Prima pagină » Cancan ultimă oră » Schimbare majoră! Cum arată acum fosta soție a lui Răzvan Simion

Schimbare majoră! Cum arată acum fosta soție a lui Răzvan Simion

14 aug. 2022, 09:20,
în Cancan ultimă oră

Răzvan Simion (42 de ani) a avut o relație de căsnicie de 15 ani cu Diana (44 de ani). Din relația celor doi au rezultat doi copii, Ianca și Tudor. Vezi cât de schimbată este fosta soție a prezentatorului de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”.

Răzvan Simion a divorțat de Diana în anul 2015, iar gurile rele spun că Lidia Buble ar fi fost motivul pentru care s-ar fi despărțit de soția sa de la acea vreme, care i-a oferit și doi copii. În anul 2021, fosta parteneră de viață a prezentatorului TV și-a refăcut viața și s-a căsătorit cu Radu Biță, bărbat căruia i-a dăruit un băiețel.

Diana Simion Biță și Radu formează un cuplu încă din anul 2019. Cei doi se cunosc de mai bine de 20 de ani, însă și-au dat seama mult mai târziu că sunt făcuți unul pentru celălalt.

Cum arată acum fosta soție a lui Răzvan Simion

Recent, Diana a publicat o imagine cu soțul ei, iar pe faţa fostei soţii a lui Răzvan Simion se poate observa că este extrem de fericită alături de partenerul ei.

”Despre dragoste și alte întâmplări”, a scris romantică Diana Biță în dreptul fotografiei cu soțul ei.

Se pare că Diana și Radu au ținut secretă relația și au oficializat-o abia în 2019, iar în 2021 s-au căsătorit. Cel care a dat vestea cea mare a fost chiar Radu, care a scris un mesaj pe rețelele de socializare.

”Da. Suntem o familie!”, a notat Radu Biță în dreptul imaginii cu aleasa inimii sale, Diana.

Răzvan Simion se iubește de mai bine de un an cu Daliana Răducan

Nu doar Diana Simion a lăsat trecutul în urmă după divorț. După separarea de soția sa, Răzvan a avut o relație de cinci ani cu solista Lidia Buble, iar de mai bine de mai bine de un an trăiește o poveste de dragoste cu Daliana Răducan, cunoscută pentru participarea sa la emisiunea „Visuri la cheie”, din postura de arhitect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`