Prima pagină » Local » Scene de groază pe o stradă din Iași. Un bărbat a fost la un pas de a lua viața unui tânăr
Scene de groază pe o stradă din Iași. Un bărbat a fost la un pas de a lua viața unui tânăr

Scene de groază pe o stradă din Iași. Un bărbat a fost la un pas de a lua viața unui tânăr

04 sept. 2023, 02:00,
Cosmina Puiu în Local

Scene de groază pe o stradă din Iași. Un bărbat a băut peste măsură și a fost la un pas de a lua viața unui alt tânăr. Acesta a ajuns în spatele gratiilor

Momente de panică pe o stradă din Iași. În urmă cu câteva luni, un bărbat a constituit o scenă de groază, după ce și-a întâlnit rivalul în barul în care își petrece majoritatea timpului. Acesta a vrut să-l omoare, înjunghiindu-l în ambele gambe. A început să sângereze abundent, iar din cauza complicațiilor apărute, viața lui a fost în pericol.

Un bărbat a fost la un pas de a lua viața unui tânăr

În data de 25 septembrie 2022, inculpatul și-a ochit rivalul și a trecut la atac. Acesta l-a urmărit și, într-un loc ascuns, l-a trântit la sol și l-a înjunghiat în ambele gambe. Complicațiile i-au pus în primejdie viața.

,,În data de 25.09.2022, în jurul orei 21.30 – 22.00, persoana vătămată care locuieşte împreună cu mama sa, martora, s-a deplasat de la domiciliu la un bar unde s-a întâlnit cu martorul. Cei doi consumând alcool pe durata discuţiilor. În timpul petrecut de persoana vătămată la barul respectiv, prin faţa localului a trecut inculpatul, însă între cele trei persoane nu a existat vreun dialog.

În jurul orei 22.55, persoana vătămată şi martorul au plecat de la terasă, îndreptându-se fiecare, separat, către domiciliul propriu.

Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere, începând cu ora 23.09.07, l-a aşteptat în proximitatea blocului în care locuieşte imediat ce a constatat că nu este însoţit de alte persoane. Când victima a ajuns pe aleea pietonală din faţa blocului său, în imediata apropiere a intrării în scara blocului în care locuieşte, inculpatul s-a apropiat din spate şi a iniţiat actele de agresiune, iar între cei doi are loc o altercaţie în urma căreia victima a căzut la pământ, continuând să fie lovită de către inculpatul. În timp ce se afla la pământ, victima l-a văzut şi recunoscut pe inculpatul, remarcând, totodată, prezenţa unui cuţit în mâna acestuia.

Astfel cum rezultă din declaraţiile ambelor părţi implicate în agresiune, în momentul în care se afla la sol, inculpatul l-a înjunghiat cu un cuţit în gamba stângă, iar în timp ce persoana vătămată încerca să se ridice, inculpatul i-a mai aplicat o lovitură de cuţit în zona scapulară stângă. În urma acestei ultime lovituri de cuţit, simţind că fusese înjunghiată, victima a dus mâna la spate şi a constatat că începuse să sângereze abundent”, au spus oamenii legii.

Ce pedeapsă a primit inculpatul?

Vinovatul a ajuns în atenția anchetatorilor, care au judecat asupru. Individul a fost condamnat la 7 ani și 10 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor. Acesta va trebui să plătească despagubiri morale persoanei vătămate.

Rămâne de văzut dacă își va respecta obligațiile, având în vedere gravitatea faptei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`