Prima pagină » Titlurile zilei » Schimbări importante în echipa de inspectori de specialitate de la Inspectoratul Școlar Județean Iași! (Exclusiv)
Schimbări importante în echipa de inspectori de specialitate de la Inspectoratul Școlar Județean Iași! (Exclusiv)

Schimbări importante în echipa de inspectori de specialitate de la Inspectoratul Școlar Județean Iași! (Exclusiv)

10 iul. 2020, 04:00,
Valentin Hutanu în Titlurile zilei

Perioadă cu schimbări masive în echipa de inspectori de specialitate de la Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Iași! Printre profesorii înlocuiți s-ar număra: Sabina Manea (Limbi străine), Alla Apopei (Activități educative extrașcolare), Consuela Roșu (Management instituțional), Maria Rados (Istorie și Științe socio-umane), Cezar Zaharia (Limba și literatura română), Cecilia Foia (Chimie), Iuliana Vulpoi-Naghel (Fizică) și Cristinel Țîrcă, de la Managementul resurselor umane, care a fost mutat pe alt post, la Management instituțional.

Mutări și schimbări în echipa de inspectori de specialitate de la Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Iași. Sunt vizați vechi angajați din cadrul instituției care coordonează învățământul preuniversitar ieșean.
Printre profesorii înlocuiți s-ar număra: Sabina Manea (Limbi străine), Alla Apopei (Activități educative extrașcolare), Consuela Roșu (Management instituțional), Maria Rados (Istorie și Științe socio-umane), Cezar Zaharia (Limba și literatura română), Cecilia Foia (Chimie), Iuliana Vulpoi-Naghel (Fizică) și Cristinel Țîrcă, de la Managementul resurselor umane, care a fost mutat pe alt post.
Printre cei care ar putea reveni ca inspectori de specialitate se numără profesorii: Lăcrămioara Iordăchescu (Istorie și Științe socio-umane), Vasile Sorohan, numit la Chimie, și Crina Ciobanu, de la Colegiul Economic Administrativ, la Managementul resurselor umane, Irina Zamfirescu de la Colegiul Național „Emil Racoviță” a fost numită la Fizică, iar Gabriela Condrea de la Școala Gimnazială Podu Iloaiei a fost numită inspector pentru management instituțional.

Schimbări de marcă în echipa de inspectori de specialitate de la Inspectoratul Școlar Județean Iași

Pe de altă parte, profesorul Bogdan Bîrzoi a fost schimbat deja din poziția de inspector general adjunct, încă de la finalul lunii mai 2020. În locul lui a fost numit Laurențiu Năvodaru care, din anul 2012, era inspector de specialitate pentru implementarea descentralizării instituționale la ISJ Iași. Este profesor pe discipline tehnice la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi”, unitate educațională în care a ocupat și funcția de director adjunct.

Principalele activități și responsabilități: consiliere directori din unități școlare, evaluare și dezvoltare instituțională. Este membru al Consiliului de Administrație (CA) al ISJ Iași. Laurențiu Năvodaru este și reprezentant al Inspectoratului Școlar Județean în Comisia de Dialog Social din cadrul Prefecturii Județului Iași. Pe de altă parte, în perioada 2012-2016, acesta a fost consilier local, din partea Partidului Național Liberal (PNL), în Consiliul Local (CL) al Primăriei Municipiului Iași.

Inspectorul general adjunct Mihaela Țura ar putea fi înlocuit de Luciana Antoci, actual purtător de cuvânt și inspector de specialitate pe segmentul managementului instituțional în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Iași

Pe de altă parte, actualul inspector general adjunct, Mihaela Țura, ar putea fi înlocuit de Luciana Antoci, actualul purtător de cuvânt și inspector de specialitate pe segmentul managementului instituțional în cadrul echipei Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Iași. Antoci este profesor de Limba și literatura română la Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” Iași. A absolvit Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) din Iași, Facultatea de Litere. Coordonează activități ale ISJ pe segmentul managementului instituțional și are activitate de îndrumare și control al demersului instructiv educativ din cadrul unităților de învățământ din județul Iași.

De asemenea, Luciana Antoci este membru în Corpul Național de Experți în Management Educațional. Mihaela Țura este profesor de Fizică la Colegiul Național „Costache Negruzzi” Iași, unitate în care a fost și director adjunct. De aproximativ 2 ani este inspector general adjunct, coordonând activități de management instituțional, examene naționale sau de pregătire a personalului didactic. A absovit Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, Facultatea de Fizică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`