Prima pagină » Titlurile zilei » Scumpirile le-au afectat ieșenilor până și viața intimă! În ciuda prețurilor crescute, jucăriile sexuale sunt la mare căutare: „Oamenii mai în vârstă sunt mai deschiși”

Scumpirile le-au afectat ieșenilor până și viața intimă! În ciuda prețurilor crescute, jucăriile sexuale sunt la mare căutare: „Oamenii mai în vârstă sunt mai deschiși”

13 aug. 2024, 02:00, 2 ,
Mădălina ISACHE în Titlurile zilei

Scumpirile le-au afectat ieșenilor până și viața intimă. Cu toate acestea, în contextul creșterii prețurilor, sex shopurile din Iași continuă să atragă clienți. Dacă tinerii trec pragul sex shopurilor mai mult din curiozitate, persoanele mai în vârstă achiziționează jucării sexuale sau diverse afrodiziace pentru a-și îmbunătăți viața intimă.

Scumpirile le-au afectat ieșenilor până și viața intimă! Asta nu-i poate ține însă pe clienți departe de sex shopuri

Într-o perioadă în care prețurile sunt în continuă creștere, nici sex shopurile ieșene nu au rămas neafectate. Cu toate acestea, angajații din domeniu subliniază că, în ciuda scumpirilor, clienții continuă să revină pentru a achiziționa jucării sexuale sau diverse afrodiziace. Reporterii BZI s-au deplasat luni, 12 august 2024, în mai multe sex shopuri din oraș, pentru a vedea care sunt produsele cele mai căutate de clienți. La unul dintre acestea, o angajată a explicat că majorarea prețurilor a fost inevitabilă din cauza costurilor crescute ale producătorilor.

„Având în vedere că persoanele care ne trec pragul, în proporție de 70 la sută, sunt oameni care tot revin, care au mai fost de cel puțin o dată, au simțit că prețurile sunt puțin mai mari. Ei înțeleg situația. Din moment ce producătorii au mărit prețurile, noi nu avem de ales, asta e clar. Prețurile nu sunt foarte mari, adică nu e o diferență semnificativă, dar dacă ai mai fost înainte în magazin, observi. Noi ne-am și schimbat produsele. Am mizat pe calitate. Mai bine să avem mai puțin clienți, dar să oferim calitate, pentru că noi oferim și garanție la produsele cumpărate. Garanția poate să difere de la un produs la altul, de la o firmă la asta, însă poate avea până la șase luni”, a explicat o angajată a unui sex shop din Iași.

La polul opus se regăsește un alt sex shop din oraș, la care un angajat spune că nu a mai făcut majorări la prețurile produselor de o perioadă lungă.

„Aici, prețurile nu au crescut. Aduc marfa din afara țării, iar, acolo, prețurile sunt aceleași. De cinci ani de zile, nu am mai mărit prețul la niciun produs”, a menționat Georgian, angajat la un sex shop din Iași.

Vârstnicii sunt clienții fideli când vine vorba de jucării sexuale și afrodiziace

Când vine vorba de cine vizitează aceste magazine, diversitatea de vârstă este remarcabilă. În general, angajații spun că persoanele ce achiziționează produse au cel puțin 30 de ani, cei mai tineri fiind mai reticenți să intre într-un sex shop.

„Ca vârstă, ne calcă pragul persoane de la 30 în sus. Cei mai tineri sunt mai reticenți decât oamenii mai în vârstă. Ne trec pragul foarte puțini tineri de 20 de ani. Aceștia vin mai mult de curiozitate sau să cumpere recuzită pentru un majorat sau o chestie de asta, funny. Cel mai în vârstă cuplu care a cumpărat de la noi jucării sexuale cred că avea 50-60 de ani, era o diferență de 10 ani între ei. Erau foarte deschiși oamenii, nu aveau nicio treabă”, a menționat o angajată a uneia dintre locații.

În ceea ce privește preferințele, angajații spun că remarcă o cerere crescută pentru pilule naturale și jucării sexuale. Pilulele pe bază de plante pentru erecție și afrodiziacele sunt printre cele mai bine vândute produse. Totuși, aceștia subliniază că produsele nu pot fi răspunsul tuturor problemelor cumpărătorilor.

„În materie de pilule, foarte căutate sunt cele pe post de afrodiziac. Avem cliente care au probleme hormonale și vin să cumpere afrodiziace. Aceste pastile sunt ok pentru femei, pentru că majoritatea au probleme cu libidoul. Majoritatea au dereglări hormonale, ovare micropolichistice, iar de aici și problemele cu libidoul. La problemele hormonale nu ajută aceste pilule, însă cele mai multe spun că speră să nu ajungă la doctor, să aibă nevoie de tratament. Eu le spun de înainte că pastilele astea nu fac mai nimic, trebuie să consulte un medic. Tot ce comercializăm în materie de afrodiziace este pe bază de plante, așa că, dacă problema ta este medicală, e clar că nu te vor ajuta”, a declarat o altă angajată.

Scumpirile le-au afectat ieșenilor până și viața intimă, jucăriile sexuale și afrodiziacele fiind din ce în ce mai costisitoare. În ciuda scumpirilor, sex shopurile din Iași continuă să atragă un număr însemnat de clienți.

Comentarii
  • De asta femeile numai vor relații ,pentru că le satisface vibratorul de 20 cm …sufăr după o relație ,nu am femeie ….sunt disperat ….ajutor

  • Vezi că pe lângă bastoane mai găsești și păsărici de cauciuc, poate te scot din depresie deși mă îndoiesc, problemele sunt in alta parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *