Prima pagină » Titlurile zilei » Scene de groază! Cosmin a agonizat 6 ore cu un cadavru peste el, după un accident rutier îngrozitor. S-a înfipt într-un copac, aparent inexplicabil: „Credeam că a plecat la iubita lui” – EXCLUSIV/FOTO

Scene de groază! Cosmin a agonizat 6 ore cu un cadavru peste el, după un accident rutier îngrozitor. S-a înfipt într-un copac, aparent inexplicabil: „Credeam că a plecat la iubita lui” – EXCLUSIV/FOTO

17 mai 2023, 02:00, 24 ,
Lucian SAVA/Cosmina PUIU în Titlurile zilei

Accident rutier îngrozitor, petrecut la limita județului Iași. Cosmin, un tânăr de 24 de ani, a agonizat 6 ore cu un cadavru peste el, după ce a intrat cu mașina într-un copac. Pe fir au intrat oamenii legii care au deschis un dosar penal și fac verificări în acest caz

Accident îngrozitor la limita județului Iași. Un tânăr de 24 de ani a intrat în plin într-un copac cu mașina pe care o conducea. În urma impactului, un bărbat de 54 de ani a murit pe loc. Accidentul s-ar fi petrecut în jurul orei 24, însă abia în zorii zilei a fost sesizat.

„La data de 14 mai 2023, ora 05:47, Poliția Orașului Negrești a fost sesizată, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că pe DJ 248 s-a produs un eveniment rutier în urma căruia o persoană a decedat și una a fost vătămată. Din primele cercetări efectuate a reieșit că un autoturism înmatriculat în județul Iași care se deplasa din direcția localității Rateșu Cuzei, comuna Rebricea, spre localitatea Podeni ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi acroșat un copac.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea conducătorului autoturismului, un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Șcheia, județul Iași, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, dar și decesul unei alte persoane, pasager, care călătorea pe locul din dreapta față. Conducătorul autoturismului a fost testat alcoolscopic, rezultatul înregistrat fiind de 0.17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În continuare sunt efectuate cercetări pentru stabilirea identității persoanei decedate și stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier. În cauză a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

A agonizat 6 ore cu un cadavru peste el până când cineva a sunat la 112

Reporterii BZI au mers în comuna ieșeană Șcheia și au discutat cu familia tânărului care a provocat accidentul. Tată lui Cosmin Suman spune că nu își poate explica ce s-a întâmplat.

„El conducea foarte bine, era mereu atent. A venit din Germania la volan, dar acum s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Persoana care a decedat era vecinul nostru, omul nostru de casă. Nu știu ce căutau ei spre Vaslui. Noi am crezut că a plecat la iubita lui, nu am știut că a plecat cu Puiu (n.r. – persoana care a decedat). Mi-a spus că a stat 6 ore blocat în mașină până a văzut cineva mașina în șanț, acolo… Este o tragedie, acum ne rugăm ca băiatul să scape cu bine. Este internat la «Parhon», are coaste rupte, o mână ruptă și ceva la rinichi”, a precizat Vasile, tatăl tânărului care a provocat accidentul.

De asemenea, bărbatul a spus că fiul lui a consumat o cantitate foarte mică de alcool înainte să plece cu mașina.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu tânărul care a agonizat 6 ore cu un cadavru peste el.

Comentarii
  • Dna Puia (de casa)

    Tzharani ! Ciocanarilor !
    Tara are nevoie de voi la tractor, la vite, la facut cartofi, nu la ucis oameni la betie.
    Criminalul sa infunde puscaria, nu la plimbari prin Germania.

  • Cosmin era beat la volan si a ucis un om. Simplu. Daca nu era incarcerat schimba locul cu mortul si dadea vina pe el. Restul nu conteaza.

  • Comisia de ancheta

    Mortul e de vina !, bietul tinar are viata inainte si e asa de cuminte si frumos , hai sa il scoatem basma curata

  • Țăran coclit cu băutura în cap! A omorât un om nevinovat, la pușcărie cu el!

  • Animalul acesta împuțit după ce ca a condus baut a mai și omorât un om…la pușcărie cu el…

  • Dacă după șase ore avea 0.17 la sută alcool când sa produs accidentul era în comă alcoolica direct la pușcărie .,.,alo justiția

  • 👮‍♂️

    0.17 la mie dupa 6 ore deci la ? Se elimina 0.1 pe oră deci la ora producerii accidentului avea 0.8- 1 la mie depinde de masa luu corporala .

  • Clar era matol daca dupa atatea ore mai avea alcool in el. Sa nu va inchipuiti ca alcoolemia i-a fost masurata la 6 dimineata.
    Criminal, beat la volan.
    Ucigas de om nevinovat.

  • Miha te astept si pe tine dupa mine la puscarie,asa ne trece timpul mai repede!

  • Conducator auto

    Pai da, ca avem pe drumurile publice tot felul de giugiumeti. Bauti, drogati, frustrati, nu mai conteaza. Cu viteza si sa fie el primul ! Nu suporta sa fie participanti normali in trafic. Flash-uri, frane, tot felul de mizerii din astea. Iar din pacate, autoritatile, dorm.

  • Unde puteau sa intre oamenii legii, decât pe fir? Or fi avut interceptari telefonice si asa au aflat de accident? Au prins vreo bârfă pe marginea șanțului? Limba română nu mai are sinonime, stim cateva stereotipuri pe care le folosim pana la voma, indiferent dacă se potrivesc ca nuca in perete cu situația de fapt?

  • Ca sa explicam, expresia ,,a intra pe fir,, se foloseste cand vrei sa pui in evidenta vigilența, iscusința cuiva care intervine intr-o afacere oculta, aflata in derulare și pe care protagoniștii fac eforturi s-o țină secretă. In speță, niște polițiști vigilenți au fost anunțați prin serviciul 112 de accidentul deja consumat de cateva ceasuri. Probabil vor fi avansați la excepțional pe baza acestui articol.

  • Anonime stai liniștit acolo și sa fii cuminte sa nu te dea afara de la pușcărie…

  • Cata rautate exista intre noi oamenii.
    Inainte sa judecati acest tanar ganditiva ca ni se poatee intampla oricui asemenea necaz.

  • Ni se poate întâmpla tuturor dacă ne urcăm băuți la volan și conducem în dispreț față de ceilalți, asumându-ne riscuri care conduc la moartea pasagerilor.

  • Ia nu mai vorbiti de rau pe Conasu ! Eu conduceam, beat fiind, si am facut accidentu din greseala. Conasu, ca sa nu ma faca de ras, a trecut el pe locu soferului si s-o incarcerat si o agonizat acolo pana eu am murit de plictiseala. Conasu e nevinovet , nu mai ziceti de el ca se supara si pleaca inapoi in Germanea.

  • De la bautura a agonizat eroul.
    Mami si tati au crezut ca e la iubita, pai chiar acolo era, la prima iubire: chileala.
    Sa vedem mai departe cum scapa: a murit un om.

  • Un alt ucigas cu suspendare.

  • Ferească Dumnezeu, câtă răutate aveți oamenilor, cine vă credeți voi sa judecați? Vedeți-va de viața voastră, nu sunteți perfecti. O asemenea nenorocire se putea întâmpla oricui. Bucurați-vă de răul altuia ca o sa ajungeți bine!

  • Răutate a avut bețivul când a dat cu mașina în copac. Noi trebuie să conducem în trafic cu astfel de specimene.

  • Devine mai dificil atunci când vine vorba de critica subiectivă, deoarece este greu de a da unei persoane care se simte întru-un anumit fel, un răspuns direct sau chiar opinia ta. Cel mai bun lucru de făcut este să respecți preferințele frustraților și amintiți-vă că, probabil, cei care citesc aceste comentarii nu simt la fel. Nu mai fiți frustrați și nu va mai bucurați de răul altuia. Doamne ajuta! Nu mai fiti inculți 😘”SMD” aveți o sabie de la mine

  • Frustrant e să ți se ceară să fii tolerant cu bețivii criminali.

  • Mai frustrant este cau unii iau betivanii criminali in brate si va bat obrazul ca ai criticati la rece , ca Doamne ajuta ca Doamne miluieste ca las sa traiasca si el bine mersi , ca poate o sa se intimple si voua …..

  • Dom pouiu vrei si tu la germanea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *