Prima pagină » Titlurile zilei » Scene de groază la Iași! Petronel, un tânăr de numai 27 de ani, s-a sinucis din dragoste: „O iubea foarte mult și s-a certat cu iubita lui” – EXCLUSIV/FOTO

Scene de groază la Iași! Petronel, un tânăr de numai 27 de ani, s-a sinucis din dragoste: „O iubea foarte mult și s-a certat cu iubita lui” – EXCLUSIV/FOTO

02 aug. 2023, 02:00,
Cosmina Puiu, în Titlurile zilei

Scene de groază la Iași. Petronel, un tânăr de numai 27 de ani, s-a sinucis din dragoste zilele trecute. Totul a pornit de la un conflict dintre cei doi, iar acesta a strigat că se va spânzura, însă iubita lui a crezut că este doar o glumă. Familia sa se află în pragul disperării

Momente de coșmar în sânul familiei Rîpă. Petronel, un tânăr de numai 27 de ani și tatăl a trei copii, a decis să-și pună capăt zilelor după ce s-a certat cu femeia pe care o iubea pe cel mai mult. Viața lui nu a fost chiar ușoară, despărțindu-se de mama micuților, după care a suferit mult. A fost nevoie de timp ca să se refacă și să simtă fiorii dragostei din nou. Dar lucrurile au luat o altă întorsătură.

Petronel, un tânăr de numai 27 de ani, s-a sinucis din dragoste

Filaret și Cristina Rîpă, din orașul Podu Iloaiei, sunt părinții lui Petronel. De duminică (n.r. – 30 iulie 2023), de când inima băiatului a încetat să mai bată, nu-și pot reveni din șoc. El era fiul lor cel mai mare, de la care au avut așteptări și pe care l-au învățat cât de bine au putut.

Însă el a căzut în patima alcoolului, după ce s-a despărțit de mama copiilor săi și a rămas să aibă grijă de cele 3 suflete nevinovate pe care le-a pierdut tot din această cauză, ajungând în cadrul Direcției de Asistență Socială și Protecție a Copilului (DGASPC) Iași. Ulterior, și-a refăcut viața, dar nu a mai putut duce aceeași suferință pe umeri și a vrut să își încheie socotelile. S-a dus în pădurea de lângă casă, unde s-a prins de un copac. Abia spre seară, un bărbat care trecea prin zonă l-a zărit și a anunțat oamenii legii.

„Era băiatul meu mare. Aveam atât de multe pretenții de la el, dar sufletul lui s-a umplut de supărări și suferință, pentru că nu a vorbit cu nimeni despre asta. Nu a mai putut, băiatul meu…. A avut o viață grea. A făcut de tânăr 3 copii pe care i-a iubit ca pe ochii din cap și mai apoi s-a despărțit de femeia aia. Nu s-au înțeles și ea l-a lăsat repede. A suferit tare mult, dar a trecut peste. A început să bea mult și după mult timp a găsit-o pe iubita lui cu care era. Însă nu a putut duce ca prima dată…”, povestește, cu ochii plini de lacrimi, tatăl tânărului care s-a sinucis.

Vecinii sunt îngroziți de cele întâmplate și mărturisesc faptul că el era un sprijin pentru familia sa.

„Doamne. Mie nu mi-a venit să cred când am auzit și m-am dus pe șes (n.r. – întindere de pământ, unde sunt case în zona menționată) să văd ce s-a întâmplat. Când mi-a povestit Filaret (n.r. – tatăl ) am început să tremur instant. Eram vecini buni cu toții. Avea grijă de familia lui, îi ajuta. Cine știe de ce a făcut asta. O iubea mult și apoi s-a certat cu iubita lui. I-a zis că se duce să se spânzure, dar ea nu l-a crezut și uite că s-a întâmplat nenorocirea”, mai spune cu tristețe un vecin.

Poliția a deschis o anchetă

La fața locului s-au deplasat polițiștii criminaliști care au efectuat verificări și în cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind vorba despre o moarte suspectă. De asemenea, s-a dispus și efectuarea necropsiei în vederea stabilirii întregii situații de fapt.

„La data de 30 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Podu Iloaiei au fost sesizați cu privire la faptul că într-o zonă împădurită de pe raza satului Scobâlțeni a fost găsit un bărbat decedat. Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului, constatând că cele sesizate se confirmă. A fost emisă ordonanța de efectuare a necropsiei medico-legale în vederea stabilirii cauzei decesului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Cercetările continuă”, declară Anca Vîijiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Trupul neînsuflețit al bărbatului care s-a sinucis va fi ridicat joi (n.r. – 3 august 2023) de la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași și apoi va fi depus în satul natal. Rămâne de văzut ce detalii importante vor ieși la iveală după ce se va efectua necropsia.

Comentarii
  • Un bețivan violent care ia terorizat pe toți cei din jurul lui ! , de asta sa despărțit femeia de el , de asta ia ajuns copii la stat ! De asta sa certat grav cu noua concubină !, de la băutura și abuzuri ! , Terminați cu zmiorcaiala și cu lăbareala !

  • Familie dezorganizata și foarte murdari cu condiții sub nivelul decenței, de asta a luat statul copii. Legea supraviețuirii…cei puternici, rezistă cei slabi pleacă!!!

  • Un țărănete terorist alcolist mai puțin

  • Citesc aceste comentarii și ma uit ce jeguri puteți fi ..1 la mana acest om nu a fost violent 2 la mana acest băiat în momentul când i sa luat copii el era în Italia la munca sa poată trimită bani la copilașii lui …cu ce a fost acest om violent ?? Ca stătea cu prima femeie și accepta sa fie înșelat????? Pai el muncea și ea a plecat la alt bărbat lăsând copii în casa oameni buni vorbiți în neștire de cauza opriți-vă cu comentariile aiurea …va hrăniți din vorbe murdare și ura oameni de nimic …..doresc întărire familiei știu ca acest băiat a fost un om foarte bun șia iubit familia ca pe ochii lui din cap

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *