Prima pagină » Local » Scene de canibalism, la Iași! Bărbat, acuzat că și-a mușcat soția! Individul, trimis în judecată pentru tentativă de omor asupra unui membru de familie!
Scene de canibalism, la Iași! Bărbat, acuzat că și-a mușcat soția! Individul, trimis în judecată pentru tentativă de omor asupra unui membru de familie!

Scene de canibalism, la Iași! Bărbat, acuzat că și-a mușcat soția! Individul, trimis în judecată pentru tentativă de omor asupra unui membru de familie!

08 iul. 2020, 04:00,
Ciprian Nedelcu, în Local

Scene de canibalism, la Iași! Un bărbat a fost trimis ieri în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași. Anchetatorii au precizat că individul, Costel Crăciun, și-ar fi mușcat soția de mâini! Acum, acesta va da socoteală în instanță sub acuzația de tentativă de omor asupra unui membru de familie

Scene de canibalism, la Iași! Un bărbat este acuzat că și-a mușcat soția de mâini! Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au dispus ieri trimiterea în judecată a lui Costel Crăciun, pentru tentativă de omor asupra unui membru de familie.
Acum, urmează ca Tribunalul Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus părțile implicate, pentru a putea lua o hotărâre în acest caz.

Tentativă de omor: Costel Crăciun, acuzat că și-a lovit soția cu capul în figură, că a mușcat-o de brațe și a înjunghiat-o cu o sabie în spate!

Anchetatorii spun că individul din satul Prigoreni, comuna Ion Neculce, ar fi vinovat de comiterea infracțiunii de tentativă de omor. Conform procurorilor, în urmă cu câteva săptămâni, soția lui Costel Crăciun a ajuns în stare gravă la spital. Asta, după ce ar fi fost lovită cu capul în figură, târâtă și înjunghiată cu o sabie de propriul soț, potrivit anchetatorilor.
Victima a fost la un pas de moarte, dar a reușit să scape din ghearele agresorului și să fugă 300 de metri, până la o vecină. Acolo, femeia a sunat de urgență la 112. În urma incidentului, soțul femeii, Costel Crăciun (49 de ani) a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor.

„În noaptea de 8 spre 9 iunie 2020, în jurul orei 23:00, inculpatul, înarmat cu un cuțit de mari dimensiuni, a intrat în camera în care soția sa dormea, din locuința respectivă, cu intenția de a o lovi. Datorită faptului că victima a auzit ușa scârțâind, aceasta s-a trezit, și-a dat seama că urmează a fi atacată și a reușit să se ferească”, a precizat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Scene de canibalism, pe fondul unui atac de furie: soția, mușcată de brațe!

Procurorii ieșeni au adăugat că ieșeanul Costel Crăciun și-a continuat atacul, deși consoarta lui reușise inițial să scape. Mai mult, acesta s-ar fi dedat la scene de canibalism, mușcându-și victima de brațe.

„Victima a fost prinsă de păr de către inculpat și târâtă pe podea, până în camera lui. El a încercat să înjunghie victima, dar ea s-a apărat. Din acest motiv, inculpatul a lovit-o pe femeie în mod repetat cu capul în nas. De asemenea, el a mușcat victima de brațe. În momentul în care victima s-a aplecat din cauza durerii, inculpatul a înjunghiat-o de două ori în zona toracelui anterior (în spate)”, a mai spus Mihaela Apostol.

Soția a scăpat cu viață, după ce a reușit să fugă din casă

Anchetatorii au mai spus că soția individului a reușit să scape de sub ploaia de lovituri și să fugă, plină de sânge. Aceasta a ajuns la locuința unei vecine, aflată la o distanță de aproximativ 300 de metri. Victima a urlat după ajutor, iar vecina a sunat de urgență la 112. La fața locului a ajuns un echipaj medical, care a transportat femeia la spital. Soția individului a fost supusă unei operații, iar medicii au constatat că viața acesteia a fost pusă în pericol. Oamenii legii au demarat ancheta, dar nu au reușit să dea de agresor decât după câteva zile. Costel Crăciun a fost ridicat și dus la audieri, după care a fost reținut pentru 24 de ore.

„Nu-mi mai amintesc nimic!”, a declarat nonșalant ieșeanul când a fost întrebat de ce a vrut să își ucidă soția.

Acum, Costel Crăciun a fost trimis în judecată de procurori pentru tentativă de omor asupra unui membru de familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *