Prima pagină » Titlurile zilei » Scene de groază în Copou! Trei bărbați au intrat peste un cuplu în casă pentru a răpi o fată de 15 ani. Minora a fost salvată de polițiști în ultimul moment

Scene de groază în Copou! Trei bărbați au intrat peste un cuplu în casă pentru a răpi o fată de 15 ani. Minora a fost salvată de polițiști în ultimul moment

13 aug. 2024, 02:00, 9 ,
Petronel Ștefan în Titlurile zilei

Scene de groază pentru un cuplu din Copou, după ce trei indivizi au intrat peste ei în casă. O fată de 15 ani a fost luată de agresori, însă polițiștii i-au depistat pe o stradă din oraș

Doi polițiști locali din Iași credeau că vor avea o sâmbătă seară liniștită, însă au avut parte de un incident incredibil. Un băiat de 20 de ani le-a cerut ajutor disperat după ce a fost atacat de trei bărbați. Polițiștii au plecat de îndată la fața locului pentru a face verificări și au rămas șocați de ce au descoperit.

Scene de groază într-o casă din Copou

În noaptea de 10 spre 11 august 2024, doi polițiști ce patrulau pe strada Râpa Galbenă au fost alertați de un tânăr, B.R.A., în vârstă de 20 de ani. Acesta se afla împreună cu minora T.M., în vârstă de 15 ani, într-un imobil de pe strada Dumbrava Roșie, nr. 18. Trei bărbați necunoscuți au intrat peste ei și au luat-o cu forța pe fata de 15 ani. Băiatul a încercat să se opună celor trei, însă nu a reușit. Acesta a luat imediat un taxi și a mers în căutarea unui echipaj de poliție pentru a cere ajutor. Incidentul a avut loc la ora 01:00.

„Sâmbătă noaptea, în jurul orei 01:00, eram în patrulă cu colegul meu în zona Copou și Gară. La un moment dat, coboram spre Gară pe strada Râpa Galbenă când am văzut că un tânăr se aproprie de mașina noastră și ne face semne. Era foarte agitat și speriat, ne-a spus că a luat taxiul din Copou ca să ajungă la Gară, să găsească un echipaj de poliție. Ne-a spus atunci că a intrat cineva peste el în casă și i-au luat prietena cu forța. Atunci l-am luat cu noi în mașină și i-am cerut să ne indice unde stă”, povestește Ioan Ariton, polițist local în Iași.

Polițiștii au mers cu băiatul la fața locului, însă nu mai era nimeni. Ulterior, agenții i-au depistat pe cei trei suspecți în zona Colegiului Național „Costache Negruzzi”.  B.G.I., R.C.M. și N.V.V. sunt din comuna Horlești și au venit în Iași pentru a se întâlni cu fata de 15 ani. Polițiștilor li s-a părut ceva suspect și imediat au făcut verificări în baza de date. N.V.V., în vârstă de 22 de ani, trebuia să fie în arest la domiciliu.

„Am ajuns acolo, dar nu mai era nimeni, după care am început să coborâm prin Copou, iar undeva pe lângă Liceul «Negruzzi» am observat trei bărbați și o fată, imediat ni s-a părut suspect. I-am oprit și am început să le adresăm câteva întrebări. Ne-au spus de unde au venit și ce s-a întâmplat. Într-adevăr, ei erau cei care intraseră în casă. Am început să îi legitimăm, erau trei tineri cu vârstele de 20, 21 și 22 de ani, iar fata era minoră, avea doar 15 ani și avea domiciliul în Galați. După ce am făcut verificările, am găsit că băiatul de 22 de ani trebuia să fie în arest la domiciliu”, mai adaugă Ioan Ariton.

Polițiștii vor continua cercetările

Indivizii din Horlești au precizat în fața polițiștilor că au venit să o salveze pe fată, deoarece ar fi fost tratată rău de iubitul său, doar că aceasta nu a confirmat spusele băieților și ar fi venit de bunăvoie la Iași. Cei trei ar fi vrut să întrețină relații sexuale cu fata de 15 ani, acesta ar fi și motivul pentru care au venit să o ia de lângă tânăr. Bărbatul de 22 de ani care se afla în arest la domiciliu va fi cercetat și pentru faptul că și-a părăsit locuința.

„Ne-am dat seama că este ceva ciudat la mijloc și am început să adresăm mai multe întrebări. Fata a spus că a venit din Galați, deoarece s-a îndrăgostit și stă cu iubitul ei, nu are probleme și este tratată corespunzător. Cei trei au spus că o cunoșteau pe tânără și au venit la ea ca să o salveze. Cei doi băieți mai mici erau puțin speriați, însă cel de 22 de ani era foarte dezinvolt, nu era deloc stresat. Ulterior, i-am transportat pe toți la Secția de Poliție nr. 2 Iași pentru continuarea cercetărilor. Am întocmit proces-verbal după ce am verificat situația”, a încheiat polițistul local.

Groază într-o casă din Copou, după ce doi iubiți au fost atacați de către trei bărbați necunoscuți.

Comentarii
  • Bunaciunea de 15 ani, da cu curu în popor.

  • ridica coada de mica, eh ?

  • Țigani cocliți.
    Polițai și mai cocliți. Au găsit o persoana minora care este dintr-o localitate îndepărtată și care nu are niciun fel de procura din partea familiei iar ei în loc să o ia și să o predea familiei, ii dau drumul să meargă din nou la proxeneți. Uite așa dispar copiii din tara asta.
    Halal poliție

    • Procura ca sa ce? Ai proprietatea cuvintelor? Ai habar ce inseamna asta? Evident, nu. Dar iti place sa pozezi in a toate stiutor. Ca mai orice roman, dealtfel.
      Probabil ca pe tine te trimitea ma ta sa cumperi paine, cu procura.

  • Fată e una din gemene lui Adrian beleaua. A început să practice prostituția pentru o band din horlesti. Băiatul a făcut plata corespunzător dar ei vroiau în plus pentru anal. De aici a început scandalul….

  • Concurs de p*dofili

    Fetite dulci ca la Horlesti…la 15 ani le c*l*resti 😀

  • Cum naiba o minoră din Galați într-o casă în Copou fix lângă stadion în spatele parcului peste care intră trei țărănoi din Horlești. Ceva nu se leagă.

  • Când te prostituezi există și riscuri.

  • „am observat trei bărbați și o fată, imediat ni s-a părut suspect” 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *