Prima pagină » Local » Scenă de-o violență incredibilă la Iași! Beat peste măsura, Miluță și-a bătut crunt soția
Scenă de-o violență incredibilă la Iași! Beat peste măsura, Miluță și-a bătut crunt soția

Scenă de-o violență incredibilă la Iași! Beat peste măsura, Miluță și-a bătut crunt soția

30 nov. 2023, 02:00,
Cosmina Puiu, în Local

Un bărbat a fost autorul unei scene de-o violență teribilă la Iași! A venit acasă beat peste măsură și și-a luat soția la palme și pumni. Agresorul a ajuns în fața anchetatorilor

Miluță Hriscu este din comuna Andrieșeni și de aproximativ 33 de ani își împarte viața cu soția sa. Cei doi au împreună doi copii, de 15 și 18 ani, însă, de câteva luni, femeia trăiește cel mai mare coșmar al vieții sale, fiindcă soțul său vine beat peste măsura acasă, iar pe fondul geloziei începe să o lovească cât de tare poate.

Miluță a fost autorul unei scene de-o violență incredibilă la Iași

Femeia a mai sunat la poliție în momentul în care s-a simțit în pericol, motiv pentru care a avut un ordin de protecție pe care Miluță l-a încălcat fără să mai stea pe gânduri. În seara din data de 23 martie 2023, bărbatul a bătut-o cu bestialitate și i-a adresat niște amenințări cum nu a mai făcut niciodată. Agresorul a ajuns în fața anchetatorilor.

„La data de 23.03.2023,  în jurul orei 21.30, inculpatul, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, i-a adresat soţiei sale, ameninţări cu moartea şi cu acte de violenţă, după care a agresat-o fizic, lovind-o cu pumnii în zona ochilor și a gurii, apoi a prins-o de păr, a îmbrâncit-o pe sol, unde a continuat să o lovească cu picioarele peste corp, respectiv în zona coastelor, provocându-i suferinţe fizice”, au declarat anchetatorii.

Ce pedeapsă a primit agresorul

Sătenii susțin că mereu o vedeau pe soția agresorului supărată și, de multe ori, vânătă în mai multe zone ale corpului, fără a spune vreodată cuiva ce i se întâmplă.

„Femeia asta este foarte de treabă și muncitoare. Nu știu de ce stă cu un monstru. Am văzut-o, înainte, de multe ori, vânată pe la față, mâini, dar de câte ori o întrebam, nu spunea că e bătută. Probabil, ea a vrut să-l apere și să își țină casa, au 2 copilași tare buni împreună, însă s-a pus pe ea în pericol”, a mărturisit o femeie din Andrieșeni.

Miluță Hriscu a fost trimis în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie și a fost condamnat la pedeapsa de 1 an de închisoare în regim de detenție.

„În baza art. 199 alin. 1 din Codul penal procedură penală, condamnă pe inculpatul, cu datele de identificare mai sus menţionate, la pedeapsa de 1 (un) an de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie”, au adăugat oamenii legii în legătură cu bărbatul care a constituit o scenă de-o violență incredibilă la Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *