Prima pagină » National » Scene șocante în Vama Veche. Motivul pentru care mai mulți tineri s-au luat la bătaie – VIDEO
Scene șocante în Vama Veche. Motivul pentru care mai mulți tineri s-au luat la bătaie - VIDEO

Scene șocante în Vama Veche. Motivul pentru care mai mulți tineri s-au luat la bătaie – VIDEO

02 mai 2024, 17:58, 2 ,
în National

Imagini publicate pe rețele de socializare arată cum mai mulți tineri au fost implicați în noaptea de miercuri spre joi, 2 mai, într-o altercație în stațiunea Vama Veche, relatează publicația locală Ziua Constanța.

Potrivit publicației locale, unul dintre participanții la conflict ar fi folosit o armă albă cu care a lovit doi tineri care au căzut la pământ, iar apoi a fugit prin mulțime.

Poliția a deschis un dosar penal

Imaginile publicat în mediul online arată mai multe încăierări care au loc într-un moment în care pe faleză se aflau numeroase persoane. Pe imagini nu se observă în zonă nici polițiști și nici jandarmi.

Ulterior apariției imaginilor în spațiul public, IPJ Constanța a anunțat deschiderea unui dosar penal.

„În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare. Cercetările continuă în vederea identificării persoanelor implicate și luării măsurilor legale ce se impun”, a transmis IPJ Constanța într-un comunicat de presă.

Mii de turiști se află în această perioadă în stațiunile de la malul mării în condițiile minivacanței de 1 mai.

Un tânăr a fost bătut pe stradă și băgat în spital

Într-o altă ordine de idei, reiterăm cum un tânăr de 24 de ani a fost arestat preventiv după ce, în urma unui conflict spontan izbucnit pe Bulevardul Regina Elisabeta din Bucureşti, a lovit cu pumnul în cap un băiat de 18 ani. Victima a fost transportată la spital, fiind internată.

Potrivit Poliţiei Capitalei, poliţiştii de la Secţia 17 Poliţie au pus în executare un mandat de aducere, în municipiul Bucureşti, într-un dosar penal deschis pentru lovire sau alte violenţe.

”În fapt, la data de 12 aprilie 2024, în jurul orei 01.20, Secţia 17 Poliţie a fost sesizată, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, pe un bulevard din Sectorul 5, un tânăr ar fi fost agresat fizic de un alt tânăr. La faţa locului s-a deplasat cu operativitate poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie menţionate, dar şi echipaje medicale care i-au acordat victimei primul ajutor, transportând-o, ulterior, la spital. În urma cercetărilor efectuate a fost identificat un tânăr, în vârstă de 24 de ani, bănuit de comiterea faptei”, a informat, duminică, sursa citată.

Potrivit unor surse, victima a fost transportată la Spitalul Universitar, unde este internată şi în prezent.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`