Prima pagină » National » Scene macabre în România! O familie întreagă a fost găsită decedată lângă piscina gonflabilă
Scene macabre în România! O familie întreagă a fost găsită decedată lângă piscina gonflabilă

Scene macabre în România! O familie întreagă a fost găsită decedată lângă piscina gonflabilă

19 iun. 2024, 15:40,
BZI.ro, în National

Toți cei trei membrii ai familiei au fost găsiți în curtea din spatele casei situate într-o pădure din Colonia Sopor.Un vecin a fost cel care a sunat la 112 și a alertat Poliția. Bărbatul încercase să îi contacteze telefonic pe toți cei trei, însă nu a primit nici un răspuns.

Poliția s-a deplasat imediat la domiciliul acestora, însă, din păcate, toți cei trei au fost găsiți fără viață în curtea din spatele casei.

Nu se știe cu exactitate, în acest moment, de când se aflau acolo.

Descoperire macabră la Cluj

Aceștia erau îmbrăcați în costume de baie, și zăceau fără viață lângă o piscină gonflabilă pe care o aveau montată în curte. Din primele informații se pare că s-ar fi electrocutat din cauza unei improvizații electrice.

Un electrician chemat la fața locului a explicat că, în curte, familia avea tot felul de improvizații cu fire electrice și becuri. Mai mult decât atât, peste piscină treceau două fire electrice, trase din tabloul electric, iar cel mai probabil unui dintre acestea s-a rupt iar cei trei ar fi murit electrocutați.

Cel mai probabil, bărbatul de 42 de ani a vrut să se relaxeze în weekend, cu părinții, la piscina pe care o aveau în spatele casei. Din păcate casa se afla într-o zonă împădurită, iar vecinii au fost prea departe ca să audă ceva și să poată interveni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
27 iunie 2024
27 iunie 2024