Școala de Vară „Vreau să fiu student la USV Iași” – FOTO

28 iul. 2022, 15:45,
BZI.ro, în Eveniment-Social

Școala de Vară „Vreau să fiu student la USV Iași” reunește, până la finalul acestei săptămâni, peste 70 de liceeni din mai multe județe, care au vizitat campusul, laboratoarele, amfiteatrele, au participat la cursuri și s-au bucurat și de numeroase activități propuse de Facultatea de Agricultură USV Iași atât la Institutul de Cercetări pentru Agricultură și Mediu, cât și în atelierele noastre de microproducție.

Școala de Vară „Vreau să fiu student la USV Iași”

Universitatea de Științele Vieții din Iași, împreună cu numeroasele Facultăți din cadrul său, organizează Școala de Vară „Vreau să fiu student la USV Iași”, prin care adună elevi din mai multe județe pentru a vizita campusul, laboratoarele, amfiteatrele. De asemenea, scopul acestor activități este de a încuraja liceeni ce provin din medii defavorizate, sau tineri care au părinți plecați în străinătate sau șomeri, să urmeze studii superioare. Proiectul este finanțat de Banca Mondială prin programul Rose.

„Două zile cu adevărat grozave pentru tinerii participanţi la Şcoala de Vară „Vreau să fiu student la USV Iași” .

Ne-au mărturisit că le este greu să decidă care din activităţi le-au plăcut cel mai mult. De la degustările din atelierele de microproducţie şi până la cursuri, vizitele la Institutul de Cercetări pentru Agricultură şi Mediu, Cramă, Sere sau Spitalul Veterinar toate i-au bucurat şi impresionat.

Mulțumim și felicităm tinerii de la Colegiul National de Agricultură si Economie Tecuci, Liceul Tehnologic „Alexandru Vlahuţă” din Şendriceni, Colegiul Agricol și de Industrie Alimentară ”Vasile Adamachi” din Iași, Liceul Teoretic „Lascar Rosetti”, Raducăneni , Liceul Economic Tehnologic „Nicolae Iorga” Pașcani , Liceul Tehnologic Agricol „M. Kogalniceanu” Miroslava, Liceul „Ștefan cel Mare” din Codăești, Vaslui, Liceul Tehnologic Nr.1 Cudalbi și Colegiul Economic Octav Onicescu, Botoșani că au ales să petreacă timp de calitate în campusul nostru.

Liga Studentilor Agronomi si Veterinari Iași sunteţi minunaţi pentru implicarea ireproşabilă, în acest proiect!”, au declarat reprezentanții USV Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *