Prima pagină » Actualitate » Scene de groază la Vaslui! Un tânăr şi-ar fi tăiat gâtul cu o drujbă. Pacientul a fost transportat cu elicopterul SMURD Iași- UPDATE, VIDEO
Scene de groază la Vaslui! Un tânăr şi-ar fi tăiat gâtul cu o drujbă. Pacientul a fost transportat cu elicopterul SMURD Iași- UPDATE, VIDEO

Scene de groază la Vaslui! Un tânăr şi-ar fi tăiat gâtul cu o drujbă. Pacientul a fost transportat cu elicopterul SMURD Iași- UPDATE, VIDEO

04 dec. 2021, 10:08,
în Actualitate

La Stâncăseni a fost trimisă o ambulanță C2 cu medic de la Bârlad pentru un bărbat în vârstă de 23 de ani ce prezintă o plagă tăiată la nivelul gâtului cu drujba.

UPDATE

Acest tânăr se afla în șoc emoțional, cu o plagă tăiată la nivel cervical. Plaga interesa traheea, laringele și mai multe structuri ale regiunii cervicale. Din fericire, fără interesarea pachetului vascular de la acest nivel, fără interesarea vaselor mari de la nivelul gâtului. A fost tratat la locul intervenției și adus în urgență, în sala de operații unde s-a început intervenția chirurgicală. Sperăm ca evoluția și prognosticul lui să fie favorabil., a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi.

Pacientul a fost preluat de elicopterul SMURD Iași.

Tânărul de 23 de ani prezenta plaga cervicală cu secțiune de trahee. Acesta va fi transportat la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgențe “Sfântul Spiridon” din Iași., a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi.

Din primele date, se pare că acesta se afla în pădure, iar solicitarea a fost făcută de niște vecini ce îl însoțeau. Ar fi vorba de o autogresiune, tatăl victimei declarând ca pacientul avea o depresie.

A fost anunțat și elicopterul SMURD Iași care stă în așteptare. La prima solicitare pacientul era conștient, dar cu sângerare importanta. Se așteaptă evaluarea medicului de pe ambulanța SAJ ce se îndreaptă spre caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *