Prima pagină » Cancan ultimă oră » Schimbare de look pentru Anamaria Prodan! Impresara și-a făcut retușuri la nivelul feței

Schimbare de look pentru Anamaria Prodan! Impresara și-a făcut retușuri la nivelul feței

10 feb. 2022, 21:45,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

La 49 de ani, Anamaria Prodan continuă să strălucească din toate punctele de vedere, atât când vine vorba de modul în care își desfășoară activitățile, cât și în ceea ce privește aspectul ei fizic. Viața celebrei impresare s-a schimbat în urmă cu ceva timp, determinând-o astfel să își adune toate puterile și să devină și mai ambițioasă, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber la fiecare apariție de-a ei.

Anamaria Prodan este în cea mai bună formă

Cu toate că se află în plin divorț, Anamaria Prodan dovedește cu fiecare ocazie pe care o are că este în cea mai bună formă și că toate lucrurile din viața ei merg mai bine ca niciodată. Mereu cu zâmbetul pe buze, vedeta își vede mai departe de afacerile pe care le are aici și în Dubai, acolo unde stă de o bună perioadă de timp. Chiar dacă este mai mereu ocupată, diva nu uită de marea ei comunitate de pe rețelele de socializare, astfel că publică tot felul de imagini și clipuri video pentru a-i ține la curent pe fani.

De data aceasta, toți au rămas uimiți să vadă că Anamaria Prodan și-a făcut, din nou, mici retușuri la nivelul feței! Cum arată acum impresara?

Anamaria Prodan, apariție de senzație pe Instagram!

Cu un aspect fizic la care multe doamne nici nu visează, Anamaria Prodan se afișează deseori în costum de baie, punând pe jar imaginația celor care o urmăresc. Fotografia pe care a postat-o de curând este dovada clară că impresara se mândrește cu formele pe care le are la cei 49 de ani, dar și cu trăsăturile ei, pe care le-a pus în evidență printr-o mică intervenție făcută recent.

Ei bine, Anamaria Prodan și-a schimbat forma sprâncenelor, iar acum pare că este cu totul altă persoană! Fanii, foarte încântați să o vadă cu un look nou, nu s-au putut abține și i-au lăsat tot felul de comentarii la postare prin care o felicită pentru faptul că a reușit să se mențină atât de bine până acum.

„Decât să mă apuc să-mi pun fire, plase, nu mai ştiu ce… Zici că faci garduri… Sau colagen… La noi nu mai seamănă niciuna cu poza veche. Toate sunt la fel! În România toate femeile au început să semene. Zici că sunt aşa, şablon. Te întâlneşti cu ele pe stradă şi nu ştii cum le cheamă, pentru că toate au acelaşi nume, de fapt. De ce să nu ajuţi pielea cu sângele tău, natural?”, spunea Anamaria Prodan acum ceva timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *