Schimbare neașteptată pentru șoferi! O nouă aplicație numită Coyote va fi disponibilă pentru șoferi, iar sistemul va concura serios cu Waze și Google Maps. Coyote folosește Inteligența Artificială pentru a face sistemul de alerte mai eficient. Coyote afișează clar traficul și drumurile închise, astfel încât șoferii să poată citi cu ușurință informațiile de pe traseul ce urmează a fi parcurs. Toți conducătorii auto vor avea nevoie de asta.
Schimbare neașteptată pentru șoferi!
Coyote reprezintă o aplicație excelentă pentru șoferi. Funcțiile sale rivalizează cu cele ale Waze, în principal datorită sistemului de raportare a traficului bazat pe crowdsourcing. Coyote a devenit o alegere de top în navigație, convingând tot mai mulți utilizatori să renunțe la alte aplicații și să o încerce. O actualizare recentă ar trebui să stimuleze această tranziție de la Google Maps și Waze către Coyote.
Noua aplicație Coyote folosește Inteligența Artificială pentru a face sistemul de navigație mult mai rapid și eficient pentru conducătorii auto. Aplicația rulează un algoritm care actualizează alertele similare pentru același eveniment și generează o singură notificare pentru a informa șoferii despre ceea ce se întâmplă pe drum. Sistemul actualizat încearcă să determine locația cu o precizie îmbunătățită, astfel încât șoferul să nu mai vadă multiple rapoarte despre camere de viteză, ci o singură notificare plasată exact acolo unde a fost observată pe drum.
Care este aplicația interzisă conducătorilor auto
Conducătorii auto din Spania pot fi amendați cu 30.000 de lei și suspendarea permisului dacă folosesc aplicații pe telefoanele mobile care îi avertizează pe șoferi cu privire la radare. Spaniolii vor avea încă un motiv în plus să nu folosească telefoanele mobile în timp ce conduc, întrucât noile modificări promovate la Codul Rutier vor prevedea amenzi și mai mari. Noua lege este valabilă și pentru cetățenii care merg în vacanță în Spania.
Până acum, aceste aplicații nu s-au aflat pe lista aplicațiilor interzise în nicio țară europeană. Interzicerea utilizării acestor aplicații urmează să fie inclusă în Codul rutier spaniol în dispozițiile referitoare la utilizarea aparatelor radar, cu amenzi deosebit de severe.
Și în Grecia există dispoziții similare, care prevăd o amendă de până la 2.000 de euro, precum și retragerea permisului de conducere pentru 30 de zile și a datelor de înmatriculare a vehiculului pentru 60 de zile. Recent, a fost anunțat faptul că se lucrează la nivel european pentru reguli rutiere mai dure. Cea mai importantă prevedere este că un șofer cu probleme într-o țară nu va mai putea conduce în alte țări din UE. În cazul în care unui șofer i se suspendă dreptul de a conduce pentru că a urcat la volan beat sau drogat, legislația țării respective va fi aplicată la nivel european. Noua legislație ar putea fi adoptată chiar din 2025.
Pe lângă încălcările actuale (excesul de viteză, conducerea sub influența alcoolului sau neoprirea la semaforul roșu), lista va fi completată cu elemente noi precum parcarea periculoasă, depășirea periculoasă, încălcarea unei linii continue și părăsirea locului unui accident. Sancțiunile prprue de UE vor fi aplicate și șoferilor care călătoresc pentru afaceri sau vin în vacanță cu mașina.