Prima pagină » International » Scene de groază pe terenul de fotbal! Un jucător a fost împușcat de poliție în timpul meciului
Scene de groază pe terenul de fotbal! Un jucător a fost împușcat de poliție în timpul meciului

Scene de groază pe terenul de fotbal! Un jucător a fost împușcat de poliție în timpul meciului

11 iul. 2024, 22:00,
BZI.ro, în International

Scene de groază s-au derulat pe un teren de fotbal. Un jucător a fost împușcat de un ofițer de poliție la finalul meciului. Ulterior, sportivul a fost transportat la spital pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale de specialitate.

Portarul echipei Gremio Anapolis, Ramon Souza, a fost lovit de un glonț de cauciuc tras de la mică distanță de un ofițer de poliție militară, în urma unei încăierări la marginea terenului. Jucătorul a fost transportat de urgență la spital.

Un ofițer de poliție a împușcat un fotbalist pe teren

Incidentul, care a avut loc după înfrângerea cu 2-1 a lui Gremio Anapolis în fața lui Centro Oeste, a fost filmat și s-a viralizat rapid.

În imagini se vede cum mai mulți jucători și membri ai personalului de la ambele cluburi braziliene se ceartă între ei pe linia de margine, cauza altercației nefiind cunoscută până în acest moment.

Un ofițer de poliție deschide apoi focul și îl împușcă pe Ramon Souza în coapsă cu un glonț de cauciuc. Împușcătura i-a provocat jucătorului o rană destul de urâtă, ulterior fiind transportat de urgență la spital, după ce a primit primul ajutor într-o ambulanță aflată la fața locului.

Care a fost reacția clubului Gremio Anapolis după incidentul în care portarul lor a fost rănit

La scurt timp după incident, reprezentanții echipei Gremio Anapolis au publicat o declarație pe platformele de social media ale clubului, confirmând incidentul și anunțându-și intenția de a lua măsuri pentru a se asigura că persoana responsabilă va fi pedepsită.

„Gremio Anapolis condamnă public scena regretabilă, ridicolă și revoltătoare petrecută miercuri seară pe Jonas Duarte Stadium. O faptă oribilă, incredibilă și criminală comisă de cineva care ar trebui să prețuiască siguranța și integritatea oamenilor de la stadion.

Ziua de 10 iulie va fi marcată de un eveniment violent, murdar și oribil împotriva unui jucător al nostru, pe care nu îl vom uita niciodată. Informăm că vom lua măsurile potrivite pentru a se asigura că persoana responsabilă e pedepsită și că se face dreptate”, a transmis clubul pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *