Prima pagină » Titlurile zilei » Scenă șocantă la Kaufland-Podu de Piatră! Un client a murit în fața magazinului, iar timp de 2 ore a fost lăsat întins pe jos, fără ca nimeni să sune la 112 (EXCLUSIV)

Scenă șocantă la Kaufland-Podu de Piatră! Un client a murit în fața magazinului, iar timp de 2 ore a fost lăsat întins pe jos, fără ca nimeni să sune la 112 (EXCLUSIV)

14 apr. 2022, 02:00, 11 ,
Andreea Pădurescu, în Titlurile zilei

Un bărbat a fost găsit mort în parcarea de la Kaufland-Podu de Piatră, din Municipiul Iași. Ieșeanul zăcea în fața magazinului de câteva zeci de minute, fără ca cineva să se intereseze de starea acestuia. Medicii ajunși la fața locului au declarat decesul, care, spun ei, survenise de aproape două ore

Marți, 12 aprilie 2022, în parcarea supermarketului Kaufland din Podu de Piatră, din Municipiul Iași, a avut loc un incident trist. Un ieșean în vârstă de 53 de ani ce zăcea în parcarea din fața magazinului de zeci de minue a fost găsit mort după două ore. Acesta zăcea de câteva zeci de minute, fără ca cineva să se oprească lângă el să vadă ce s-a întâmplat.

Ieșenii au trecut nepăsători pe lângă el ignorându-l, crezând că este un om al străzii aflat sub influența băutrilor alcoolice. La un moment dat, un trecător s-a oprit totuși, să vadă ce se întâmplă cu acesta, semnalând că este inconștient și necooperant. Martorul a sunat la 112, iar imediat la fața locului a ajuns un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Iași. Trebuie precizat faptul că incidentul a avut loc în jurul orei 13:00, în plină zi.

”În primul rând, este uman să se oprească, să se apropie de persoană și să se asigure că totul este bine, iar dacă nu, să sune în cel mai scurt timp la numărul unic de urgență 112. Un astfel de gest simplu și uman poate salva viața unei persoane”, a spus prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU-SMURD Iași.

Bărbatul găsit mort în parcarea Kaufland-Podu de Piatră, Iași, nu era om al străzii

Echipajul medical ajuns la fața locului a constatat că bărbatul nu mai prezenta semne compatibile cu viața, fiind nevoiți să declare decesul. Reprezentanții SAJ au precizat faptul că, cel mai probabil, moartea bărbatului survenise cu aproximativ două ore înainte ca echipajul să ajungă la fața locului. Martorii care au sunat, într-un sfârșit, la 112, au precizat că este vorba despre un om al străzii, însă surse din cadrul anchetei au spus că persoana decedată este un ieșean în vârstă de 53 de ani, ce locuiește în zona Nicolina, din Municipiul Iași. Acesta nu avea niciun act de identitate asupra lui, însă, polițiștii ieșeni au reușit să-l identifice.

”Pe data de 12 aprilie 2022, un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Judeșean Iași a fost solicitat prin apel la numărul unic de urgență la centrul comercial Kaufland din zona Podu de Piatră, din Municipiul Iași. Un martor a solicitat un echipaj medical pentru o persoană de sex masculin ce zăcea inconștientă în fața supermarketului. Ajunși la fața locului, medicii au constat că bărbatul era decedat de aproximativ două ore”, a precizat Angelica Hristea, director medical Serviciul de Ambulanță Județean Iași.

Se așteaptă rezultatul necropsiei

După ce medicii au declarat decesul, trupul neînsuflețit a fost depus la Institutul de Medicina Legală Iași, unde se efectuează necropsia acestuia pentru a se stabili cauza exactă a decesului. Conform acelorași surse din anchetă, după primele investigații se pare că ieșeanul a murit din cauze patologice. Reprezentanții supermarketului Kaufland au fost contactați de reporterii BZI.

”În prezent este în derulare o anchetă a organelor abilitate. Suntem în legătură cu autoritățile implicate și vom pune la dispoziția acestora toate informațiile necesare. Regretăm profund acest accident și transmitem condoleanțe familiei”, se arată în răspunsul biroului de presă Kaufland România.

Polițiștii ieșeni au deschis dosar penal în acest caz.

”Polițiștii ieșeni au fost sesizați cu privire la acest caz și au intocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii de ucidere din culpă. S-a dispus efectuarea necropsiei”, au precizat reprezentații IPJ Iași.

Comentarii
  • Fantastic ce poate debita Mihaita

  • Ma sperie insa cel mai tare ca sunt multi cei care gandesc ca mihaita…..

  • Mă uimește faptul că sunt contemporan cu Mihai!….. Totul este o conspirației în mintea lui! Mihai, tu nici măcar nu exiști biologic, ești o simplă matrice!… Dacă nu mă crezi sari de la înălțime sa vezi că ești „reloded”!!!!… Mult curent, Mihai!….. Să furi în continuare!!!

  • arsenie buci

    asa vor ajunge milioane de romani dupa guvernarea psd-pnl

  • Societate bolnava,dezumanizati.

  • Mihaita, tati, tu nu faci psihologicul si psihiatricul anual la serviciu? Cat priveste dezumanizarea. Sincer, desi sunt un om atat moral cat si moralist, as fi procedat la fel. Nu de putine ori am intalnit barbati beti violenti si ca femeie, nu am curaj sa ma asigur daca e bolnav sau doar beat. As putea suna la 112 indiferent de situatie, ca nu ma doare mana, dar mi-e ca ma amendeaza ca am sunat degeaba si e doar beat.

  • Mihai, îți plătim o cursă cu taxiul numai dus până la Socola?

  • Foarte simplu se poate verifica pulsul la mana sau la gat.

  • Spre disperarea idioților din sistem care mișună pe forumuri și arunca cu rahat în cei care cer justitiei sa-si facă datoria și sa distrugă clanul de criminali din spitalele romanesti care s-au conformat cu „placere” pecuniara cerințelor oculte. Nu ma voi opri pana ce toți cei care mi-au intubat mama , fara motiv – nimic pulmonar, deloc covid, deși a fost trecuta la covid, fără sa ne anunte…- șingurul motiv fiind uciderea ei cu zile. Când am reușit sa o vedem, dupa ce mi-au ucis-o, era atât ďe congestionata, ochișorii ei erau ieșiți din orbite….oxigen la presiune mare . – i-au explodat plămânii.. CANALIILOR, JUR CA TOTI VETI DA SOCOTEALA SI VETI AJUNGE DUPA GRATII. CRIMINALILOR

  • Pentru Mihăiță

    Măi Mihăiță….ori ai fumat prea multă iarbă,ori nu ți-ai luat medicamentele… Când ai făcut ultimul control la.psihiatrie??? Cum de ești liber și nu în cămașă de forță??? Doamneeee…mai sunt mulți schizofrenici ca tine?

  • Pentru „Pentru Mihaita”, închisoarea pe viata va paște pe toți criminalii în halate albe. Vom cere si reintroducerea pedepsei capitale, asa ca mulți dintre voi… Dinte pentru dinte. Morții noștri cer răzbunare și o vor avea prin justiție. Avem mii de dosare, si nu-mi arde de glume!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *