Prima pagină » Local » Scene şocante pe străzile din Iaşi! Un individ a vrut să-i taie capul iubitei de faţă cu mama acesteia, după ce a trântit-o lângă o maşină! Bărbatul a fost reținut – Exclusiv, Video, Update
Scene şocante pe străzile din Iaşi! Un individ a vrut să-i taie capul iubitei de faţă cu mama acesteia, după ce a trântit-o lângă o maşină! Bărbatul a fost reținut - Exclusiv, Video, Update

Scene şocante pe străzile din Iaşi! Un individ a vrut să-i taie capul iubitei de faţă cu mama acesteia, după ce a trântit-o lângă o maşină! Bărbatul a fost reținut – Exclusiv, Video, Update

08 oct. 2020, 20:05,
Antonia Ceausu în Local

Scene şocante în această seară la Iași! În zona Galata, o tânără a fost agresată de un bărbat în vârstă de 52 de ani chiar în fața mamei sale. Scenele incredibile au fost surprinse de un participant al traficului. Femeia a fost trântită lângă autoturism. Bărbatul, F. Valeriu avea intenția de a o omorî. Până în momentul în care oamenii legii au ajuns la fața locului, individul agresiv a fugit. În aceste momente, mai multe echipaje de poliție îl caută.

UPDATE: Bărbatul a fost reținut de oamenii legii pentru 30 de zile: 

În urma unui apel la numărul unic de urgenţă 112, poliţiştii de la secţia VI urbană de poliţie s-au deplasat la faţa locului. S-a dispus efectuarea unor verificări a unei persoane bănuite de o agresiune. Persoană suspectă a fost identificată, iar pe baza probatoriului, bărbatul a fost reţinută iniţial 24 e ore, iar pe data de 9 octombrie 2020, Judecătoria de pe lângă Parchetul Iaşi a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului. Bărbatul a fost reţinut pentru infracţiunile de ameninţare, violente şi lipsire în mod ilegal de libertate. Cercetările continuă pentru a se stabili starea de fapt.” se arată în comunicat.

UPDATE: Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. În aceste momente, suspectul se află în arestul poliției.

Update: În urma intervenției prompte a polițiștilor şi activităților operative desfășurate, bărbatul a fost găsit pe raza municipiului Iași și a fost condus la cercetări.

Update: Potrivit informațiilor pe care reporterii Cotidianului BZI le dețin, se pare că femeia a avut o relație de concubinaj cu agresorul. Aceștia s-au întâlnit întâmplător în această seară. Din păcate, în urma conflictului, mama tinerei a fost lovită superficial cu cuțitul.

Femeia a fost trasnportată la spital pentru a avea parte de îngrijirile medicale necesare. Nu este pentru prima dată când apar astfel de imagini în care femeile sunt supuse unor violențe greu de imaginat.

Un preot din Bacău și-a bătut soția în centrul orașului. Femeia se afla cu copilul în brațe

Un preot din Bacău a fost surprins în timp ce își bătea soția în centrul orașului. Pe înregistrări se poate observa cum bărbatul o lovește și o împinge cu brutalitate. Toate aceste lucruri s-au petrecut în timp ce femeia se afla cu copilul în brațe. Totul a pornit de la un schimb de replici între cei doi soți în timp ce se aflau în automobil. Soția a coborât cu copilul din mașină. În acel moment, bărbatul și-a ieșit din minți. După ce i-a aplicat numeroase lovituri, preotul a băgat-o cu forța pe femeie în vehicul apoi a demarat în trombă. Imaginile care au apărut pe o rețea de socializare au stârnit revolta internauților. Preotul nu a ezitat să reacționeze în urma apariției filmulețului controversat. Acesta și-a cerut scuze public.

Violența domestică sau „violența în familie” reprezintă orice act vătămător, fizic sau emoțional care are loc între membrii unei familii. Fie că vorbim despre un singur episod de acest tip, sau de mai multe, acesta reprezintă un model de comportament abuziv prin exercitarea controlului. Aceasta este un comportament intenționat care are ca scop stabilirea și exercitarea puterii și controlului asupra unei alte persoane.

În prima parte a anului trecut, pe parcursul a trei luni, peste 1.300 de femei din România au fost agresate de către parteneri sau alți membri ai familiei. Din păcate, numărul cazurilor este semnificativ crescut. Multe dintre victime refuză să își reclame agresorii din diferite motive. De asmenea, în zonele unde locuiesc familii defavorizate, abuzurile din cadrul familiei reprezintă un comportament firesc.

Click aici pentru a vedea videoclipul.

Tânără bătută cu bestialitate de concubin, a ajuns să doarmă în fața Mitropoliei! Autoritățile i-au luat copilul, iar bărbatul dă nepăsător din umeri: „A luat doar două palme de la mine în ultima perioadă”

O tânără de 22 de ani din Iași, bătută cu bestialitate de concubin și alungată în stradă. Femeia a dormit timp de o săptămână în fața Mitropoliei, după ce autoritățile i-au luat copilul în vârstă de 1 an și 4 luni. Declarațiile bărbatului sunt de-a dreptul uluitoare: „O băteam fiindcă nu mă asculta”

Petronela Irina Bârzu are 22 de ani și este din comuna Miroslava, județul Iași. După mai multe acte de violență la care a supus-o concubinul său, tânăra a fost dată afară din casă. Ulterior, copilul i-a fost luat de către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului (DGASPC) Iași. A dormit o săptămână în fața Mitropoliei, iar acum trăiește din mila oamenilor. Tatăl copilului, cu 14 ani mai mare decât ea, consumator de băuturi alcoolice, dă nepăsător din umeri. Femeia își caută un acoperiș deasupra capului pentru a-și putea recupera copilul.

Tânăra de 22 de ani era bătută în fiecare seară de către concubin. Bărbatul maltrata și copilul de 1 an și 4 luni

Petronela Bârzu este o fostă angajată a Casei Vânătorului din Iași. Aceasta are nevoie de ajutorul ieșenilor. Atât ea, cât și băiețelul ei de un an și 4 luni au fost bătuți cu bestialitate și amenințați cu moartea de către concubin și familia acestuia. La începutul lunii iulie, după ce a fost agresată, femeia și-a luat copilul și a fugit de acasă.

„Stăteam cu concubinul meu la Belcești, la mama lui. Mă bătea în fiecare seară după ce venea beat acasă. Nu am mai suportat tot calvarul, mi-am luat copilul și am fugit. Am stat câteva săptămâni la Centrul Rezidențial pentru Mame și Copii Aflați în Dificultate, iar mai apoi copilul meu a fost luat în plasament. Mi s-a spus că mi-l vor da înapoi când voi avea o casă și un loc de muncă. După, am dormit o săptămână pe stradă, în fața Mitropoliei. O voluntară de la centru mi-a plătit chiria pentru o lună și acum locuiesc în chirie la un bloc în Bucium. Am lucrat la Casa Vânătorului până să nasc, iar patronul de acolo mi-a găsit un loc de muncă”, spune Petronela.

Click aici pentru a afla integral povestea Petronelei.

Revenim cu detalii

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *