Prima pagină » Titlurile zilei » Scene ireale! Eliza, o tânără mamă din Iași, a căzut într-un canal adânc de doi metri. „Noroc că eram în spatele ei și am prins copilul” – EXCLUSIV/FOTO

Scene ireale! Eliza, o tânără mamă din Iași, a căzut într-un canal adânc de doi metri. „Noroc că eram în spatele ei și am prins copilul” – EXCLUSIV/FOTO

21 iun. 2024, 02:00,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

O tânără din Iași și-a văzut moartea cu ochii. Eliza era cu bebelușul și cu soțul său când a călcat pe capacul unui canal și a căzut. Totul s-a întâmplat în satul Gârbești din comuna ieșeană Țibana

Eliza Ciobanu are 25 de ani și este mama unei fetițe de 1 an și 8 luni. Ieri, în jurul prânzului, tânăra era cu soțul și copila în satul Gârbești din comuna Țibana. Mergea pe marginea drumului și a călcat pe capacul unei guri de canal. Capacul s-a întors, iar femeia a căzut în gaura adâncă de aproximativ doi metri. În urma căzăturii, a fost rănită.

„Soția mea a căzut în canal, noroc că am fost în spatele ei și am prins copilul. Are cam doi metri adâncime. Putea să se întâmple o tragedie, dacă nu eram în spatele lor. A călcat pe capac și a căzut. A venit viceprimarul și mi-a spus că bine că n-a murit. Este incredibil așa ceva. Am chemat poliția, au venit după trei ore. Este bătaie de joc”, a spus Ciprian Moraru, soțul tinerei.

Indiferență după ce Eliza, o tânără mamă din Iași, a căzut într-un canal

Disperat de cele întâmplate, soțul tinerei a cerut explicații autorităților, dar nu a primit niciun răspuns.

„I-am întrebat pe cei de la primărie cine a făcut lucrările, n-am primit niciun răspuns, parcă își băteau joc de mine. Ei nu au realizat că se putea întâmpla o tragedie. A venit vicele să pună capacul la loc”, a completat bărbatul.

Autoritățile locale au bătut câteva bucăți de fier în pământ și au pus o bandă pentru a semnaliza gura de canal. Reporterii BZI au încercat să afle cum s-a putut produce un astfel de incident. L-au contactat pe primarul comunei Țibana, Gheorghe Rotaru, în repetate rânduri, însă acesta nu a răspuns.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz

Din fericire, tânăra a scăpat cu câteva zgârieturi, însă în orice moment se putea produce o nenorocire. În acest caz, polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

„La data de 20 iunie a.c., poliția a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, în comuna Țibana, o femeie a alunecat într-un canal acoperit. Până la sosirea echipajelor de intervenție, persoana a ieșit din canal, fiind vorba de o femeie care nu a necesitat transportul la o unitate medicală. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă în vederea clarificării întregii situații de fapt, urmând a fi dispuse măsuri legale”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Rămâne de văzut ce măsuri vor fi luate după ce Eliza, o tânără mamă din Iași, a căzut într-un canal.

Comentarii
  • DE CE va mirati Sa vedeti ce gaura este sub pavele langa un canal de pe sos Nicolina la semaforul de la statia gpl Helios Sigur va cadea cineva in ea

  • nesimțiții de la gaz și incompetenții de la primărie

    Este plin Iașul de gropi adânci săpate de cei de la gaz și lăsate așa cu săptămânile. Nu lucrează nimeni, nu sunt îngrpsite și semnalizate corespunzător, e o chestiune de timp până un copil va cădea acolo.

  • La cata nesimtire zace in Rotaru ce pretentii sa aveti? Lasati ca mai dureaza putin si pleaca acasa. Un termen la Curtea de Apel si e pa primarie. Pana atunci stati cu privirea pe el ca fura tot ce mai e de furat.

  • bwa, eram ieri pe o strada din centru si mergea unu’ pe celalalt trotuar
    si mergea el asa smecher, cu figuri uitindu-se pe telefon
    pfoai moama! figurile cadeau de pe el la fiecare pas!
    BAM! s-a oprit intr-un tomberon :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    bwa! am murit de ris

    aa, legat de proasta care a cazut :))), este o vorba in popor ca …proasta de da in gropi
    adica s-a mai intimplat suficient de des si in vechime

  • prioritate de „25 de ani și este mama unei fetițe de 1 an și 8 luni” :)))
    aduceti si covorul rosu! :))))))

    nu are primaria obligatia sa te uiti TU pe unde calci TU 🙂

  • Bine ca ai intrebat si si au batut joc de tine. Vezi partea buna a lucrurilor. Acum ai motiv sa te duci peste toti cei implicati si sa i arunci in canal. Sa nu uiti sa pui capacul peste ei. Sa i gaseasca peste o saptamana. Si inainte sa le rupi oasele si sa le tai limba! Asta merita toti cei din institutiile statului. Esti un prost daca nu faci asta. Un bou si un dobitoc ce nu isi poate apara familia. Punct!!!!

  • Situația putea fi mult mai grava dacă doamna mămică nu avea spirit de conservare sa își salveze copilul, dar haina ne gândim dacă, calcă un copil acolo în acel canal, ce se întâmplă!!?!?

  • Daca era cu ochii in telefon cand s-a petrecut incidentul atunci vina ii apartine. Daca nu era cu ochii in telefon atunci vina e a altora. Telefonul iti distrage atentia si pot aparea astfel de situatii neplacute…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *