Prima pagină » National » Scene de groază pe podul Brăila-Tulcea. Un autocar supraetajat a luat foc
Scene de groază pe podul Brăila-Tulcea. Un autocar supraetajat a luat foc

Scene de groază pe podul Brăila-Tulcea. Un autocar supraetajat a luat foc

15 iul. 2024, 21:00,
BZI.ro, în National

Scene de groază pe podul Brăila-Tulcea. Un autocar supraetajat, încărcat cu cetățeni ucraineni, a luat foc din mers și a ars complet, Din fericire, șoferul și cei 35 de pasageri s-au evacuat la timp și nimeni nu a fost afectat.

Potrivit ISU Brăila, un incendiu a izbucnit la un autocar, pe podul Brăila – Tulcea, acolo intervenind o autospecială cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD de la ISU Brăila şi o autospecială cu apă şi spumă de la ISU Tulcea, subunitatea din Măcin, potrivit Sud-Est

În urma incendiului, nu s-au înregistrat victime, şoferul şi cei 35 de pasageri, cetăţeni ucraineni, reuşind să iasă la timp din autovehicul.

Două microbuze ale ISU Brăila vor transporta pasagerii autocarului la Sala Polivalentă din municipiul Brăila, până la preluarea acestora de către un alt autocar.

Trafic blocat după ce un autoturism a luat FOC. Este al doilea incident grav într-o oră

Trafic blocat pe Autostrada A1 București – Pitești, după ce o altă autoutilitară a luat foc. Incidentul grav a avut loc la doar două ore după ce o altă autoutilitară a luat foc, la doar câțiva kilometri distanță

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că o autoutilitară a luat foc pe autostrada A1, sensul București-Pitești, la kilometrul 42+800 metri, în zona localității Poiana lui Stângă, județul Giurgiu. Circulația autovehiculelor este oprită temporar pentru a permite intervenția pompierilor, anunță Centrul INFOTRAFIC.

Poliția îi sfătuiește pe șoferi să folosească variante ocolitoare, pe cât posibil.

Din cauza caniculei au loc tot mai multe defecțiuni ale mașinilor. În plus, căldura excesivă pune un stres suplimentar pe conducătorii auto, care își pot pierde din concentrare. Specialiștii în condus defensiv pun mare preț pe confortul șoferului, întrucât acesta poate face diferența dintre a ajunge cu bine la destinație și a avea parte de un incident neplăcut.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *