Prima pagină » Local » Școala din comuna ieșeană Scobinți va fi reabilitată! Proiectul are o valoare de peste 1,2 milioane de lei. Două firme au depus ofertele financiare
Școala din comuna ieșeană Scobinți va fi reabilitată! Proiectul are o valoare de peste 1,2 milioane de lei. Două firme au depus ofertele financiare

Școala din comuna ieșeană Scobinți va fi reabilitată! Proiectul are o valoare de peste 1,2 milioane de lei. Două firme au depus ofertele financiare

19 iun. 2024, 02:00,
Alexandra MAISNER, în Local

Școala din comuna ieșeană Scobinți va fi reabilitată cu peste 1,2 milioane de lei. Firmele au avut timp, până pe data de 17 iunie 2024, pentru depunerea ofertelor financiare

Primăria din localitate a publicat, pe data de 30 mai 2024, licitația pe platforma Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP). Contractul are ca obiectiv execuția lucrărilor de reabilitare moderată a Școlii Gimnaziale Bădeni, corpul C1 din comuna Scobinți, județul Iași.

Școala din comuna ieșeană Scobinți va fi reabilitată. Două oferte financiare au fost depuse la procedura de licitație

Procedura de licitație este una simplificată, contractul valorează 1.272.088,47 lei, fără TVA. Două oferte financiare au fost depuse până la termenul-limită, 17 iunie 2024. Este vorba despre cea înaintată de Ascertic SRL, administrată de Liviu Zapan, înființată în anul 2019, ce are ca obiect de activitate „Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”, precum și de SC Grig Construct Company SRL, controlată de Grigore Cotună, înființată 2006, ce are ca obiect de activitate „Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”. Până pe data de 17 octombrie 2024, vor fi evaluate calificările tehnice. Proiectul are ca obiectiv reabilitarea moderată a Școlii Gimnaziale Bădeni.

„Proiectul de investiții face parte din Planul Național de Redresare și Reziliență, componenta C10 – Fondul Local, I3 – Reabilitarea moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ teritoriale. Durata contractului este de 12 luni. Durata de garanție acordată lucrărilor va fi de minim 36 de luni de la recepția la terminarea lucrărilor”, se arată în caietul de sarcini al procedurii de licitație.

Lucrările de intervenție propuse sunt refacerea continuității zidurilor după decopertarea tencuielilor degradate, refacerea continuității diafragmelor degradate, desfacerea și refacerea șarpantei, desfacerea și refacerea învelitorii și a sistemului de preluare și colectare a apelor meteorice, realizarea lucrărilor de reabilitare și de eficiență energetică, refacerea finisajelor interioare și exterioare degradate, sistematizarea verticală a incintei și realizarea unei extinderi independente.

În Pașcani, va fi construit un nou parc de joacă pentru copii

Procedura de licitație a fost publicată pe data de 12 iunie 2024, contractul valorează 3.645.947 de lei, fără TVA, iar firmele interesate pot depune ofertele financiare până pe 22 iulie 2024.

„Obiectul contractului de achiziție constă în executarea lucrărilor de construcții pentru realizarea obiectivului de investiție «AMENAJARE PARC DE JOACĂ PENTRU COPII». Caracteristici tehnice și parametrii specifici obiectivului de investiții Clasa de importanta – IV FUNCTIONAL PROPUS Alei pavate Foișor cu structură din lemn Împrejmuire metalică cu soclu din beton armat Parapeți beton armat Toaletă automată cu autocurățire Mobilier urban și echipamente de joacă și agrement Covor elastic antitraumă Sistem iluminat Sistem supraveghere video Sistem irigații și amenajare peisagistică Note: Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor: 12 zile. Autoritatea contractanta va răspunde solicitărilor de clarificări înainte cu 7 zile de data limita de depunere a ofertelor”, se arată în caietul de sarcini al procedurii de licitație.

Școala din comuna ieșeană Scobinți va fi reabilitată cu peste 1,2 milioane de lei. În cadrul procedurii de licitație publicate pe SEAP, două firme au depus ofertele financiare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *