Prima pagină » Titlurile zilei » Scene de groază, pe pasajul Socola. O tânără de 23 de ani a vrut să sară în gol, însă a fost salvată în ultimul moment. Suferea din dragoste

Scene de groază, pe pasajul Socola. O tânără de 23 de ani a vrut să sară în gol, însă a fost salvată în ultimul moment. Suferea din dragoste

13 iul. 2024, 02:00,
Petronel Ștefan în Titlurile zilei

Scene de groază, după ce o tânără de 23 de ani a încercat să se arunce de pe pasajul Socola din Iași. Incidentul s-a întâmplat la miezul nopții, însă fata a fost salvată datorită unui băiat de 19 ani și unui polițist local

C.F., în vârstă de 23 de ani, a avut o tentativă de suicid în noaptea zilei de joi spre vineri, 11-12 iulie 2024. La ora 00:10, un tânăr de 19 ani a observat-o pe fata care era pe cale să se arunce de pe pasajul Socola direct pe liniile de tren. Acesta a vorbit cu ea până când un polițist local a ajuns la fața locului și a salvat-o.

Scene de groază, pe pasajul Socola

Ionuț Corduneanu a fost primul la fața locului după ce a observat-o pe fată cum stă după bordura podului și se uită în gol. Băiatul s-a speriat inițial, însă după ce și-a dat seama ce se întâmplă, a încercat să ajute. După câteva minute, un polițist local și-a făcut apariția.

„Eram cu bicicleta, mă duceam spre un magazin ca să îmi cumpăr ceva, iar atunci am văzut, deodată, pe cineva care stătea după balustradă, m-am și speriat, deoarece era întuneric. Atunci am oprit și am început să vorbesc cu ea. Când am întrebat-o de ce face acest lucru, mi-a spus că mai bine plec că o să-mi pară rău dacă stau să văd ce se întâmplă. Deodată, a venit și un echipaj de poliție și a reușit să o prindă pe fată. Mă bucur că totul s-a terminat cu bine și nu a fost o nenorocire”, își amintește Ionuț Corduneanu.

Ștefan Moșuc se afla în intersecția de la Granit când deodată a fost alertat de un șofer despre ce se întâmplă pe pod. Acesta a plecat imediat ce a auzit mesajul. Profitând de faptul că tânăra de 23 de ani discuta cu Ionuț, polițistul s-a apropiat ușor de ea și a reușit să o prindă înainte să facă un gest necugetat. Nu este prima dată când polițistul Ștefan Moșuc, în vârstă de 32 de ani, salvează viața unui om.

„Dirijam traficul la zona Granit, în intersecția din Bularga, deoarece se fac lucrări de asfaltare pe timp de noapte. Deodată, un șofer care venea de pe pasajul Socola a oprit și mi-a spus că la mijlocul podului este o tânără care stă după balustradă și pare că vrea să se arunce. Atunci nu am mai stat pe gânduri, m-am urcat în mașină și am plecat direct acolo. La fața locului, am găsit o fată care stătea după balustradă și amenința că se aruncă, iar un băiat cu bicicleta stătea de vorbă cu ea, încerca să o convingă să nu facă asta. Eu am încercat să nu atrag atenția și m-am apropiat ușor de ea în timp ce vorbea cu băiatul. Când am ajuns lângă ea, i-am spus să nu se arunce și am prins-o repede de mâini. Atunci am reușit să o ridic de lângă balustradă. Ea, în momentul acela, a spus că nu vrea să mai facă asta și era extrem de speriată”, povestește Ștefan Moșuc, polițist local din Iași.

Fata a fost internată în spital

După acest incident, polițiștii au condus-o pe fata de 23 de ani la Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași, unde va primi îngrijiri. Sora acesteia l-a sunat pe polițist a doua zi pentru a îi mulțumi.

„Ulterior, m-am deplasat de urgență la bază, unde am discutat cu fata și am identificat-o. Mi-a comunicat că are o decepție, probleme cu un prieten și în familie. Mi-a cerut să o chem pe sora ei, care s-a deplasat imediat la secție. După toate acestea, tânăra a fost condusă la o unitate medicală de specialitate pentru îngrijiri. A doua zi, m-a sunat sora ei să îmi mulțumească”, a încheiat polițistul Ștefan Moșuc.

Scenele de groază de pe pasajul Socola au fost oprite de tânărul de 19 ani și de polițist după ce au intervenit.

Comentarii
  • la cat mai multe si multi

  • Dragostea este o boală mentală destul de gravă și greu de explicat , aproape fiecare dintre noi am căzut la un moment dat din viața în această capcană și am avut momente când nu ne mai pasa de urmările decepției venite la pachet !, nu e de rīs și este greu de condamnat

  • anturaj prost si lipsa sfaturilor din partea unor oameni cu capul pe umeri. sper ca fata e bine acum si ca a invatat ceva din asta

  • Si eu cu ce sint vinovat ??????????????

    • EuBaiatDestept

      In această întâmplare este vorba despre paranormal. Să vedeți ce aiurea, că tipa aia este probabil altfel decât cei din Iași, iar acum că are parte de astfel de experiențe probabil nu mai înțelege ce se întâmplă cu viața ei.

  • INQUISITOR tu ești vinovat pentru că nu ai sărit încă de pe o macara !

  • Nu si-a facut rugaciunile de seara, de ajutor, de pocainta. Si a crezut prea mult in lumea asta si in maimutza barbat. Suicidedele sunt din mandrie demonica si de la prea-bine.

  • Nu,nu sintem vinovati ca astea se arunca :)) Nu mai suferea lumea si inainte dar nu se arunca nicaieri :))

  • A doua oară să fie cu noroc !

  • Gutza Popandau

    Iubirea e ca o basina. Daca o fortzezi, iese un kkt.

  • fetelor! nu se merita sa va da-ti viata si sufletul necuratului pentru parte barbateasca. barbatii sunt curvari, sunt animale. niciodata nu o sa fie fideli voua. rar, rar , cand un barbat ii este dedicat 100% femeii cu care s-a luat. asta se intampal 1 la 100.000 ca un barbat sa-i fie dedicat 100% prietenei, logodnicei sau sotiei sale. doar sa prinzi unu care a fost mamaliga si rusinos cu fetele pana la 30-40 ani si sa te iei cu unu din ala si care iti va fi devodat 100%. iti dai seama cand da omu de pasarica la 30-40 ani n-o mai lasa din mana pana la groapa. cand barbatii cunosc pasarica si dau saruturi si limbi de la 11-12 ani ce pretentii sa ai la 20-30-40 ani sa-ti mai fi fidel. da-i in creasta mamii lor de barbati! mai degraba fata mare si cu didloul in fofoloanca, decat sa dai peste un curvar, betiv si scandalagiu in casa care te face de cacat in toata scara.

  • Da dar dildourile nu tund gazonul și nici nu repară ghiuveta ! , iar cind ți se strică clanța tot la bărbat ajungi să ți-o dreagă

  • FEMEI CU P*L*

    @Realitatea

    comentariul nu se referea la sexism. daca nu percepi un text mic de cateva randuri esti analfabet. de aia exista SRL-uri si nr de telefon sa suni sa-ti vina sa-ti repare defectiunile din casa, electricitate, gaz, apa, tamplarie, s.a. si jos la lista de plata la asociatie exista numere de telefon instalatori sanitari, vidanje, politie.

    suntem in 2024 femeile fac cu brio si joburile practicate deobicei de barbati. mergi la tara si acolo femeia munceste cot la cot cu barbatul chiar mai mult. barbatul uneroi mai cade si sub masa de bautura iar femeia are grija de camp, casa, graj, poiata, masa, casa, copii, totul face femeia. chiar si inhamat cai la caruta, manat caii cu caruta pe drumurile publice, incarcat, descarcat, prasit, cosit, tot ce vrei tu.

    pacat ca femeile nu castiga mai mult decat barbatii. fara femei barbatii ar fi panarama.

  • @Realitatea

    cred ca iti trebuie facultate sa pui un cot, o garnitura sau un robinet la o chiuveta, sa bati o cercevea in cuie, s.a.

    sunt femei care conduc masini, tiruri, locomotive, utilaje agricole pulica. femeia nu mai este ca in Evul Mediu buna doar la cratita, copii, spalat, cusut si facut copii. femeia in sec 21 este o fiinta emancipata, orgolioasa si pe picioarele ei. chiar sunt milioane de cazuri pe tot mapamondul unde sotul depinde de sotie 100% cu banii in casa.

  • Lipsa de pwwla 😜

  • neaderthalians

    @Realitatea

    lasa-ma domle ca sunt si barbati care nu fac nimic in casa, nici curatenie, nici cumparaturi, nici reparat prin casa, nimic. doar tigara, bautura, ce mai mancam azi, fotbal, filme, porno, burta cat mai mare. un fel de capuse pe spinarea femeii. nu toti barbatii sunt meseriasi. am intrat si eu la viata mea in niste imobile de te ingrozesti. iti cade faianta-n cap, robinetul la chiuveta joaca in toate partile, intrerupatorul tie frica sa-l atingi sa apesi sa se aprinda un bec, inchizatorile de la tocurile geamurilor, clantele la usile din casa, s.a. mai pui si vreun javron sau o matza prin casa. e horror. halal barbati.

  • Sfântul Petru

    Hopa , s-au activat lesbiencele și feministele woke !, sictir satanistelor !

  • Ar fi interesant să vedem cum rezolvă problema o scroafă lesbianca cind intră în călduri , apelează la porcul de mascul ? Apelează la o marxistă feministă lesbiancă ?

  • tot ce e construit e facut de barbati. cate femei vedeti acum sapand santuri, turnant betoane sau mutand paleti cu pavele? Zero, evident. Asa ca ciocul mic.

  • Satanistele feministe ar trebui să meargă în prima linie pe front sub ploaia de bombe și gloanțe în tranșee cu obligații și drepturi egale !
    Dar ghiciti ce? Cum va intra pe ușă o astfel de lege feminismul le va zbura pe fereastră instant !

  • eu ca barbat as vrea sa ii vad pe rahateii astia frustrati care comenteaza, si mai ales ce au ei acasa:)))

  • Nevasta este bucurie cwrului si durere capului.

  • Gogaie smeker de smeker mafiot

    Pff Car nu este pe lumea asta??? Viata e frumosa si plina de carUri la orice colt!!!

  • ranita in dragoste + socola = love :)) nu mai bine iesea si asta (cu catel sau fara) sa-si expuna pasarica in public? frumos, elegant, cat di cat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *