Prima pagină » Titlurile zilei » Scorpia de soacră versus nora adulterină, scandalul momentului în lumea medicală din Iași! Fetița de 4 ani, prinsă la mijloc: „La 2 noaptea a început să plângă. A avut un coșmar, visa că era bătută de mamă”

Scorpia de soacră versus nora adulterină, scandalul momentului în lumea medicală din Iași! Fetița de 4 ani, prinsă la mijloc: „La 2 noaptea a început să plângă. A avut un coșmar, visa că era bătută de mamă”

08 nov. 2022, 02:00, 52 ,
Sorin Pavelescu în Titlurile zilei

Michel Cristian Wassouf și fosta sa soție au divorțat în anul 2019 cu mare scandal. Conflictul dintre familia de medici Wassouf și fosta noră nu s-a stins nici după aproape 4 ani de la separare, din contra, a luat proporții îngrijorătoare, la mijloc fiind prinsă fetița de 4 ani a cuplului. Minodora Wassouf, mama lui Michel Cristian Wassouf, își acuză fosta noră că nu s-ar ocupa de copila asupra căreia are autoritate exclusivă, micuța fiind în permanență prost îngrijită.

Minodora Wassouf susține că fetița în vârstă de 4 ani ar fi mai bine îngrijită în familia tatălui, ce are o situație financiară mult mai bună decât a mamei. Mai mult, Minodora Wassouf afirmă că fosta sa noră a avut mai mulți iubiți atât în timpul căsniciei, cât și după divorț, creând un mediu promiscuu pentru copil.

Scandal între soacră și noră! Fetița de 4 ani, prinsă la mijloc!

Minodora Wassouf este revoltată de faptul că fosta sa noră își dorește ca fiul său, Michel Cristian Wassouf, să-și poată vedea fiica de 4 ani doar pe teritoriul municipiului în care își are reședința. În plus, Minodora Wassouf susține că, deși are autoritate exclusivă asupra copilei, fosta noră nu o îngrijește corespunzător, aceasta fiind în permanență pișcată de purici.

„Așa mi-a venit ieri fetița, când am luat-o de la mama ei. E pișcată de purici. I-a tăiat bunică-sa unghiile, dar din carne. Fosta mea noră a deschis ordonanță de urgență ca tatăl să nu mai vorbească pe internet cu fetița și ca să nu mai ia copilul de vineri până duminică, ci de sâmbătă dimineață până duminică după-amiază, și să nu mai plece din localitate, fiindcă drumul este foarte obositor pentru copil.

Fetița are acum aproape 5 ani, mă întreabă: «Buni, dar eu când pot să spun că vreau să stau aici, cui trebuie să-i spun că nu vreau să mă duc la mama». Acum o lună de zile, când dormea la noi, la 2 noaptea a început să plângă, a avut un coșmar, visa că era bătută de mamă. De mică spunea că mama și bunica maternă îi dădeau peste mâini.

Pe fetiță de fiecare dată când pleacă de la noi o întrebăm ce vrea să ia și își alege. Acum o lună ne-a trimis pachet cu toate lucrurile date pentru copil. Acum două săptămâni, tot așa, ieri a ajuns pachetul, cu toate fructele stricate și caietele copilului distruse. Suferă, fiindcă își dorește aceste lucruri”, a precizat Minodora Wassouf.

Minodora Wassouf: „Am făcut plângere penală că ne-a înregistrat”

Medicul Minodora Wassouf susține că divergențele între fiul și nora sa au început în luna octombrie 2018, întreaga situație părându-i-se de la bun început extrem de suspectă. Soacra crede că nora sa a ticluit un plan pentru a avea motive să divorțeze, tânăra având un amant.

„Când a fost acel scandal, în octombrie 2018, fiul meu și cu ea coborau Buciumul, erau amândoi în mașină, el conducea. Din câte am înțeles, au fost niște discuții între ei, iar ea i-a tras o palmă, el conducând mașina. Din reflex, el a împins-o. Nu s-a gândit nimeni că putea să facă un accident, că puteau muri amândoi. În concluzie, el are acum dosar penal pentru că a împins-o atunci în mașină, pentru agresiune familială. Ea avea voie să tragă în el, el că împins-o, nu. În ziua respectivă trebuiau să plece la o nuntă în Republica Moldova, dar au venit mama ei și sora ei. Mie mi s-a părut anormal.

În momentul în care tu știi că fiică-ta sau sor-ta se pregătește să plece la o nuntă, vii în vizită? În ziua aia, sora ei a sărit la bătaie la fiul meu, în casa mea. Soțul meu a scos-o afară, în stradă, moment în care maica-sa a început să țipe: «Ia copilul și ieși afară din casă!». A venit poliția, a fost scandal, sora ei urla în stradă, a fost ca la circ. Vă dați seama, vecinii ne știau o familie de medici normali. A plecat poliția, a plecat sora ei, a plecat și maică-sa. El cu ea și cu fetița s-au îmbrăcat și au plecat în Republica Moldova”, a adăugat soacra.

În octombrie 2018, Minodora Wassouf se afla în Franța. Aflând de la soțul său despre cele întâmplate, doctorița recunoaște că a spus tot ce i-a venit la gură, recurgând la jigniri și amenințări la adresa nurorii sale.

„În acel moment, eram în Franța, iar soțul meu se afla în România. El m-a sunat și mi-a povestit toată întâmplarea. În momentul acela, în mine s-a declanșat ceva. Este imposibil, știind că totul este în regulă, ca sora și mama ei să vină să facă scandal și să-i zică să ia copilul.

Mi s-a părut că totul a fost pus la cale și am început să spun tot ce mi-a trecut prin minte. Pentru noi a fost un șoc, n-am fost învățați cu poliția, cu scandalul. Am vorbit la telefon 13 ore. Avocata mea din perioada respectivă tot o întreba în diferite procese cu ce a înregistrat, iar ea spunea că a folosit telefonul care era lăsat pe masă. Într-un alt proces a spus că a lăsat telefonul după televizor. Am căutat să văd cât durează bateria unui telefon atunci când înregistrează, maximum 7 ore și ceva. După ce am spus asta polițiștilor, a zis că telefonul era pus la încărcat după televizor. Am făcut plângere penală că ne-a înregistrat.

Ea zice în declarații: «Am pus telefonul ca să-l înregistrez pe soțul meu, l-am lăsat la încărcat după televizor, iar când m-am întors din Republica Moldova, după 13 ore, am luat înregistrarea și am trimis-o tatălui meu, în Anglia»”, a precizat Minodora Wassouf.

Scandalul dintre Michel Cristian Wassouf și fosta sa soție a izbucnit acum 4 ani

Soacra ei nu-și poate explica de ce a ales nora sa să înregistreze o discuție de 13 ore și chiar bănuiește că tânăra ar mai fi înregistrat și alte convorbiri dintre membrii familiei Wassouf și avocații acestora.

„Știind că m-a înregistrat pe mine și pe soțul meu în casa noastră, cum vorbeam la telefon. Prim-procurorul spune că din noiembrie, când am aflat de înregistrare, și până în ianuarie, când am făcut plângerea penală, au trecut trei luni. Judecătorul dă dreptate prim-procurorului și e caz de neurmărire penală. Ea a folosit acea înregistrare la televiziune.

După ce am purtat acea discuție de 13 ore cu soțul meu, nu s-a mai discutat această chestiune, dar de o mulțime de ori când eram chemați în fața instanței, spuneam că ea în continuare ne înregistrează, pentru că azi vorbeam ceva cu avocații, a doua zi știa tot. Poliția ne-a cerut dovezi”, a precizat Minodora Wassouf.

Pe perioada divorțului, fetița a fost încredințată tatălui, iar mama sa nu a făcut niciun demers s-o poată vedea.

„În noiembrie, fiul meu a dus-o la serviciu, apoi a venit acasă să ia copilul. Băiatul meu m-a sunat: «Mamă, a venit să ia copilul». Eram în Franța, nu știți cum tremuram. L-am trimis pe soțul meu acasă, el lucrează la Huși. El a spus: «Nu intră nimeni în casa mea». Ea a doua zi a deschis 4 procese, a cerut ordin de protecție pentru ea, pentru copil, pentru sora ei și pentru mama ei, ordonanță de urgență să ia copilul și nu mai știu ce. Din toate astea i-a fost aprobat ordinul de protecție preventiv, 4 luni.

În această perioadă, cât copila era la tată, n-a făcut niciun demers ca să o vadă. În luna decembrie, când a împlinit 1 an, Cristian a fost cu ea la evaluare. Deși i-a explicat acesteia că are ordin de protecție și nu se poate întâlni cu mama copilului, doctorița a sunat-o și i-a spus la ce oră vine cu copila, iar atunci a venit și ea. Era ziua fetei, nu a venit cu nimic pentru ea. În schimb, împreună cu doctorița de familie, i-a făcut un act, precum că ar suferi de autism, deoarece fetița nu mai răspundea la numele pe care obișnuia ea să o strige, noi strigând-o pe altul. Copila a fost consultat de cel mai bun specialist din Iași și s-a constat că este perfect normală. Fata era la el, iar el nu avea voie să se apropie de ea, atunci varianta ei a fost să vină la presă, să se plângă că a fost scoasă afară din casă și că nu poate să-și vadă copilul, că a fost bătută.

Dar ea nu avea o fotografie, un certificat medico-legal care să dovedească asta” a adăugat soacra.

Minodora Wassouf o acuză pe fosta noră de adulter

La finalizarea divorțului, tânăra a primit custodia fetiței. Imediat după aceasta, Minodora Wassouf a plătit un detectiv pentru a o urmări pe fosta noră. În urma investigației, detectivul a aflat că nora își refăcuse deja viața. Mai mult, Minodora Wassouf bănuiește că nora sa a avut o relație extraconjugală cu un medic de la Spitalul de Boli Infecțioase, motiv pentru care a și decis să divorțeze.

„Toate acestea, până când a judecătoare a stabilit că fetița trebuie crescută de mamă. Asta, deși fiul meu a crescut-o de când s-a născut. Ea nu a avut nicio dovadă că tatăl a făcut rău copilului. Când l-a luat, am pus detectiv pe urma ei, să vedem cum trăiește copilul. Să nu mai spun că divorțul era deschis din octombrie, iar noi am aflat atunci, cu scandalul.

Apoi am aflat că ea trăia cu un doctor de la Spitalul de Boli Infecțioase și că toată chestia asta a fost programată. L-am trimis pe băiat să vorbească cu nevasta doctorului, la care femeia a spus că a divorțat prin notariat. Surpriză, detectivul a aflat că după divorț trăia cu șeful comisiei de handicap din Iași, de la Protecția Copilului.  Venea, se vedeau, în martie, de ziua ei, ăla a venit cu buchet de flori. Noaptea fugea la el acasă cu mașina. Ăsta era al doilea.

Acesta a făcut presiuni asupra colegilor de la Protecția Copilului, ca ea să primească raporturi favorabile. Din momentul în care a luat copilul, a început să vină pișcat, cum este acum. Am arătat fotografii că suferă, se scarpină, îl mănâncă, pe nimeni nu a interesat. Fiul meu a obținut un program de vizită. La un moment dat am văzut că fetița se juca cu două păpușele și le punea să se pupe una peste alta. Am rămas șocată, la noi în casă nu a văzut așa ceva. La un an și ceva, un copil imită ceea ce vede. După acest iubit a mai fost cu încă doi colegi de-ai ei, medici rezidenți, după umbla cu un băiat din Vaslui, pe nume Alex. Ea s-a mutat în Tătărași.

Odată, când fiul meu i-a dus copilul, ea și trei vecine l-au așteptat și au început să-l bată cu pumnii în cap, prin spate. Băiatul meu a făcut reclamație la poliție, nu s-a făcut nimic, deși am avut înregistrare, certificat medico-legal”, a declarat soacra pentru reporterii BZI.

Minodora Wassouf: „Fetița este atașată de tată”

 o imagine cu mai multe cadouri pentru fetita

Mai mult, Minodora Wassouf susține că fosta sa noră a avut mai mulți iubiți atât în timpul căsniciei, cât și după divorț, creând un mediu promiscuu pentru copil

Minodora Wassouf consideră că este perfect normal ca nora sa să-și refacă viața după divorț, dar nu înțelege de ce aceasta aduce toți bărbații cu care are relații în casa în care locuiește nepoata sa de doar 4 ani. Mai mult, femeia susține că nora sa ar fi avut la un moment dat o relație cu un bărbat violent, care l-a atacat pe Michel Cristian Wassouf.

„În timpul relației cu Alex, îl sună un prieten pe fiul meu și îi zice că ea se plimbă pe stradă cu unul și cu copilul, copilul plânge, iar ăla îl agresează. Când a auzit, s-a dus în Tătărași, s-a băgat în fața ăluia, a luat copilul în brațe. Bineînțeles, a început scandalul, că nu era program de vizitare, că au fost agresați. Tot fiul meu a primit amendă că nu a respectat programul de vizite.

Într-una din zile, când trebuia să luăm fetița, ne-am trezit că ea s-a mutat la Târgu-Mureș. Băiatul meu nu și-a văzut fetița timp de 8 luni de zile, s-a început un program de vizitare treptată, în cadrul Organizației «Salvați Copiii», o oră, o dată la 2 săptămâni. Conducea atâția kilometri, de la Iași la Târgu Mureș, ca să stea o oră cu fetița. A treia oară când a mers s-o vadă, Alex l-a așteptat la ieșire, i-a dat cu spray cu piper în ochi și a început să-l bată cu un baston telescopic. Fiul meu a parat o lovitură și și-a rupt mâna. Ea stătea cu copilul în brațe și asista la discuție. Norocul fiului meu a fost că pe acolo trecea un polițist îmbrăcat în civil. Alex a fost arestat, băiatul meu a ajuns la urgențe, i s-a pus mâna în ghips. La ora 1:00 a terminat la poliție, unde să mai meargă la hotel la ora aia, a dormit în mașină. După incident, ea a mers cu copil cu tot la secție.

A doua zi, el a fost eliberat și a continuat să locuiască cu copilul. Am făcut reclamații. La ceva timp după asta, copilul a făcut varicelă, nu a dus-o la grădiniță, dar a scos-o în fiecare zi în parc. Cu dovezi cu tot, nimeni nu face nimic. Am cerut evaluarea psihologică a copilului. Pentru asta nu a fost scos din casă, dar în parc era plimbat zilnic. După o lună de zile în care nu și-a văzut tatăl, la expertiza psihologică reiese că fetița este atașată de tată”, a precizat soacra.

Nora: „Soacra e o scorpie, vrea să mă denigreze”

Nora medicului ieșean este de părere că fosta sa soacră își dorește să-i denigreze imaginea și să-i ia fetița. Medicul pediatru a mai precizat pentru reporterii BZI că fetița are dermatită atopică, iar familia Wassouf nu respectă regimul impus copilului, de aceea îi și apar acele bubițe pe corp.

„Ea a încercat să ne omoare pe mine și pe copilul meu, a vrut să-mi ducă fata în Siria, ei sunt arabi, fostul soț era pe jumătate arab. Suntem divorțați de atâția ani, el are dosar penal pentru violență în familie. Este normal să spui că răpești un copil și-l duci în Siria, de acolo este soțul ei. El nu plătește pensie alimentară, copilul are 4 ani, are program de vizită, un weekend la mine, un weekend la tată. Cât stă la el mănâncă toate prostiile posibile, la sfârșit de weekend îi aduce tot ce nu mănâncă la mine. Fetița este diagnosticată cu dermatită atopică, el nu respectă absolut niciun regim, de unde să știu că acele bubițe nu au apărut cât a stat la el. Asta este doar o denigrare a imaginii mele.

După ce au început să-i apară bubițele, n-am mai luat niciun pachet de la ei. I-am zis să nu mai cumpere, nu mă întreabă de ce are nevoie copilul, ce poate să mănânce, ce nu poate, nu se consultă cu mine. Un copil de 4 ani trebuie să mănânce anumite chestii sănătoase. Soacra e o scorpie, vrea să mă denigreze. Am divorțat de 4 ani, nu e normal să fie atât de nervoasă. Să nu uităm că ea a pus la cale să-mi răpească fetița. Ea vrea să-mi ia fetița sub orice formă. Am autoritate exclusivă, doar eu decid asupra copilului” a precizat nora.

Nu se știe când va lua sfârșit scandalul dintre noră și soacră, dar cel mai trist este că fetița de 4 ani este prinsă la mijloc.

Comentarii
  • Smekeru de karton cu haini di firma

    Ce cauta viata privata si de familie in ziar ?

  • De ce trebuia sa apara in ziar povestea asta ? Nu ne intereseaza

  • Săracii copii, prinși la mijloc, sfărâmați de orgoliile idioate ale părinților.
    Doamna soacră, vă iubiți nepoata dar nu vorbiți astfel despre noră, fiul dvs. se sărută tot pe gură, căutați chichițe unde nu sunt…
    Război idiot, copil traumatizat…🥲

  • ziariști de kkt, blurați imaginea fetiței,idioților

  • Marsh, baba imputita!

    Harca asta decrepita si infecta sufera de mania persecutiei grav. Angajeaza detectiv, face plangeri dupa plangeri care sunt respinse pe banda rulanta, da pozele copilei in ziar, are impresia permanenta ca tiganul ei corcit este maltratat de femeia asta. Sa se auto-sesiseze Protectia copilului si sa ia fata din preajma aceste oligofrene infecte care vine si face lista cu relatiile fostei nore. Cu siguranta are o frustrare de nevasta de araboi, care isi poate face de cap, in timp ce ea numai cu broboada in cap a stat toata viata, dupa ce spera sa ajunga sultanca.

  • Fii tare, Anca!

    O stiu pe Anca, este un medic bun si muncitor, iubeste foarte mult fetita, are mereu un comportament ireprosabil. Ghinionul ei este ca s-a incurcat cu haita asta de imbecili, cu un dobitoc pazit de o babornita dementa. Ii urez sa scape cat mai repede si, daca mai are ocazia, nu doar sa-i dea o plama slutului, ci sa-l rupa in bataie pe neam de babuin ala.

  • investiti in cu.rve si pe urma va mirati ce patiti, pacat de fetita nevinovata

  • Dar n-o investit nimeni. Baba a venit la pachet cu arabetele ala repetent la Medicina. Totusi, nu cred ca la varsta si muianul ei, baba isi permite sa mai fie curva…

  • In Romanica pe nimeni nu intereseaza copilul, sa traiasca curvele

  • Daca tot va pasa de copil

    Bai prostalanilor care repetati obsesiv termenul „curva”, daca tot va pasa de copil, nu-i mai denigrati mama. Copilul merge la gradinita, se joaca cu alti copii ai caror parinti citesc ce scrieti voi. Ar trebui sa stiti ca un copil trebuie sa stea cu mama, nu sa incurajati o familie de imbecili, cu o baba infecta si pe fi-su, un doftorel de mana a saptea, care venea mereu beat la cursuri in facultate. Baba are fata de dementa senila, apropo. Lasati femeia in pace ca nu ea a pornit conflictul cu arabetele.

  • are fata de scorpie soacra acra, lasati mama fetei in pace , copilul de mama e atasat !

  • Cotoroanta comica

    Cotoroanta are un umor involuntar extraordinar. „Fiul meu a parat o lovitură și și-a rupt mâna”, inainte de asta, godacul ei si-a luat bataie de la nevasta, soacra si cumnata, plus de la doua vecine :))
    Baba a mers la nevasta nu stiu cui, sa-i spuna ca sotul o inseala cu fosta nora, dar aia i-a spus ca sunt divortati deja :))
    Dupa ce un detectiv a tapat-o de bani, fara sa-i spuna ca alea NU pot fi probe in instanta, babaciunea a stat ea pitita intr-un subsol si a vazut ca nora cea nerecunoscatoare a primit un buchet de flori de ziua ei.
    Sigur, nu-i amuzant ca pozeaza copilul in chiloti si publica poza la ziar. Pentru asta, daca eram mama fetitei o taram pe la Politie de i se ducea carnea de pe oase babei. Mearga in Siria, poate o ia de a 4 nevasta un cioban de capre orb si-si mai alina si ea singuratatea batranetii, alaturi de un sirian batran si impotent, ca barbata-su..

  • Bla bla bla.

    Nu scrie nicăieri că : dacă ai studii nu poți fi și prost.

  • Asta se intampla cand coorwele aleg harapi cu poola mare si bani multi.

  • La 2 noaptea m-a trezit plângând. Am visat ca Minodora era horny și făcea sex cu un biet vagabondul beat, singurul care n-a reușit sa fugă. Vai, ce m-am mai ingrizit, mai ales ca eu știam ca dna Minodora a decedat de ceva timp…

  • Nu stim la ce te referi, dar trebuie sa te obisnuiesti, nu-ti alegi parintii. Muta-te in alta parte, nu mai sta cu ei in casa 🙁

  • Nu stim la ce te referi, dar trebuie sa te obisnuiesti, nu-ti alegi parintii. Muta-te in alta parte, nu mai sta cu ei in casa 🙁

  • Ciuciumedici

    O zis ca lumea ne stia de familie de medici linistita!! Fă fiv-ar prestanta dreq sunteti oameni in primult rand! Asa ma bucur ca va terfeliti in ziare sa va vada si lumea adevarata voastra fata, medici auzi ..

  • Se vede ca este un articol platit de scorpie , o frustrata care a vrut sa declare fetita moarta si sa ii faca alta identitate pe ea si pe arab . Psihopati .

  • Noi vecinii ii cunoaștem bine , cand ii vedeam ne ascundeam de ei , asa erau de turbati .Acolo sa chemat de multe ori politia , ca se bateu ca nebunii . Noroc ca le-au demolat casa si au plecat de pe strada noastra .

  • Am vazut emisiunea la Acces direct , am ramas fara cuvinte mult timp .Nu pot sa cred ca există asemenea oameni. Soacra ar fi bine sa fie internata la Socola .

  • Ce casa s-a demolat nu s-a demolat nimic,sinteti cu capul

  • Deci astia si-au barfit nora 13h in continuu dupa care s-au oprit? :)))

  • Pacat de diplomele acestor asa zis doctorii fac circa pt ca nu mai au ce spune de biata fata vreau sai strice immaginea dar vad din commentari ca toata lumea e de parte eii fii tare esti tanara si ai o fetita frumoasa

  • Can au vazu ca è pe picioarele ei are servici e seriosa nu depinde de nimeni e cautata ca medic suntem multumiti de activitatea ei professionale e forte educata si fetita ei tine capul sus ca ei nu au nici o putere sa te anjoseasca

  • Ati batuto si ati allungato si ati oprit fetita care anca mama o alatpta rusine sa va fie nu era Antena 1 nu putea sa ia fetita ca voi aveti bani pt a manevra si face voi legi nu mai aveti putere sau saturat tribunale de voi

  • Frustratilor

  • Am cautat fam Wassouf, medici …e plina presa de Husi de nebunia lor .Circuri , au ziarele de scandal subiecte .Cine se aseamana se aduna . Ar trebui un control medical serios .Aveti grija la ce cabinete medicale mergeți ,sa nu dati peste ăștia.

  • Anca, astia sunt sustinatorii tai! Pacat ca nu vad ce ii faci tu copilului. Sa speram ca ii vei trata cu atata devotament si pricepere cum o faci pe copilul tau. Ea te va judeca cand va fi mare, nu consatenii tai sau judecatorii.dermatita atopica nu e strict localizata si are o ritmicitate temporala.
    Sa-ti scoti copilul autist. Ptiu pe tine si pe rasa ta

  • Mămăligă cu branza

    Dacă dați un search după babeta, veți găsi un articol și mai amuzant despre ea, cum a făcut scandal ca nu i-a plăcut mămăligă cu brânză de la cantina spitalului. Unde sta baba? Merita un cacat în geam, de fiecare data când treci pe lângă casa ei

  • Cunosc drama Ancăi. Respect si toata stima ,esti un om minunat . Adevărul iese la iveala tot timpul .Am citit articolul si se vede ca Minodora minte , ar trebui ca ziariștii să se informeze mai bine . Nu poti să scrii neadevaruri spuse de o persoana cu probleme psihice.

  • Ăștia sunt medici ? Ce specializare au ? Sa fiu mai atenta unde merg la consultatii .

  • O cunosc pe Anca si pe fetita ei , si tot circul .Acum imi dau mai bine seama despre presa si influenta banilor . Arabul munceste ,nebuna umbla cu minciuni si fiul nu are servici .Oare astea au diplome pe bune ????

  • Astia au studii superioare sau au tras la xerox o diploma furata ?

  • Nebuna Minodora cu arabul ,dar si ziaristii sunt nebuni ?

  • Pe NEBUNA de Minodora o cunosc de mult , circ a facut si cu mama ei ,a fel si cu sora .

  • Pe Minodora o stiu de la azilul unde era intrnata mama ei .Circ mare facea si aici .Nu e de mirare ,este specialitate ei ,circul .

  • Infirmiera Socola

    Daca asta se interneaza la noi , eu ma pensionez anticipat .

  • Imi aduc aminte emisiunea de la Antena 1 in care sa prezentat cazul mamicii de la Iasi , care ia fost luata fetita alaptata .Nu am putut dormi in noapte aceea , mia ramas glasul soacrei din inregistrare .Acum ca am văzut-o și in ziar cred ca iar nu pot dormi , urata femeie .Ce meserie spuneați ca are ?

  • Dati in judecata ziarul , cereti daune morale până or da faliment .

  • Cunosc fam Woassouf, am fost vecini ,au plecat anul asta de pe strada noastra .Multumim ,acum este liniste .

  • Am avut si eu unu

    Mame de baieti care nu au taiat cordonul ombilical si le distruge viata . Asta inca mai este si alăptat. Nu este singurul , greu pentru fetele care dau peste astfel de prădători .

  • Fata frumoasă cu chip de inger , se vede pe fata ta bunatatea .Fugi departe de monștri ăștia. Am citit de mai multe ori articolul , la inceput am crezut ziarul le tine parte .Dar nu este asa , din fotografii si din exprimarea la fiecare se vede caracterul oamenilor . Domnul sa te binecuvânteze, iar lor sa le dea dupa faptele lor.

  • Spitalul boli infectioase

    Pediatra cucului lui t….. d…. Hai nu va e rusine. Decazuta din drepturi japita taranca. Ai uitat papusa cand ai distrus familia ca te manca lindicul? Noi cei de la spitalul unde ai fost rezidenta ne mai amintim.

  • Pt vecina bucuroasa

    Ii cunosti tu de pe strada cum te cunoaste lumea ca ti-a murit copilul in rahat.

  • Tarancuta sa se mai spele, inca nu i-a iesit glodul dintre unghii. Sa-si aduca aminte ca tat-su era alcoolic si ma-sa bagaboanta in sat. Sora-sa divortata si ea si parasuta , frate-su distribuia in liceu. Unchii schizofrenici si puscariasi, matusile – copil facut cu tata la intamplare . Hai sustinatoarele va astept. Catolici imputiti

  • Ce tara de oameni rai suntem! Asa ne place sa ne uitam in curtea altora, dar in a noastra nu vedem. Ne place barfa maxim, cautatul senzationalui. Ne bucuram cand mai gasim ceva. Fiecare are probleme lui acasa, mai vedeti-va si de casa voastra

  • Buna ziua, va multumesc pentru comentariile care m-au ajutat moral. Totusi, data viitoare, apareti drecului mai devreme, nu scrieti la miezul noptii ca la ora aia nici Cristian nu era treaz, a adormit plangand, saracul. Si invatati sa scrieti, nu ma ajuta la nimic daca apar ca doctor serios, sustinuta de o sleahta de analfabeti imbuibati cu aurolac.

  • Agent paza Tg Mures

    La Tg Mures au sarit sa o bata pe mama fetitei la intrarea an tribunal si au fost perchezionati de giardini

  • Se vede clar ca articolul e platit si comentariile anonime le scriu tot ei. Cine cunoaste familia stie foarte bine ca ai au batut-o si alungat-o din casa, nicidecum nu a fost vorba de adulter sau alte mizerii. Neam de mincinosci…fugi Anca cat poti!

  • Un SPITAL nu va scrie niciodata un asemenea comentariu…. Am fost colega cu Anca in rezidentiat si pot afirma ca este un om corect, moral si care isi iubeste foarte mult fetita. Fii tare Anca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *