Prima pagină » Local » Scene de coșmar la Iași! O femeie a fost salvată de trecători, după ce un tânăr a încercat să o violeze în plină stradă (EXCLUSIV)
Scene de coșmar la Iași! O femeie a fost salvată de trecători, după ce un tânăr a încercat să o violeze în plină stradă (EXCLUSIV)

Scene de coșmar la Iași! O femeie a fost salvată de trecători, după ce un tânăr a încercat să o violeze în plină stradă (EXCLUSIV)

08 nov. 2022, 02:00, 1 ,
Dragos Savin în Local

Scene de coșmar la Iași. O femeie a fost salvată de trecători, după ce un individ a vrut să o violeze în plină stradă. Dacă nu ar fi fost auzită, probabil cele mai negre gânduri ale individului ar fi fost puse în aplicare

Scene de coșmar la Iași! O femeie a fost salvată de trecători, după ce un individ a sărit pe ea, i-a luat banii și a încercat să o violeze. Totul s-a întâmplat zilele trecute în comuna ieșeană Țibana. Acolo, Radu Ursu, un tânăr de 20 de ani, s-a gândit să-și atace vecina pe care a văzut-o mergând pe stradă.

A urmărit-o până la marginea unui câmp, a lovit-o, i-a luat 200 de lei, iar mai apoi a încercat să o violeze. Femeia a țipat de teamă și de durere, iar strigătele sale au fost auzite de alți vecini care au sărit în ajutorul ei. După ce a fost salvată, a mers la poliție pentru a depune o plângere. Polițiștii au intrat pe fir și l-au luat la întrebări pe tânăr.

A fost reținut și arestat pentru 30 de zile

Astfel, Radu Ursu a fost reținut, iar mai apoi arestat.

„La data de 2 noiembrie a.c., polițiștii Secției nr. 4 Poliție Rurală Miroslava au fost sesizați de către o femeie despre faptul că a fost victima unei agresiuni fizice. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că în timp ce se deplasa pe raza comunei Țibana, la marginea unui câmp, un tânăr pe care îl cunoaște ar fi deposedat-o de 200 de lei prin acte de violență și ar fi încercat să o violeze, însă ar fi fost întrerupt de doi consăteni alertați de strigătele femeii. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie și tentativă de viol. În baza probatoriului administrat în cauză, tânărul bănuit de comiterea faptelor a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și introdus în Arestul IPJ Iași.

La data de 4 noiembrie a.c., acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași, instanța dispunând arestarea sa preventivă pentru 30 de zile”, au afirmat anchetatorii.

După scenele de coșmar petrecute la Iași, tânărul riscă să stea ani grei după gratii.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *