Prima pagină » Local » Scene de canibalism, la Iași! Și-a mușcat iubita de deget, după ce a fost dat afară din casă!
Scene de canibalism, la Iași! Și-a mușcat iubita de deget, după ce a fost dat afară din casă!

Scene de canibalism, la Iași! Și-a mușcat iubita de deget, după ce a fost dat afară din casă!

19 iul. 2022, 02:00,
Ciprian Nedelcu, în Local

La Iași au avut loc recent scene de canibalism. În urma acestora, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Vasile Onu la 1 an de închisoare, cu suspendare, pentru încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție provizoriu. Judecătorii au încetat procesul penal pentru acuzațiile de amenințare și lovire sau alte violențe, după ce victima și-a retras plângerea prealabilă

Scene de canibalism, la Iași! Un individ a fost acuzat că și-a mușcat iubita de deget după ce a fost dat afară din casă! În urma incidentului, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat recent pe Vasile Onu la 1 an de închisoare, cu suspendare, pentru încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție provizoriu.

În schimb, judecătorii au încetat procesul penal pentru acuzațiile de amenințare și lovire sau alte violențe, după ce victima și-a retras plângerea prealabilă.

„Inculpatul Vasile Onu va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii, în cadrul unei instituţii publice, pe o perioadă de 60 de zile. Ia act că persoana vătămată P.S. nu s-a constituit parte civilă în cauză”, au afirmat judecătorii.

În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Scene de canibalism, la Iași: agresorul fusese reținut

Sentința nu este definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul lui Vasile Onu a început pe data de 15 februarie 2022. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată sub acuzațiile de amenințare, lovire sau alte violențe și încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție provizoriu. Asta, după ce individul a fost reținut și, mai apoi, arestat preventiv, de pe 26 ianuarie, până pe 3 martie 2022.

„Pe data de 26 ianuarie 2022, în jurul orei 4:00, în timp ce se afla la domiciliu, persoana vătămată a fost amenințată cu suprimarea vieții, fiindu-i creată o stare de temere, și a fost lovită cu pumnii de către concubinul acesteia, inculpatul V.O., acesta mușcând-o, de asemenea, de un deget al piciorului drept. În urma agresiunilor suferite, persoanei vătămate i-au fost provocate leziuni care au necesitat 5-6 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”, au susținut anchetatorii ieșeni.

Ieșeanul Vasile Onu, acuzat că a încălcat ordinul de protecție emis pe numele lui

Oamenii legii au adăugat că, pe 26 ianuarie 2022, în jurul orei 13:55, Vasile Onu a revenit la locuința concubinei sale, încălcând, astfel, măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu, emis de către polițiști în dimineața aceleiași zile, prin care a fost obligat să evacueze locuinţa respectivă, să păstreze o distanţă minimă de 100 de metri și să nu o contacteze telefonic pe aceasta.

„În aceleași împrejurări, în timp ce se afla în locuința amintită, inculpatul a agresat-o fizic pe concubina sa, prin aplicarea unor lovituri cu pumnii în zona capului, suspectul mușcând-o, de asemenea, de un deget al mâinii drepte, în urma agresiunilor suferite, persoanei vătămate fiindu-i provocate leziuni care au necesitat 1-2 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. Totodată, după ce inculpatul a revenit la locuința concubinei sale, i-a adresat persoanei vătămate amenințări cu suprimarea vieții, creându-i o stare de temere”, au concluzionat anchetatorii.

În urma acestor scene de canibalism petrecute la Iași, individul a fost pedepsit de judecători.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *