Prima pagină » National » Scene şocante cu eleve care se bat în mijlocul străzii în Focșani – VIDEO
Scene şocante cu eleve care se bat în mijlocul străzii în Focșani - VIDEO

Scene şocante cu eleve care se bat în mijlocul străzii în Focșani – VIDEO

10 feb. 2022, 14:59,
în National

Mai multe eleve se bat pe o stradă din Focșani, iar oamenii legii au demarat o anchetă. Pe imaginile filmate se poate vedea faptul că agresiunea are loc pe o stradă din oraș, dar în afara orelor de curs.  Oamenii legii susţin că până în momentul apariției imaginilor în spaţiul public la IPJ Vrancea nu a fost depusă nicio plângere ce face referire la un act de agresiune.

Sunt multe astfel de agresiuni filmate în România în ultimii ani. Minori care se agresează între ei dar și adulți care agresează minori. Toate faptele sunt penale dar legislația pare să fie foarte blândă pentru cei care încalcă legea.

Mai multe eleve se bat în mijlocul străzii în Focșani

Pe imaginile prezentate de jurnaliştii de la news.ro se poate vedea faptul că sunt 5 eleve care se bat în mijlocul străzii în Focșani. Fetele nu ţin cont de faptul că totul s-ar putea transforma într-o tragedie și se lovesc fără milă. În schimb, oamenii legii menţionează faptul că până la ora apariției în public a filmărilor nu s-a înregistrat nicio sesizare către instituţie. Totuşi, aceștia au demarat o anchetă pentru a vedea starea de fapt şi pentru a lua sancţiunile necesare

”În urma apariţiei în mass-media a unor imagini care surprind o agresiune între eleve ale unor unităţi de învăţământ din municipiul Focşani, faptă care s-ar fi săvârşit în cursul zilei de 9 februarie a.c., în jurul orei 13.30, Compartimentul Relaţii Publice din cadrul I.P.J. Vrancea este abilitat să comunice următoarele: Până în prezent, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea nu s-a înregistrat nicio sesizare cu privire la agresiunea în cauză. În funcţie de rezultatul anchetei, vor fi dispuse măsuri legale în consecinţă”, mă transmis, joi, IPJ Vrancea.

Multe bătăi între minori în România

Oricum, în ultimii ani în spațiul public au apărut numeroase filmări cu agresiuni făcute de minori. Poate cel mai recent eveniment de acest gen care s-a produs pe raza județului Iași a fost în luna iunie 2021 la un liceul din Miroslava. La acea dată oamenii legii s-au prezentat la unitatea de învățământ pentru a aplana conflictul. Un alt incident reprobabil a fost în momentul în care un elev în vârstă de 13 ani a fost bătut crunt de către un altul. Minorul nu le-a spus părinților despre agresiunea pentru că i-a fost prea frică.

Incidentele menţionate mai sus nu sunt singurele de acest fel. Mai grav este faptul că au apărut numeroase situaţii în care minorii sunt agresați de persoane adulte. Așadar, cel mai cunoscut incident din ultimii ani s-a produs în septembrie 2021 la Iași unde mai mulţi indivizi au bătut un copil în vârstă de doar 8 ani. Ca situaţia să fie şi mai revoltătoarea, aceeași indivizi au agresat-o și pe bunica copilului, o femeie în vârstă de 52 de ani.

Pe data de 30 august 2021 am fost sesizați cu privire la un conflict iscat între mai multe persoane, produs pe raza municipiului Iași. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar, din primele cercetări efectuate, s-a constatat faptul că un minor și o femeie în vârstă de 52 de ani ar fi fost agresați fizic de două persoane. (…) spuneau oamenii legii la acea dată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *