode sunt adresate și pentru că acele curiozități stau pe buzele tuturor.

Cu toate că biografia deja celebrei Denise Rifai se regăsește pe Wikipedia, nu aflăm prea multe informații. O vedetă ce nu este prezentă pe Wikipedia este Theo Rose.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *