Prima pagină » Actualitate » Scene incredibile în Oradea! Fostul șef al Poliţiei Locale, Kover Paul, și-a înjunghiat soţia în plină strada

Scene incredibile în Oradea! Fostul șef al Poliţiei Locale, Kover Paul, și-a înjunghiat soţia în plină strada

15 ian. 2021, 14:57,
George Cristian, în Actualitate

Scene şocante şi incredibile s-au petrecut pe străzile din Oradea. Un fost șef al Poliţiei Locale Oradea și-a înjunghiat soţia în plină strada. Vorbim despre faptul că, Kover Paul și-a urmărit soţia şi doar norocul şi intervenţia rapidă a echipajelor SMURD a făcut posibil ca aceasta să scape cu viaţa.

Kover Paul a fugit de la locul incidentului dar a fost prins după 5 ore de căutări. Acesta se confruntă cu acuzaţii grave şi cel mai probabil va fi arestat preventiv.

Kover Paul, fostul şef al Poliţie Locale Oradea și-a injungiat soţia

Întâmplarea desprinsă din filmele de groază a avut loc noaptea, în parcarea unui bloc iar din înregistrarea prezentată de jurnaliştii adevărul.ro se poate observa întreaga situaţie. Vorbim despre faptul că la începutul clipului, cei doi se aflau într-un autoturism care era parcat în spatele unui taxiu. La un moment dat, femeia și Kover Paul fug coboară din autoturism iar femeia începe să fugă până în fata taximetrului. Bărbatul o atacă pe femeie iar şoferul de taxi ignoră scena şi da cu maşina în spate.

În urma acestui lucru, femeia cade pe spate iar fostul șef al PoliţieI Locale Oradea sta aplecat peste ea dar la un moment dat acesta se ridică şi pleacă de la locul incidentului. Totuşi, acesta a observat că femeia se ridică şi vrea să plece, bărbatul se întoarce și la ea.

Kover fuge după victimă prin parcare şi reuşeşte să o ajungă din urmă pe treptele de intrare la un bloc. Femeia este prinsă în momentul în care se afla lângă uşă. În acele momente victima cade şi bărbatul îngenunchează cu spatele la camere. Femeia cade lângă o balustradă şi se ghemuieşte pe jos, spre trotuar. Bărbatul s-a ridicat şi a dorit să ia un obiect, în aceste momente, femeia reuşeşte să se strecoare în blocul cu pricina.

Kover Paul a fost prins după câteva ore de căutări

Conform datelor prezentate de autorităţile locale, Kover Paul a fost prins. După câteva ore de căutări, oamenii legii l-au găsit pe bărbat. Acesta era ascuns în demisolul unui bloc recent construit la aproximativ 300 de metri de la locul incidentului. Interesant este faptul că în momentul în care acesta a fost găsit, bărbatul era plin de sânge şi tremura, susține și avocatul acestuia.

A fost transportat de urgentă la spitalul Oradea unde i s-au oferite primele îngrijiri medicale. Bărbatul s-a automutilat susţin medicii, corpul acestuia avea peste 20 de înţepături şi tăieturi de cuţit. Toate acestea erau superficiale. Momentan audierile bat pasul pe loc iar medicii încă îi acordă îngrijiri medicale de specialitate. În schimb, femeia a fost transportată de urgență la spital iar doar intervenția rapidă a medicilor a făcut ca aceasta să nu decedeze.

Filmarea în care se observă comportamentul fostului șef al Poliției Locale Oradea. Acesta își înjunghie soția în plină stradă.

Sursă video – https://www.ebihoreanul.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *