Prima pagină » National » Scene incredibile în Capitală! O tânără de 18 ani ar fi fost violată de doi bărbați cunoscuți într-un club. Detalii din anchetă
Scene incredibile în Capitală! O tânără de 18 ani ar fi fost violată de doi bărbați cunoscuți într-un club. Detalii din anchetă

Scene incredibile în Capitală! O tânără de 18 ani ar fi fost violată de doi bărbați cunoscuți într-un club. Detalii din anchetă

16 aug. 2024, 20:00,
în National

Doi bărbați au fost arestați preventiv pentru 30 de zile în județul Ilfov, după ce au întreținut relații sexuale fără consimțământ cu o tânără de 18 ani, într-o zonă izolată de la marginea unei păduri din Corbeanca, potrivit News.ro.

Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a informat, vineri, 16 august, că polițiștii din Buftea au fost alertați de tânăra de 18 ani, care a raportat că a fost constrânsă să întrețină relații sexuale cu doi bărbați.

„Cei doi bărbați, originari din județul Hunedoara și care locuiesc fără forme legale în București, ar fi cunoscut victima într-un club din centrul Capitalei. Ulterior, aceștia ar fi folosit un autovehicul pe care unul dintre ei îl utilizează pentru transport alternativ de persoane și au dus-o pe tânără la marginea unei păduri din comuna Corbeanca, unde ar fi avut loc actul sexual fără consimțământul acesteia”, au precizat reprezentanții IPJ Ilfov.

Cei doi bărbați, de 27 și 31 de ani, au fost identificați în București la câteva ore după incident. Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore și ulterior prezentați instanței, care a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Polițistă de doar 21 de ani, decedată în urma unui accident rutier

Într-o altă ordine de idei, menționăm cum o tânără agent de poliție, în vârstă de 21 de ani, a murit vineri, 16 august, într-un accident de circulație produs pe DN 13, în județul Brașov, informează Mediafax.

Din primele cercetări ale polițiștilor a rezultat că, într-o curbă la dreapta, pe fondul carosabilului umed, semiremorca unui ansamblu de vehicule a derapat, aceasta a păstrus pe sensul opus de mers, unde a acroșat o autospecială de poliție la volanul căreia se afla o tânără agent de polițe, în vârstă de 21 de ani.

„Din cauza poziției vehiculelor de pe carosabil, circulația rutieră este blocată la acest moment, urmând ca traficul să fie reluat după finalizarea cercetărilor și îndepărtarea vehiculelor de pe carosabil”, a transmis Poliția Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *