Prima pagină » Local » Scene de groază la Iași! Un bărbat orbit de gelozie și-a ucis cu sânge rece iubita, iar apoi s-a pus lângă ea în pat
Scene de groază la Iași! Un bărbat orbit de gelozie și-a ucis cu sânge rece iubita, iar apoi s-a pus lângă ea în pat

Scene de groază la Iași! Un bărbat orbit de gelozie și-a ucis cu sânge rece iubita, iar apoi s-a pus lângă ea în pat

29 iun. 2023, 02:00,
Cosmina Puiu, în Local

Scene de groază la Iași. Un bărbat orbit de gelozie și-a ucis cu sânge rece iubita, aplicându-i lovituri cu un clește pentru jar și cu un cuțit în mai multe zone ale corpului. După ce a nenorocit-o s-a pus lângă ea în pat și a întreținut relații sexuale, dar inima ei a încetat să mai bată

Viața bate filmul. Florentin Covrig, un bărbat în vârstă de 48 de ani, trăia de câțiva ani buni în concubinaj cu Nicoleta, în vârstă de 46 de ani. Într-o seară, orbit de gelozie și băut peste măsură, a decis să își execute iubita. I-a dat 50 de pumni în cap, iar cu un clește metalic și cu un cuțit i-a aplicat lovituri în zona capului și a vaginului, cauzându-i 2 plăgi tăiate, leziuni traumatice multiple și o fractură a coloanei cervicale.

După toată scena, care pare a fi desprinsă din filmele de groază, acesta s-a pus lângă ea în pat și a întreținut relații sexuale, neținând cont că starea ei era critică. La scurt timp, femeia a decedat.

Un bărbat orbit de gelozie și-a ucis cu sânge rece iubita, iar apoi s-a pus lângă ea în pat

Florentin Covrig a vrut să demonstreze că o iubește pe Nicoleta peste măsură, dar a ajuns cel mai cunoscut criminal din sat. În seara din 8/9 iunie a omorât-o cu sânge rece pe cea cu care își împărțea viața de câțiva ani buni. Atât inculpatul, cât şi victima erau consumatori cronici de băuturi alcoolice, fiind cunoscuţi în comunitate ca persoane între care existau conflicte dese în cursul cărora se agresau atât verbal, cât şi fizic.

În seara de 06.06.2022, victima a mers la locuinţa fostului concubin, martorul spunându-i că a fost bătută de inculpatul şi promiţându-i martorului că nu se va mai întoarce la inculpat. Potrivit declaraţiei martorului, victima avea partea stângă a feţei umflată, inclusiv ochiul stâng, pe care nu îl putea deschide, avea buza spartă, iar pe mâna dreaptă şi pe corp avea multe vânătăi. Martorul a observat că fosta sa concubină prezenta urme de lovituri pe faţa braţului drept, de la umăr la cot, iar pe antebrațe nu avea nicio leziune.

„În seara zilei de 08/09.06.2022, în timp ce se afla în locuinţa sa din sat, pe fondul consumului de alcool şi al geloziei, dând dovadă de cruzime, inculpatul i-a aplicat concubinei sale, victima, numeroase lovituri (aproximativ 50) cu pumnii, cu un obiect contondent şi cu un obiect tăietor-înţepător în zona capului, a corpului, a membrelor şi a vaginului, cauzându-i leziuni traumatice multiple, precum şi o luxaţie şi o fractură a coloanei vertebrale cervicale cu edem medular ascendent, care au condus la decesul acesteia.

De asemenea, în aceleaşi împrejurări, prin constrângere şi violenţe, constând în aplicarea în zona capului, a corpului, a membrelor şi a vaginului a unor lovituri cu pumnii, cu un obiect contondent şi cu un obiect tăietor-înţepător, a întreţinut un raport sexual cu concubina sa, victima” , au transmis judecătorii.

Florentin Covrig va ieși la pensie din închisoare

Florentin Covrig a ajuns în atenția anchetatorilor ieșeni și recent a fost condamnat la 28 de ani și 4 luni de închisoare. Ba mai mult, rudele victimei au cerut daune morale în valoare de 10.000 de lei, iar judecătorii au admis cererea lor.

„În baza art.39 alin.1 lit. b) Cod penal, contopește pedepsele stabilite la punctele 1 și 2 și aplică inculpatului pedeapsa principală cea mai grea de 25 de ani închisoare la care adaugă sporul de 3 ani şi 4 luni de închisoare, urmând ca să execute pedeapsa principală rezultantă de 28 de ani şi 4 luni de închisoare”, au spus anchetatorii ieșeni în legătură cu bărbatul care și-a ucis cu sânge rece iubita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *