Prima pagină » Cultural » Schimbarea prin care a trecut Dinu Maxer după divorț! Admiratorii acestuia au dat sesizat totul imediat

Schimbarea prin care a trecut Dinu Maxer după divorț! Admiratorii acestuia au dat sesizat totul imediat

06 iun. 2023, 09:02,
BZI.ro, în Cultural

Odată cu divorțul prin care a trecut, fanii lui Dinu Maxer nu au putut să nu remarce schimbarea prin care acesta a trecut. Internauții au pus totul pe seama despărțirii prin care a trecut și au rămas marcați când au văzut schimbarea.

Deși au trecut luni bune de când și-au spus “Adio”, admiratorilor le vine greu să creadă că frumoasa lor poveste de dragoste a ajuns la sfârșit. Chiar dacă la început majoritatea persoanelor au crezut că totul este doar o strategie de marketing, într-un final s-a dovedit a fi totul cât se poate de real.

Schimbarea prin care a trecut Dinu Maxer după divorț!

Puțini au fost cei care au remarcat anumite schimbări în privința lui Dinu Maxer, transformări care ar fi avut loc după divorțul de mama copiilor lui, Deea Maxer. Desi mereu incearca sa se afiseze cu zambetul pe buze, tristetea din suflet parca i se poate citi pe chip.Artistul pare mult mai incercanat si mai slabit.

În acest sens, chiar un internaut i-a scris un mesaj artistului, în secțiunea de comentarii a ultimei postări de pe pagina personală de Instagram.

„Ești un alt om și expresia feței ți s-a schimbat! Dar, oare de ce? Pentru că nu mai este acea persoană care la fiecare pas să îți spună că greșești și cât de bună este în comparație cu tine. Ți-a mâncat tinerețea și frumusețea din tine!”, i-a scris un internaut lui Dinu Maxer, în secțiunea de comentarii a ultimei postări.

Dinu Maxer nu își dorea o familie, înainte de căsătoria cu Deea

În cadrul unui interviu oferit recent de Dinu Maxer, artistul a recunoscut că înainte de a o cunoaște pe Deea acesta nu s-a gândit niciodată la căsătorie.

Cu toate acestea, însă, artistul mărturisește că se bucură enorm că a făcut acest pas, acela de a-și clădi o familie, deoarece a avut parte de cele mai frumoase momente, chiar dacă povestea de dragoste cu mama copiilor lui a ajuns la final.

„Eu nu am vrut să spun DA niciodată, am fost convins, nu păcălit, convins de Deea și trebuie să recunosc că a fost o căsătorie superbă, aș mai zice încă o dată da”,  a spus Dinu Maxer, conform  Spynews.

Dinu Maxer, supărat după declarațiile făcute de fosta soție

Ultima care a apărut la TV și a vorbit despre motivele separării fiind chiar Deea Maxer, cea care a și spus lucruri care l-au deranjat pe artist. Astfel că, ulterior, tot prin prisma unei emisiuni televizate, Dinu Maxer i-a dat replica fostei soții, menționând că, imediat după interviul ei, i-a și bătut obrazul pentru cele declarate.

Totodată, el își și apară fosta parteneră și spune că, de fapt, ea a căzut într-o capcană, dar și că lui îi pare rău că așa, cu sau fără bună știință, au transformat un divorț ce era curat într-un soi de dialog dur purtat de la distanță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *