Prima pagină » Turism » Funny » Schimbare majora la RCS-RDS si la Digi 24. Nimeni nu se astepta la asta
Schimbare majora la RCS-RDS si la Digi 24. Nimeni nu se astepta la asta

Schimbare majora la RCS-RDS si la Digi 24. Nimeni nu se astepta la asta

13 mart. 2019, 10:02,
în Turism
a:3:{s:7:"site_id";i:9;s:6:"old_id";i:87051;s:8:"site_url";s:13:"turism.bzi.ro";}

Schimbare majora la RCSRDS si la Digi 24! Consiliul de Administratie al RCS – compania care detine postul Digi 24 – a anuntat un nou membru. Dan Ionita (Co-Director Financiar) a fost confirmat ca membru neexecutiv in Consiliul de Administratie al RCS & RDS S.A,. Informatia a fost dezvaluita intr-un comunicat trimis catre paginademedia.ro.

Ca membru neexecutiv  – informeaza paginademedia.ro – , Dan Ionita participa la sedinte, la luarea deciziilor si are drept de vot. Dar nu are calitate administrativa  – semnare de documente sau reprezentare legala.

Valentin Popoviciu – Vicepresedinte al CA al RCS & RDS S.A – a devenit membru executiv al Consiliului, cu atributii decizionale si de reprezentare a operatorului de comunicatii mobile.

Comunicatul companiei RCS

Dan Ionita (Co-Director Financiar) a fost confirmat ca membru neexecutiv in Consiliul de Administratie al RCS & RDS S.A. Redam, mai jos, comunicatul trimis catre paginademedia.ro.

„Adunarea Generala a Actionarilor (AGA) RCS & RDS S.A. a confirmat luni, 11 martie 2019, numirea lui Dan Ionita (40 de ani), Co-Director Financiar al companiei, in calitate de membru neexecutiv cu drepturi depline in cadrul Consiliului de Administratie al companiei. Dan Ionita detine, din 2015, functia de Co-Director Financiar al RCS & RDS. El s-a alaturat companiei in 2007, in calitate de Manager de Raportare, si a fost promovat Manager Financiar, in 2008. Anterior experientei din domeniul comunicatiilor electronice, Dan Ionita a lucrat in audit si consultanta in afaceri.

Este licentiat in Contabilitate, la Academia de Studii Economice (ASE) din Bucuresti, si a absolvit un master in Sisteme Informatice. Dan Ionita era membru neexecutiv interimar al CA, din data de 5 februarie 2019. In cadrul aceleiasi sedinte, AGA a mai luat hotararea ca Valentin Popoviciu, Vicepresedinte al CA al RCS & RDS S.A., sa devina membru executiv al Consiliului, cu atributii decizionale si de reprezentare a operatorului de comunicatii mobile.

In prezent, componenta CA al RCS & RDS S.A. este urmatoarea: Serghei Bulgac (Presedinte al CA si Director general), Valentin Popoviciu (Vicepresedinte, membru executiv), Mihai Dinei (membru neexecutiv), Dan Ionita (membru neexecutiv), Bogdan Ciobotaru (membru neexecutiv).”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
26 septembrie 2024
26 septembrie 2024