Prima pagină » Titlurile zilei » Scenariu sumbru, țesut în jurul morții Monalisei, tânărul transsexual din Iași: „După ce patul a luat foc cine a stins becul din cameră?” – FOTO/VIDEO

Scenariu sumbru, țesut în jurul morții Monalisei, tânărul transsexual din Iași: „După ce patul a luat foc cine a stins becul din cameră?” – FOTO/VIDEO

28 dec. 2022, 02:00,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Se țese un scenariu sumbru după moartea Monalisei, tânărul transsexual care s-a stins în apartamentul în care locuia, fiind intoxicat cu fum. După ce vestea morții sale a împânzit internetul, fel de fel de scenarii au fost puse în scenă

Sute de persoane și-au dat cu părerea în mediul online după ce Monalisa, un tânăr transsexual, s-a stins în apartamentul său în timpul unei transmisiuni live pe Facebook. Internauții spun că bărbatul ar fi fost omorât, cu toate că această variantă nu este luată în calcul de anchetatori.

„Din ce rezultă din cele două live-uri tind să cred că a fost omorâtă. Cum vă explicați că ea doarme cu becul aprins? Din păcate se vede clar cum cineva a aruncat pisica lângă ea, pe pat, iar așa a răsturnat candela. Cel puțin așa mi se pare. După ce patul a luat foc cine a stins becul din cameră? Și cum se explică că ea s-a trezit cu mâna și părul în flăcări și că se ridică, stinge focul de pe ea, iar mai apoi se pune în pat, în aceeași poziție, ca și cum ar fi împins-o cineva la somn?”, se arată într-un comentariu de pe Facebook.

Cum s-a petrecut tragedia?

În dimineața de Crăciun, un tânăr ce își spunea Monalisa Pop a murit în condiții suspecte. Acesta a stat o vreme pe rețelele de socializare, unde a făcut o transmisiune live. La un moment dat ar fi adormit, iar spre dimineață, pe 25 decembrie, un cunoscut de-al acestuia a observat că transmisiunea live nu a fost oprită. Când s-a uitat mai atent, prietenul Monalisei a realizat că o tragedie s-a întâmplat.

Acesta a sunat la numărul unic pentru apeluri de urgențe 112 și a anunțat nenorocirea. Pe fir au intrat polițiștii și pompierii ieșeni, însă cel mai negru scenariu avea să se adeverească în scurt timp. Tânărul ce își spunea Monalisa era decedat, într-un apartament din zona Țuțora. Avea 37 de ani și locuia cu chirie.

Polițiștii anchetează moartea tânărului travestit

Polițiștii ieșeni au deschis un dosar penal în acest caz și fac verificări pentru a stabili ce s-a întâmplat.

„În dimineața zilei de 25 decembrie a.c., poliția a fost sesizată, prin SNUAU 112, despre faptul că un bărbat din municipiul Iași ar fi luat foc în timp ce dormea, acest lucru fiind observat de apelant pe o rețea de socializare. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat apartamentul în care locuia persoana în cauză, în care s-a pătruns cu ajutorul unui echipaj ISU Iași, în interior fiind găsit cadavrul unui bărbat. Nu a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru stingerea incendiului. În cauză s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzelor decesului”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Rămâne de văzut ce vor stabili anchetatorii în urma morții tânărului transsexual pe nume Tudor Pop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *