Prima pagină » Actualitate » Schimbare radicală de look pentru Laura Cosoi! Actrița și-a uimit fanii cu freza ștrengărească!

Schimbare radicală de look pentru Laura Cosoi! Actrița și-a uimit fanii cu freza ștrengărească!

14 mart. 2024, 12:16, 1 ,
în Actualitate

Laura Cosoi a început primăvara cu o schimbare radicală de look. Actrița și-a făcut breton și a renunțat la buclele lungi. Vedeta, care așteaptă să aducă pe lume cel de-al patrulea copil al cărui nume îl știe deja, are o nouă emisiune pe care o prezintă de la sfârșitul lunii februarie, la Antena Stars, iar acum și-a făcut breton și s-a tuns în scări.

Schimbare radicală de look pentru Laura Cosoi

Laura Cosoi, în vârstă de 42 de ani, trece printr-o perioadă plină de schimbări. Actrița și-a schimbat nuanța de blond, iar noul ei look a fost foarte apreciat de fanii care îi urmăresc activitatea din mediul online.

„Mi-am schimbat nuanța de blond și mi-am făcut și un breton”, a transmis Laura Cosoi în mediul online, unde a postat câteva fotografii cu noua coafură.

În pozele prezentate fanilor, Laura a apărut nemachiată, detaliu care a fost foarte apreciat de fani.

„În sfârșit o vedetă care mai promovează naturalețea și simplitatea! Dacă ar fi mai multe astfel de exemple poate și fetele/femeile din ziua de azi ar mai fericite și mai naturale! Felicitări, Laura! Într-o lume în care mereu este promovat fake-ul, operațiile estetice excesive, filtrele și exagerarea tu vii cu o astfel de postare! Bravo! Ăsta da curaj și sinceritate!” / „Am deschis Instagram și în sfârșit văd o imagine reală. În sfârșit vad o poză fără filtre, o poză care trădează acceptare, iubire, împăcare cu ea și cu timpul care trece pentru fiecare la fel.” / „Ce freză ștrengărescă. Îți stă super!” „În sfârșit, cineva care se acceptă fără filtre și machiaj excesiv . Felicitări! Ești superbă!“, au fost câteva dintre multele mesaje frumoase lăsate de fani în dreptul pozelor cu noul look al Laurei.

O altă fană a actriței a rămas încântată de noua imagine a Laurei Cosoi.

„Naturală, exact așa cum ești tu frumoasă! Realitatea noastră a femeilor! Mulțumesc că mai sunt așa fenei ca tine care se iubesc așa cum sunt acum! Ce bine te prinde bretonul!“, a comentat o altă fană a Laurei.

Laura Cosoi și-a visat cel de-al patrulea copil

Așa cum era de așteptat, au fost și persoane nemulțumite de cum arată vedeta acum.

„Îmi pare rău! Mie nu îmi place. Nici culoarea, nici tunsoarea. Te felicit pentru curaj!” / „Îți stătea mai bine înainte, acum ești prea morcov la culoare!” / „Mă uit la Laura și ma gândesc la Dana Nalbaru”, au comentat alți internauți.

În ceea ce o privește pe Laura Cosoi, actrița va deveni mamă din nou anul acesta, când va aduce pe lume cel de-al patrulea copil. Actrița și soțul ei, Cosmin Curticăpean, mai au trei fete – Rita (5 ani), Vera (2 ani și șase luni) și Lara (1 an și opt luni).

Vedeta a dezvăluit recent că și-a visat al patrulea copil.

„L-am visat. Mi-a spus numele. Știam din ziua în care am născut-o pe Lara, dacă vom mai face al patrulea copil, știam sexul și numele, mi l-a spus, așa încât, nu am ales eu a patra oară, a ales copilul, Dumnezeu”, a povestit Laura Cosoi, pe rețelele de socializare.

Acum, fanii au fot uimiți de schimbarea radicală de look a Laurei Cosoi.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
07 august 2024
07 august 2024