Prima pagină » Titlurile zilei » Scene de groază în stația CTP din Târgu Cucu. Un tânăr era să omoare un bărbat de 50 de ani. Acesta a rămas inconștient lângă bordură – FOTO

Scene de groază în stația CTP din Târgu Cucu. Un tânăr era să omoare un bărbat de 50 de ani. Acesta a rămas inconștient lângă bordură – FOTO

20 mart. 2024, 02:00, 3 ,
Petronel Ștefan, în Titlurile zilei

Scene de groază în Târgu Cucu, după ce un tânăr a lăsat inconștient un bărbat de 50 de ani. Oamenii au alertat polițiștii după ce au văzut că acesta nu se mai ridică

Pe data de 19 martie 2024, în jurul orei 17:00, polițista locală Alina Aldea și colegul său au fost sesizați de cetățeni în privința unui incident. În stația de autobuz din Târgu Cucu, un bărbat era inconștient, într-o baltă de sânge, după ce a fost agresat de un individ mai tânăr.

Scene de groază în Târgu Cucu

Polițiștii au intervenit imediat după ce au fost sesizați de oameni. C.S., în vârstă de 50 de ani, era întins la pământ, cu răni la cap, după ce a fost atacat de o altă persoană. Polițiștii au aplicat primul ajutor și au vorbit cu martorii prezenți. Făptașul este Constantin Bărgan, un tânăr care trăiește la Centrul de zi „C.A. Rosetti”. Datorită intervenției prompte a polițiștilor, bărbatul a ajuns cu bine la spital. Deși avea mai multe contuzii, C.S. a refuzat spitalizarea și a plecat acasă conștient.

„La data de 19 martie 2024, în jurul orei 17:20, desfășuram activitatea de dirijare a traficului în intersecția de la Palatul Justiției. Deodată, a venit o doamnă la mine și m-a atenționat că doi bărbați au avut o altercație, iar unul dintre ei a fost lovit. Imediat, m-am deplasat la locul incidentului, iar în fața magazinului Luca era un bărbat în jur de 50 de ani, care era căzut la pământ, inconștient. I-am acordat primul ajutor, însă el nu răspundea la stimulii externi și sângera dintr-o ureche. Din ce am înțeles de la oamenii prezenți, acesta a fost împins de un tânăr și a căzut cu capul de bordură. Am anunțat imediat ambulanța și am rămas cu domnul respectiv pentru a îl ajuta. Colegul meu a mers în căutarea agresorului și a anunțat un alt echipaj, de la Secția 3 Poliție”, povestește Sorina Aldea, polițist local din Iași.

Agresorul a fost prins

Constantin Bargan, în vârstă de 26 de ani, a fugit de la locul incidentului, însă polițiștii au fost pe urmele sale. Pe baza informațiilor primite de la cetățeni, individul a fost depistat în zona Liceului UCECOM, de pe bulevardul C.A. Rosetti. Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili exact ce s-a întâmplat și care a fost cauza producerii incidentului.

„Cu ajutorul informațiilor primite de la cetățeni, agresorul a fost depistat și prins pe bulevardul C.A. Rosetti, în preajma școlii UCECOM. După ce am făcut mai multe verificări, am descoperit că agresorul stătea la Centrul de zi «C.A. Rosetti» și a avut mai multe probleme personale. Eu am mers cu domnul rănit în ambulanță, la un moment dat, și-a revenit și era conștient, însă pentru puțin timp. A fost preluat, ulterior, de medicii de la Spitalul «Sf. Spiridon»”, a mai adăugat polițista.

Scene de groază în stația CTP din Târgu Cucu, după ce un tânăr a lăsat inconștient, pe stradă, un bărbat de 50 de ani.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
13 iulie 2024
13 iulie 2024